Ärsytys

Puuh, käytiin tänään lääkärissä tuon muksuttimen kanssa. Unikouluttaja oli meille varannut ajan että katsotaan mitä mieltä lääkäri on tosta että vaihdetaanko Gaviscon johonkin toiseen refluksilääkkeeseen kokeeksi kun ei tunnu auttavan aivan mun ja unikouluttajan toivomalla tavalla. Noh. Lääkäri oli viittävaille valmis lastenlääkäri ja oli sitä mieltä että eheeii, osta maidonsakeuttajaa tai vaihda maito siihen missä se on jo valmiiksi. Jos ei sekään auta niin laitetaan L osastolle unikouluun, niin sielä ainakin ammattilaiset osaa katsoa ja kuunnella että mikä poijan herättää. Joopa joo. Mä en oikeen tiedä mitä mieltä tästä nyt olisin, kun ihan selkeesti sanoin lääkärille että ei oo koskaan viihtyny mahallaan, ei sinne käänny vaikka taidon osaa, jos se mahalleen laitetaan niin kääntyy alta aikayksikön pois; eli ei viihdy sitten alkuunkaan sielä. Ja itse lääkäri vielä koitti poikaa mahalleen kääntää, ei kummankaan kyljen kautta käänny vaan laittaa oikeen kunnolla vastaan. Eikä tyyppi ymmärtänyt että ehkä siinä voisi olla joku syy miksei sielä viihdy. Ja kaiken lisäksi lääkäri aika törkeeseen sävyyn puhu siitä kun ei kerran viihdy sielä mahallaan niin ei myöskään liiku vielä, että kyllähän nyt jo pitäis. Onhan L kuitenkin jo 8,5kk. Meinasin kyllä niin päästellä ympäri korvia ku anto ymmärtää että muksussa on suunnilleen jotain vialla kun ei vielä liiku. Kyllähän se jumankavita liikkuu, pyörii istualtaan ympyrää oikeen mallikkaasti ja jollain konstilla se kikkailee itteensä ympäri olkkariaki ja kun lelut on tarpeeks kaukana niin ollaan jo hyvin lähellä konttausasentoa. Yritin tätäkin lääkärille sanoa mutta ei poijat tuntunu kiinnostavan. "Poika niin hienosti jo jokeltelee ja istuu mahtavasti ja plaa plaa plaa, mutta ei liiku!" Mulla on nyt toi kuuluisa veekäyrä ihan pikkaasen korkialla.

16.4.2012
RJ89
RJ89

Voi kurja et osu teille vastavalmistuva kaikkitietäväinen :( Unoha kuule sen pupatukset ja juttele asiansa osaavalle ihmiselle mieluummin.

Laita ny ees vähän palautetta sinne, et olis se nyt suotavaa lääkärinplantunki joskus asiakasta kuunnella. Tai tässä tapauksessa asiakkaan äitiä.

Ja toivotaan pikaista helpotusta teille.

16.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...