iltaa :)

Meillä on ruoka vasta uottamassa, tytön jalkapallo sotki taas senssit ihan kokonaan niin ollaan myöhässä aikataulusta. Pitäs kyllä lopettaa koko jalkapallo ku ei sitä kiinnosta... :D Muuten aika perusmaanantai-ilta. Kaikki hitottaa pikkasen, uotan että saahaan lapset nukkumaan ja hirveesti pitäs tehä vaikka mitä vaan ku ei kerkee :D Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

16.4.2012
riu
riu

Nea: Mulla on just toi ylempi kihlasormuksena ja vastaava viidellä timangilla vihkisormuksena. Ne on juotettu yhteen ettei iho jää aina väliin. Teki meinaan kipeetä ku ehti pari kertaa iho jäädä jo heti kokeiluvaiheessa.

Kiitos Mummy :) Ei se vanha kottero ole vielä mihinkään kadonnut mutta pari kiinnostunutta on. Tuo ku on -07 malli ni ei siinä lue et saako etanolibensaa syöttää, se pitää kysyä maahantuojalta. Mut sentäs se on selvillä, etten dieseliä tarjoa :D

16.4.2012
misukka
misukka

Ja noista sormuksista vähän sama ku riulla, se olis vaikee päätös. Mulla ei oo kihlasormustakaa vaikka vähän niinku kihlois oltaiski. Mut sit on vaan kauhee pähkäily siinäki et sen kans sit joskus sopii ehkä joku toinenki sormus ;)

Mä tykkään kalevalan sormuksista. Se filigiaali vai mikä lie on ihana, mut myös polku ja punos, jotka ehkä vähän enemmän vihkisormuksen oloisia :)

16.4.2012
Mummy83
Mummy83

Misukka, onnea uudesta autosta! Oli ihana lahja ja kiva päästä vanhasta kotterosta eroon :) toivotaan teille ainakin pari korjaamotonta vuotta sen kanssa :)

Eikös se bensalaatu näy joko opuksessa tai tankin lipassa tai jossain siellä? Mä meen autos muistaakseni pongasin tankista sen laadun ku miettisin et mitä sinne kuuluu työntää.

16.4.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja. Olihan täällä iltalörppäketju :)

Meillä lapset jo sängyssä. Vauva huutelee vielä ku ei suostu vaakatasossa olemaan. Se on tätä pystyyn pyrkimisen iloa. Toissapäivänä minimies veti ittensä melkein pystyyn pöytää vasten. Melkein siksi, kun jalat oli pöydänjalkaa vasten eikä lattiaa XD Siitä se tiiraili pitkän aikaa pöydällä olevia tavaroita.

Mun ilta mennyt uuden auton käyttöohjekirjaa lukiessa. Pitää selvitellä että mitä kaikkea kivaa tuossa härpättimessä on. Täytyy ehkä soitella sinne myyjäliikkeeseenkin että mitä menovettä tuo syö jottei tankilla tunge 95sta jos se ei sovikaan... Bensavehje kumminkii.

16.4.2012
misukka
misukka

Elämän pieniä iloja tosiaan. Ja jos aattelee positiivisesti niin saatpa ainakii kahtoo rauhassa... :)

Nea mimmonen sormus sieltä löyty? Voi kamala, yksi syy lisää miksi ei voija mennä ikinä naimisiin, en kuitenkaan löytäs semmosta sormusta joka miulle kelpais :D

16.4.2012
riu
riu

Jii, elämän pieniä iloja. Tsemppiä, mä en tiedä miten kestäis, ku meinasin jo synnytyksen jälkeen hajota sairaalassa vaik oli vauva vieressä, saatikka jos joutuis vaan makoileen. Joku hyvä kirja tai saako konetta pitää, et kattois jotain dvd-boxia et saa ajan kulumaan..

16.4.2012
Mummy83
Mummy83

Heh mummy miustakii on koko päivän tuntunu kaikki jotenkii niiiiiin vaikeelta X) Huomisen on pakko olla parempi, kun tää päivä oli ainakii jotenkii ihan maanantai :D

Sralla kun siulla tuota puhtia riittää niin tulisitko pikalähetyksenä tänne laittamaan meijänkii mökin kuntoon? Voisin sen siun pojan leikittää ihan siitä ilosta :D

16.4.2012
riu
riu

Sralla, onk se katto kuin vaikea maalata? Meen tarttis tehdä sama homma mut en oo uskaltanu, ku kaikki sanoo et on vmäinen homma?

16.4.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa :)

Mä päätin siivota mut into lopahti olkkarin jälkeen :) ei vaan jaksa. En mä tiedä mikä vaivaa, ku ei kiinnosta mikään ja kaikki tuntuu ylivoimaiselta ja ahdistavalta taas tänään. Ehkä huomenna on parempi päivä jo. Nyt vaan kaikki on niin blaah..

16.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...