Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vauva kiukuttelee unta vastaan

meijän 4,5kk vanha poika kiukuttelee unta vastaan koko ajan. päiväuni aika menny jo 2,5 tuntia sitten ja tämä aina vaa kiukuttelee unta vastaan. ylensyö. eli kun yritän antaa tissiä että alkais nukkumaa tämä ottaa tissin suuhun syö hetken ja ottaa pois suusta ja alkaa kiukkuumaan. hetken päästä tästä puklaa paljon. häntä iha selkeesti väsyttää mutta ei suostu nukkumaan. yhen kerran nukahti syliin ja kun laskin sängylle nii hetken päästä oli nii pirtsakan näkönen mukamas ja pää pystyssä siellä. mulla loppuu keinot kesken ja alkaa tuo ainainen kiukuttelu ärsyttää. se kuuluu varmasti myös naapuriin ja naapurissaki varmaa ihmettelevät ku toinen vaa huutaa ja kiukkuu koko ajan ja luullaa että kidutan toista. mikään ei auta. vähän aikaa nytki oli hiljaa ja taas alko armottomaan huutoon yhtäkkii ilman syytä. onko mitää muuta konstia??

18.4.2012
immortal
immortal

meijän poitsu ei vieläkää syö tuttia kunnolla. ei vaa tykkää sylkee pois samantien ja yökkäilee. ja laitan aina tiettyyn kelloaikaan jos huomaan et on pikkusenkaa väsyny nukkumaan. eikä mulla ole mahdollisuutta laittaa nukkumaan ulos kuin jos ei itse ole. parvekkeelle ei saa vaunujen kanssa kun on nii isot pitäisi aina laittaa kasaan ja koota uusiks. sekä parveke on nii aurinkoinen että siellä ei ole varjoa laísinkaa.

22.4.2012
immortal
immortal

minä tyrkkäisin tutin suuhun. Jos kaipaa jotain imeskeltävää mut ei halua maitoa. Tai lähinnä ettei tarvitse. Voi jonkin aikaa sylkeä sen suustaan mutta pian meillä on nuo lapset tuttiin oppineet.

20.4.2012
misukka
misukka
3 years, 8-month-old toddler

siis yleensä nukahtaa syliin pelkällä hyssytyksellä ja välillä tissille ja sit otan tissin pois ja varovasti nousen pois vierestä jollen ole nukahtanu viereen. tänään äsken taas otti hirveet hepulit huus taas kurkkusuorana eikä huolinu tissiä mutta hetken huudettuaan huoli tissin, söi ja nukahti ja taas otin tissin väkisin pois. sitten nukku puol tuntii ja taas on ku peipponen yhtä pirtee.

20.4.2012
immortal
immortal

vihdoin ja viimein pitkän tappelun jälkeen poika nukkuu :) onko kenelläkää ens kertaa varten neuvoa millä nopeammin sain pojan nukkumaan päiväunille?

18.4.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...