Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Imetys ja kotoa poissa?

Hei! Tuli vastaan sellainen ongelma että olisin kotoa poissa koko päivän ja myös siis ihanasta puklunaattoristani. Tyttö on nyt kohta 5 kk ja en ole ollut erossa hänestä kuin muutamia tunteja kerralla. Tietenkin otan pumpun mukaan ja pumpailen...suurin huolen aiheeni liityykin  maidon tuotantoon, vaikutaako siihen negatiivisesti? Voiko vähentyä? Ja pitääkö pumppailla hirmu usein? Aika kiusallista tuo pumppaaminen reisussa...Aika hölmöhän koko kysymys, mutta olisi kiva kuulla miten te olette asian hoitanut :)

17.4.2012
Maisu87
Maisu87

Kiitos hirmuisesti vastauksista!!! Taidanpa pumppailla samaan malliin teitin kanssa...oli jo kauhukuvana et 2 h välein...huh...ja niin tuskin se maidon tuotanto seinään loppuu :D Jospa tämä mamma rauhottuis ja antais mennä vaan ;)

18.4.2012
Maisu87
Maisu87

joo mitä mieki olin sillon aikoinaan vauvasta erossa, kun vauva oli yökylässä jossain, niin pumppasin sillon kun tuntu siltä et tissit räjähtää :D eikähän se yks päivä ja mahollisesti yö vaikuta siihen maidon tuloon oleellisesti. tietysti olettaen et sitä maitoa tulee nytkin tarpeeksi. sit jos sitä tulee liian vähän niin sit saattaa huonontaa tilannetta, kun kylhän se ehkä vähän vähemmän sit seuraavana päivänä tuottaa sitä maitoa. mut joo.. siis en ite huomannu mitään eroa, kun kokonaan tissillä mentiin ja hyvin maito riitti. :)

17.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ite kun olin reissussa niin sillon pumppasin kun rupes tuntumaan että kohta vuotaa rinnat itestää. ehkä 2-3 kertaa päivässä eikä vaikuttanu mitenkään maidontuotantoon. muistan kaverin polttareilla oli yksi imettävä äiti ja hän pumppasi kerran päivällä ja illalla sitten seuraavana aamuna.

17.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...