Poistettu viisuri

Mulla on kaksi vuotta sitten helmikuussa poistettu alapuolelta viisauden hammas kirurgisesti vaikeiden juurien takia. toissailtana alko vihlomaan niin hemmetisti. kolme seuraavaa hammasta on kamalassa kestovihlonnassa. kävin tänään sit hammaskuvissa ja äsken soi puhelin. mulla on ne kolme muuta hammasta viottuneet siinä poistossa niin pahasti, että nyt ne huomenna ne joutuuvat poistamaan..siis voi perkele en paremmin sano..ens kuussa saan proteesin. voi venäjä kun vituttaa. mulla ei ole ikinä ollu reikiä hampaissa ja muutenki suu aina ollu kunnossa. nyt 27 veenä meikäläinen saa tekarit, kun yksityinen hammaslääkäri ei sit osannu poistaa sitä hammasta kuitenkaan oikein. KYLLÄ VITUTTAA!!!!

18.4.2012
camotar
camotar

Karua menoa et hampaat lähtee suusta ko yksi tyrii :( Tosi kurja sulle.

Mut hieno juttu et saavat tehtyä sillan. Ja maksutkin menee alusta lähtien sinne minne ne kuuluu. Saisit kyllä saaha vähän korvausta henkisistä kärsimyksistä, on tuo kuitenki aika julmaa.

Sä sait varmaan käskyn purskutella Corsodylillä? Mulle kans pasauttivat sen ku multa vietiin ylhäältä vasemmalta yksi poskihammas, oli niin päreinä se hammas ettei siitä kunnollista olisi enää saanut tekemälläkään. 3 päivää mä sillä purskuttelin ja sit totesin et nyt mä uskallan jo pestä hampaita ihan harjalla. Ei jääny tuosta ajasta ainakaan pahoja värihaittoja ku aina kevyesti vielä vedellä huljautin hampaat sen purskuttelun perään. Eikä tullu tulehduksiakaan. Kolo on ikenessä vieläkin, vaikka helmikuussa hammas lähti, ja silloin tällöin sinne jotain uppoaa ja saa kaivella joskus oikein tunteella ennen ku irtoaa.

Noi hampikivut on kurjia ja etenki ku sulla lähti 2 hammasta ni ne jäljellä olevat hakee nyt paikkaa ihan kunnolla. Mulla on tullut ylimääräisiä rakoja hampaiden väleihin parin kolmen hampaan alueelle siitä poistetusta. Mut ei siis muuten huomaa ku et ruokaa jää helpommin hampaiden väliin.

19.4.2012
misukka
misukka

lekurissa käyty..kaksi hammasta lähti ja voi vittu on turpani mun kipeä!!!! nyt ei saa syödä eikä juoda kuumaa eikä tehä oikeen mitään tämän päivän aikaan. onnex vedin kuus sämpylää ja litran jugurttia aamulla XDD meinasin pyörtyä sen annoksen jälkeen.

se kolmas hammas(lähinnä siis kulmahamasta)jäettiin paikalleen. siihen karauetaan nasta ja sillä saadaan rakennetua just vissiin tämä mushun ainitsema silta..(en tajunnu kun pelotti niin perhnasti siinä vaihess). eli proteesitta säästytään..tulee ihan pysyvästi se kaks viimesintä hammasta puuttumaan, mutta sen ei kuulema pitäisi vaikuttaa puheeseen jahka ne siitä kolmannesta hampaasta pamauttaa sen jutun paikalleen..eli mulla tulee niinko tavallaan kaksi hammasta yhdestä nastasta...osasinkohan selittää???

sitten..sain sellaset suunhuuhtelu myrkyt että kemiallinen hampaiden valkaisu vielä esissä kesäkuussa. menee suu kuulema IHAN keltasex XDD nice!rantojen nainen *buaha'

j tämä koko revohka menee suoraan nyt sitten vakuutuksen korvattavaksi. minun ei tarvii maksaa centin centtiä. ne hoitaa vakuutusyhtiöstä sen lausunnon jne tarvittavat matsut sieltä yksityiseltä kuka tän tyräs ja niin pois päin. edes se helpottaa kummasti tätä tuskaa :DD

19.4.2012
camotar
camotar

voi jumpe!! itse kävin muutama vuos sitten puol vuotta putkeen hammaslääkärissä (olin tuolloin just alottanu ammattikoulun) ja siellä koko ajan paikkailivat reikiä. mulla ei  siihen mennessä ole ollut ku 1 reikä suussa josta lähti paikka, kävin laitattaa uuden ja sitte samalla antoivat puolen vuoden ajan uusia aikoja muka reikien paikkaamiseen. he puuduttivat joka saaarin kerta ja melkein tekivät jokaiseen hampaaseen juurihoitoa. kävivät siis kaikki poskihampaat läpi ja ihme kyllä en tuntenu yhtäkää reikää suussani silloin. nyt kaikki ne paikat vihloo kun syön ihan mitä vaa kylmää ja nyt niissä kaikissa samaisissa paikoissa on uudet reijän alut prkl. sillo se hammaslääkäri oli virolainen kunnalisessa tk:ssa. mulle tuli sillo hammaslääkärikammo samalla. sen jälkeen en ole hammaslääkärissä käynyt ja kas kummaa nyt on kuulemma hammaslääkäri vaihtunu mutta en siltikään mene sinne. nyt mulle puhkes viisaudenhammas kans se on vaa vähän kyllä pinnalla yks kulma mutta silti. odotan kauhulla sitä millo se pitää poistaa. sanoin miehellenikin että kun yhes yksityisellä tehdään nukutuksessa kaikki hampaisiinliittyen jos haluaa että menen sinne seuraavaks makso mitä makso.

18.4.2012
immortal
immortal

nii..nää kaikki kolme on ihan rintarinnan.. :/// alakulmahampaaseen asti..

18.4.2012
camotar
camotar

röntgenissä mie muistin sano että raskaus on mahdollinen ja ne miun vuoras niillä lyijypainoilla :D

mie ylipäätään mietin että miten noita hampaita voi oikeen poistaa noin monta edes kerralla?? :O

18.4.2012
camotar
camotar

tipihii..mieleltäni vanha!!! XDDD*haahaahaa* ja naamasta myös*buaha* no ei sentään. ikinuori,ihana,kaunis ja kaikenlisäksi vaatimaton :DD

joo tartee kysyä että mikäs heidän korvausvastuu oikeen on. se hampaan poisto makso kuitenki hoikotvasen yli saturaisen.

ottaa päähän IHAN SIKANA!!!miettikää..mulla huomenna vasemmalla puolella ei ole muuta kun ientä alakulmahampaaseen asti :((( *nyt tuli itku*

puhe muuttuu ja purenta samaten.. ;(

ja mitenhän ne muuten voi puudutella jos mie raskaana..menkat myöhässä nyt vissiin kolme tai neljä päivää. en ole testannu viel olenko tiine ko ajattelin perjantaina tehhä.

18.4.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...