iltaa ihanaiset :)

MITÄ KUULUU? SORI MIE OON PUHELIMELLA LIBESSÄ NIIN SIKSI HUUDAN JA KIRJOTAN TAVALLISTA ENEMMÄN VIRHEITÄ :D  MEILLÄ ON OLLU HEHKEEMPIÄKIN ILTOJA, OON NYT PÄIVYSTYKSESSÄ POJAN KANSSA. PITTÄÄ OLLA KAKS TUNTII TARKKAILUSSA JA TOIVOA ETTÄ PÄÄSTÄÄN KOTIIN... MIUN PITI SIIVOTA MUTTA MENNEEHÄN SE NÄINKII :D

18.4.2012
riu
riu

Ai vesijumppia? Täällä meidän "kylällä" päättyy kaikki vesijumpat huhtikuun loppuu.. Jospa jossain muussa hallissa jatkuu..

18.4.2012
Felize
Felize

Felize..jos sä kaupungin jumpissa käyt,niin on juhannukseen asti jotain jumppia tarjolla=)

Me käveltiin muskariin ja räntää tuli pirusti päähän ja sit taas paisto aurinko ja vaihto rakeisiin..mukavaa lykkiä kahta poikaa vaunuilla=)

Riun pienenlle paranemisia=)

Mun piti kans pe lähtee viihteelle,mutta kaveri peru niin ei viiti yksin mennä=(

18.4.2012
huiskutin
huiskutin

Iltaa iltaa

Toivottavasti riu pääsee piakkoin pois.

Beibi :D:D

Tuli niin ihana olo tuosta vesijumpasti, harmi vaan kun kohta alkaa kesätauko :/ Isäntä hakemassa kaverinsa kanssa jotain auto sille.. lähti mukaan, kun meillä semmone iso auto jolla voi kalustoo siirrellä :D Pannari uunissa, namnam :)

18.4.2012
Felize
Felize

Iltaa. Mä en ymmärrä mikä mua väsyttää, ku en oo edes tehny yhtikäs mitään tänään töiden lisäksi. Silti nukahdin sohvalle bout 20minuutiksi.

Tarttis tehä ahvenia, jos jaksais nousta ylös. Sit jos pääsen tästä ylös, ni vois pestä koneellisen pyykkiä ja silittää samalla ku katsoo jonku hömppäsarjan subilta, niin et illalla voi rauhas ja hyvillä mielin kattoo Greyn ja Bonesin :)

18.4.2012
Mummy83
Mummy83

voi hitto kun meillä on nykyään niin paljon tätä välimatkaa.. :D kun mie aattelin et jos ihan vähän vaikka viiniä maistelis tässä kotosalla ja jos sais jonkun tanssikaverin tonne baariin.. mut ei näytä olevan kavereita tyrkyllä..

niin kun siis mulla on pe ja la koulua ja mies menee lasten kans pe-su anoppilaan yöks.. joten oon siis ihan yssikseen... :/ eihän sitä nyt kahta yötä yksin selvinpäin kestä :D

18.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

santtu tuu sie meijän kinkereihin :D Miun siskon synttärit on lauantaina ja tarkotus on ottaa muutakii ku limppaa :D
Taivaltaja pojalla on kuumetta ja se hengitti vaikeesti ja siksi sai lääkettä. Jos lääke auttaa päästään kottiin, muussa tapauksessa jäähään sairaalaan... Eli toivottavasti auttaa :)
Ja siis kiva ku jaksat siivota, huomenna saat tulla meille :D Tosin ei ihmekkää jos oot pikkasen kaput, oisin miekii tuommosen päivän päälle... :D

18.4.2012
riu
riu

voivoi! paranemisia pienelle! 

miula on elämääki suurempi ongelma. miun pitäis löytää itelleni ryyppyseuraa lauantaille :D

18.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...