Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vi*uttaa!!!

oltiin tossa mun äitin luona käymässä. lähin sieltä sitten aikasemmin pois syömään. soitin miehelleni että tulee kotii et pääsen ruoan laittoon. meillä siis ruokaillaan yleensä yhessä. ja miestä ei kuulu eikä näy sitten laitoin viestin et ruoka valmis oon katannu pöydän valmiiks ym. olin just puol tuntii ennen sitä saanu poitsun nukkumaan ja tää tulee pimpottaen ovikelloo ja koputtaen kotiin.avaan oven ja kun mies pääsee sisään kysyn että missä sun avain sain just pojan nukkuu ja poitsu heräs siihen nii mies vaa hirvees kännis tokasee et ei kiinnosta. aaaaarghhhh!!!  sitten meen syömään ja mies kävelee päin seiniä sanon vaa et sun varmaa kannattaa mennä suoraa sänkyy. tää istahtaa puol alasti sohvalle on hetken siinä ja menee suihkuu nyt on reilun puoltuntii vessassaollu ja oksennellu. käski mun viedä ämpäri makkariin mutta ei ite sinne vielä menny. äske kuulu kauhee ryminä vissii veti nurin siellä. kävin kattoo nii tää nojaa vessan pyttyyn siinä ja ku kysyn mitä kävi nii ei mitää mies tokasee. nyt mulla olis iha hemmetin kova suoraan sanottuna pa*ka hätä enkä pääse vessaan. mun varmaa pitää mennä mutsille pas*alle!! vi*tu et vit*ttaa!!! AAARGHHH!!

19.4.2012
immortal
immortal

mullahan oli tuo poika koko ajan sylissä kun ei suostunut olemaan sitterissä ku oli just heränny. ja kylläpä tuli miehelle pikkunen morkkis oli 2pv krapula ja vanno että ei oo ottamas iha heti uudestaa mtn alkoholia xD se ei edes halunnu kuulla kaikkea mitä mulla oli sanomista kun kuulemma alko suututtaa omasta puolesta ja tulee pahamieli :D on se vaa nii sulonen :) mutta pidin sille pikkusen puhuttelun ruokapöydässä ja näin hän sitten sanoi että ei tee iha heti mieli alkoholia :)

22.4.2012
immortal
immortal

Hyvä et oli vaan kertaluontonen juttu! :)

Sitä mie kyl aina vaa mietin et miten ihmiset uskaltaa pitää vauvaa samas asunnos humalaisen kanssa. Mulla pitäs olla se vauva sylis kaiken aikaa et voisin olla varma ettei känniääliö kaadu vauvan päälle tms... Mie vaan jotenki ite pelkään niitä humalaisia, ku ei niistä koskaan tiedä :D

21.4.2012
Sralla
Sralla

No jopa jotakin.

19.4.2012
pelargoni1
pelargoni1

joo aijon kyllä sanoo kunhan tuo selviää että enskerral jos meinaa noin kovat kännit vetää että sit ottaa seuraavan kerran kun menee kavereitten kans että ei tule tollasessa kunnossa kotiin kun pieni sattuu kohta olemaan siinä iässä että rupee asioita jo ymmärtämään vaikka onkin vielä noin pieni mutta ei siinä kauaa mene kun alkaa olemaan jos isompi ja ymmärtää asioista. einkä syytä tuosta ketään muuta ku häntä itteään koska aina voi kieltäytyä jos joku tarjoo. aijemmin tänää sano mulle että hän ottaa muutaman oluen että ei hän montaa ota. ja sit tulee tos kunnos kotiin. oli äitini miesystävä käyny pariviikkoa sitten virossa ja ostanu sieltä viruvalkeeta ja sitä juoneet raakana. mutta joo nyt hän meni takas suihkuun ja pääsin käymää istunnolla ja alkaa selviimään pikkuhiljaa. osakshan tuohon tilaan on vaikuttanu se että ei ole syönyt tänää mitään. ajattelin että kun hän tulee tuolta pois niin teen sille hyvän suolasen leivän että saa jtn vattanpohjalle :) nii ja nyt alkaa ketutus loppumaan pikkuhiljaa. vähän kyllä väsyttää mutta kyllä se tästä :)

19.4.2012
immortal
immortal

ei iha oikees ootte hän ei ole siis juoppo ja mun äiteen luona oli kännäämässä. toi ei ole myöskään jokapäivästä viimeks hän on ollu tollases kunnos pikkujoukuista tullessaan. hänen isänsä on juoppo ja olen nähny myös juopon ja väkivallan elämää enkä itsekään sitä salli. olen miehelleni sanonu että jos väähääkään väkivaltaa täällä käyttää nii se on soroh noo. hän on muuten siis ihana mies ja melkeinpä täydellinen mulle mutta tämä oli joku ihmeen poikkeus tapaus. nii eikä mun äiti häntä oo juottanu vaa sen miesystävä. sekin on myös mukava mutta ihmettelenpä miksi keskellä päivää kans.

19.4.2012
immortal
immortal

samaa ihmettelen ku edelliset? Siinä sitä on lapselle miehen mallia :/ Mie oon alkoholistin lapsi ja voin todella kertoo että tuollasta en kahtos! Ja joo, ihan sama vaikka kertositte että aina neuvotaan helposti tuollasta. Tuo on ehdottomasti semonen asia mitä en jää todistamaan! Tosin ei miulla oo pelkoo mokomasta, koska ennen ku esikoista ees yritettiin kerroin miehelle että tuo on iso ei...

Sanon vaan että mieti tarkkaan halluutko tuollaista elämää viettää.

19.4.2012
riu
riu

No johan on känni aika... Siis onks hää alkoholisti vai kuis ny näin? Ja sun äidilläkö se ne kännit veti vai ymmärsinkö väärin?

19.4.2012
Sralla
Sralla

nii ja en tiiä mitä tekis ku itkettää ja suututtaa. oli pakko päästä purkautuu.

19.4.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...