päivää!

nonnii, nyt on leivät valmiit, ihanan helppoa tehä leipää vuoassa. eipä mee kun hetki. jee, pistekauppa hyväksyy multa taas kosteuspyyhkeiden koodeja, kiva kun nostivat pisterajoja ja laskivat tuotteiden pistemääriä. ja tuli vähän jotain uutta kauppaan välillä. heh, esikoinen löysi guitar hero pelin kitaran, leikkii sillä ihan innoissaan, saa leikkiäkin kun se ei toimi enää kunnolla. kuinka paljon päivässä teillä yleensä vauvelit on lattialla? ite mietin tässä kun en hirveesti viitti pitää kun tuo esikko töhöttää niin paljon että sais olla koko ajan vieressä.mutta kyllä toi vauva paljon silti yrittää koko ajan liikkua kun lattialle laitan.

19.4.2012
mustikka88
mustikka88

Kiva et sralla päässy takaisin liberokerhoon. Sinne vaan pisteitä keräilemään.

Mulla tuli se 4500 pistettä jo täyteen ja tuskailin ku oli 900 pistettä käyttämättä et mitä sillä saa ja koska ni nyt ei ookaan enää ongelmaa. Kestoilusta huolimatta meille kertynyt muutama vaippakoodikin ni sain nyt sen laulupussin heti tilattua. Se on varmaan aika kiva :)

19.4.2012
misukka
misukka

Hessulivei!

Me tultiin kummitätsyn luonta kyläilemästä.. kävin primasta ostamassa pojalle kurarukkaset ja kerhotossut, kun näytti olevan -15% päivät. Poikakin vihdoin simahti päikkäreille, taidan itsekkin hieman tuijotella silmäluomien sisäpuolta :D

19.4.2012
Felize
Felize

heipsun keipsun

aamulla laitoin taas pari työhakemusta eteenpäin, kyllä se kannattaa noilla ammattimessuilla näköjään käydä pyörähtämässä kun aina löytyy joku uus kontakti jota ahdistella :)

Auto on nyt katsastettu, sanomista tuli valojen suuntauksista joten eiku soittoa myyjään ja se lupasi kiltisti maksaa, niin ko pittääkin :) Kuitin ko vielä heitän sille spostina ni saan katastusrahatki takasi. Hianoo ja nyt saa huoletta pörrätä reilun vuoden ennen ku seuraavan kerran pitää viiä näytille.

Vauva oli ihan sippi tuolla maalimalla mut tais mokoma virkistyä ja tuolla se potkii pinniksessä niin että kolina vaan kuuluu. Pitäisköhän mun syödäki jotain. En ole kolmeen päivään syöny kunnon ruokaa, noinkohan sitä jaksais nytkään ruveta väsäämään. Tuskin. Kaapista löytyy vielä leivälle täytteitä ja nakit mennee vaikka kylmänä.

Noista vauvojen lattialla viihtymisistä. Meillä esikko ei viihtyny lattialla yhtään, ei sekuntiakaan. Hirveä karjuminen jos edes sinne päinkään näytti matka vievän. Ja kakkonen on suorastaan asunut lattialla. Taitaa olla aika pitkälti siitä kiinni mihin lapsen opettaa. Esikon kanssa olin tyhmä ja opetin syliin. Tai lähinnä se, että en opettanut sylistä pois.

19.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...