tirjantai-iltaa :)

Tännää tapahtu jotakii hämmentävää, mie ku tulin koulusta kotiin oli mies sillä välin siivoillut! Uskomatonta mutta totta! Se ei yleensä ikinä siivoo jollen mie oo kanssa siivoomassa, se ei oo siihen hommaan yhtään sen innokkaampi ku miekää :D Jotta ilta ollaan siivoiltu, kohta mennään saunaan :) Jännäilen tässä samalla että miten käy lipsasten bilebändi-äänestyksessä. Joko ootte äänestäny Lipsasia facebookissa? Tehkää ihmeessä niin :) Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

17.4.2012
riu
riu

Iltaa naiset! Yhden TH- päivän ja 7 vapaapäivän jälkeen alkoi yövuorot. Nää vapaat menikin yllättäen sairauksien merkeissä. Pikkasen korvatulehdusta ja vatsatautia perheessä. Pikanttina lisänä ollaan pienimmälle saatu urtikaria nyt naamaan kahdesti ulkoilun yhteydessä :/ Arvatenkin joku krooninen versio, eihän muuta voi odottaakkaan.

Tässä just tiukasti mietiskelen, että jatkaisinko elokuusta vielä vuoden 50 tai 60 %:sta työaikaa..vai miten me välpättäs tuo pienimmän kotona olo ainakin sinne 3-vuotiaaksi..eiköhän se jotenkin järjesty :)

17.4.2012
tyttö
tyttö

Ildoo:

Onnea trampasta!

Mä ten ihan sikahyvää lihamureketta, pakko kehaista itseään :D tosi mies katsoi mua oudosti ja kysyi, mikä tää vihreä on lihanseassa. No hernehän se :D

Mies lentopalloilemassa, me ruetaan ihan justiinsa pojan kans iltapalalle..

17.4.2012
Felize
Felize

Sralla, eks sie vois hommaa ne elarit suoraa kelan kautta nimim. kokemuksella;) sielt saa sen 140 ja jotain ja sit sopimuksen mukaan takautuvasti niit joskus ku suostuu makselee, vaikka sit ulosoton kautta..

17.4.2012
minimii09
minimii09

Joo, ja voitte vaan arvaa kuinka mun pahin pelko sit osottautui todeksi, nimittäin kun soittivat että suora lähetys alkaa kohta niin sanoin et voi persus ku mä en oikeesti kuule mitään ja sano vaan että no toivotaan että kohta kuuluu paremmin ja EI KUULUNU:D no mut pääasia että saatiin trampoliini pihalle ja mä sain sen 7min julkisuutta:D

17.4.2012
minimii09
minimii09

Heissan mammat. Päivä meni töissä ja koulutuksessa, nyt ollaan viisaampia taasen:) sit mie olin RADIOSSA ja voitin trampoliinin lapsille:) oli kyllä niin jännät paikat et meinaa vieläki tärrää vallan!!X)

17.4.2012
minimii09
minimii09

Iltaa. Me käytii tytön kan reba tunnin potkulautailulenkki, tyttö siis potki ja mä kävelin. Oli vaan liian vähän vaatetta päällä ku jäätävä tuuli ja nyt on ytimiä myöten jäässä.

Mut hih hei, tänään tulee canalilta ysiltä Blabk Swan, mä oon metsästäny sitä jo nelisen viikkoa et keikä onbeks oo edes kovin pitkä, loppus jo ennen yhtätoista. oska se tulis semmoiseen aikaan et vois katsoa ja nyt se sit tulee :)

17.4.2012
Mummy83
Mummy83

miunkii teki mieli nukkua tsemarit, mutta jätin väliin. Uskomatonta sekin :D Ihanalta kuulostaa tuo kotiäitiys, niin levolliselta :) Miekii saan olla kotona yli kuukauden kolmen viikon kuluttua. Ihanaa :) Tosin ihanat rauhallisuudet voi olla kaukana kolmen lapsen kaa :D

17.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...