Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

3kk - mitä kuuluu tammivauvoille?

3kk-päivänä poika kääntyi vatsalta selälleen - vahingossa mutta muutaman kerran kuitenkin. Tarttuu kaikkeen mahdolliseen käsillään. Juttelee kovasti ja seuraa tarkasti ympäristöään. Kuolaaminen on myös alkanut. Ja inhottava tapa purra ikenillä nänniä... Yöt nukkuu hyvin syöden 3-5 tunnin välein. Neuvolakin oli just. Rokotesatsin aikana taisi äitiä itkettää vielä enemmän kuin poikaa... Lämpö nousi ja itkuinen oli poika, mutta kun panadolsuppo alkoi vaikuttaa niin ei sen jälkeen ollut enää oireita. Mitäs muille tammikuussa syntyneille kuuluu?

18.4.2012
hookoo
hookoo
10-month-old baby

Olipa mukava kuulla että äitin perään itketään muuallakin. Täällä myös tuo tuttua! Välillä ei isäkään kelvannut, nyt on vaihe että onneksi hän taas kelpaa! Täysin rintamaidolla vielä mennään, ei olla vielä edes kokeiltu mitään vellejä tai kiinteitä. Ääneen nauramista on jo kuultu, mikä ihana ääni!!! 3,5 kk on nyt herralla ikää.

2.5.2012
hookoo
hookoo

täällä ollaan jo neljä kk, yli huomenna tosin vasta mutta kuitenkin.

tänään käytiin tervehtimässä pojun kanssa neuvolalääkäriä, hyvin kasvaa ja kehityskin aikataulussaan. Täällä on vasta kerran käännytty, mutta eipä nuo aikasemmat oo liikkumisen kanssa pitäneet kiirettä. Lelut kiinnostaa hirveesti ja leikkimatolla viihtyy hyvin (jos kukaan ei tuu häiritsemään..) . Mahallaankin viihtyy pitkään. Yöllä herää muutaman kerran syömään, en pysy laskuissa mukana, tärkeintä että nukkuu. Vauvarokko oli tuossa pääsiäisenä, sopivasti nous sen kuume samana päivänä kun sai ekan satsin noita piikkirokotteita, oli vähän reppana ku oli hirvee kuume ja selkeesti kipee olo.. Muuten on melko hyväntuulinen, nauraaräkättää ja juttelee kovasti! Siitä en tiiä paljonko se syö kun pääosin imetän, sillon vaan jos oon jossakin, vaikka koulussa tms. nii annetaan sit pullosta..

24.4.2012
virtaus
virtaus

tai siis hän herättää meidät :)

20.4.2012
sofia88
sofia88

Täällä ei aivan vielä olla päästy 3kk mutta hyvin tutkivainen on ympäristöä ja ihmisiä kohtaan. :) kääntyi pari kertaa seljältä kyljelle ja melkein pääsi vatsalleen. Kuolaaminen myös on alkanut nyt ja on jo kauan aikaa toimittanut paljon, on tosi hymyileväinen energia pakkaus. Yöt alkoi mennä tässä jossain vaiheessa niin että nyt herätetään sen 1 kerran yöllä joskus voi vielä sen 2 kertaakin. Täällä on alettu syödä korviketta ja neitihän haluaa sitä ainakin sen 120-140 ml ja joskus voi mennä vain sellainen parintunnin väli kun pitäisi jo taas syödä.. mietinkin että eikö se suositus määrä ollut 2-3kk iässä 700-1000ml?  Käsillä kova sekaamaan kun pullon saa pitää tarttua kaikkeen mitä eteen tulee :) vatsalla ollessaan meni jopa parisenttiä jo eteenpäinkin että heti kun kädet pelittää vielä paremmin eipä mene varmaan kauaa kun täälä ryömitään jo.

20.4.2012
sofia88
sofia88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...