Raivostuttaa nää päivärytmit!

Siis niin raivostuttavaa kun toi poika (1v8kk) ei pääse millään ite rytmiin vaan aina pitää herätellä!! Ja samalla rytmillä on menty jo ainakin puoli vuotta!! Eli edelleen herätän kasilta, kahentoista aikaan nukkuun ja saa nukkua puoli kolmeen (koska ollaan kokeiltu myös lyhentää päikkäreitäkin niin ei auta sekään) ja sit illalla ysin aikaan menee nukkuun, joskus nukahtaa melkein heti joskus vasta puol 10. mut siis toi että jatkuvasti pitää herätellä, aamusin ja päikkäreiltä!! sit vaan tuntuu että on kiukkunen ja muka väsynyt mut jos antaa nukkua pidempään niin sen tietää että sit tietty päikkärit venyy ja sitä myöten iltaunet ja sit ollaankin sellasessa rytmissä mitä itse en halua. Niin kyllästynyt herättämiseen!!!

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

No nyt ei olla taas vähään aikaan kokeiltu antaa nukkua pitkään aamusta kun aina kun on annettu niin sillä tuntimäärällä on siirtynyt sit kaikki unet aina suhteessa eteenpäin, ikinä, ei siis ikinä kun siirryttiin yksiin päikkäreihin toi oo nukkunu mitään miniunia, siis vähintään puoltoista tuntia aina ja nekin harvinaisia että kahesta kolmeen tuntiin normaalisti. Ja noita päikkäreitten aikaistamista niin se sit tarkottais sitä että seiskalta pitäis jo olla ylhäällä. Kun jos herätän kasilta ja laittaisin päikkäreille 11 niin eihän me kerettäis kun syödä aamupala ja heti perään lounas :)

16.4.2012
Lintu4
Lintu4

miusta niitä päikkäreitä vois yrittää aikaistaa vaikka tunnilla, jos se ei sitte nukuttas ihan niin pitkään. Ja sitä myötä ne yöunetkii aikastus pikkasen ja aamulla se herääminen ei ois niin vaikeeta :)

16.4.2012
riu
riu

Ja vielä kun kerta päikkäreille nukahtaa nopeesti niin tosiaan tarvitsee ne, että jos se oiskin taistelua ja menis jotenkin myöhään ne päikkärit niin sit voisin jättää niitä pois.

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

No siis mä en taas yhtään usko tohon et tarvis jättää päikkärit pois kun siis suurin ongelmahan on että nukkuis vaan, tänään oli toi nukkumaan meno jotenkin poikkeus, siis yleensä kun vie sänkyyn ysin aikaan niin nukahtaa vartissa tai puolessa tunnissa viimestään, mut siis se että kun tuntuu pahalta herättää toista jatkuvasti, ihan kun lapsella ois univelkaa koko ajan kun aina vaan pitää herättää! et luulis kun noin pitkään on pidetty jo tiettyä rytmiä niin alkais itekin heräileen.

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Joo paitsi että mä en nimenomaan haluu et nukutaan puolillepäivin, kai se on kiskottava kohta kuudelta ylös!! Siellä se kukkuu edelleen...ei oo kyllä pitkään aikaan näin myöhään mennykään, ja siis suurin ongelma on just toi et sitä pitää herättää!!

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Juu siis ite herätän kanssa sillein et avaan pojan huoneen oven ja teen kotihommia,tiskailen ym kolistelen niin herää siihen, tosin välillä saa taivas melkein tippua päälle et se herää, tänäänkin oli ovi auki ja ihan siinä huoneen ulkopuolella kuivasin hiuksia niin ei siihen heränny, sit aloin kolisteleen enemmän niin heräs. Onkos 3mma teiän lapsi hoidossa kun noin aikasin herätät? vai onko vaan teille sopiva rytmi?

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Juu ainakin vartin 20 minuuttia heräilee..ja siis aina kun herää on ihan hyväntuulinen, et se kiukkuuminen tulee sit myöhemmin, tosin varmaan se on osa uhmaakin. Mut tänään taas herätys kasilta, päikkäreille nukahti vasta puol 1 ja puol 3 herätin ja tuolla se älämöi vieläkin sängyssä eikä oo kyllä tietookaan unesta...

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Ootsä koittanu miten pitkään nukkuu aamulla jos saa nukkua niin pitkään ku nukututtaa? Ja millainen on sillon herättyään? Meinaan tällä sitä, et ku ihmiset on kai perusteeltaanki erilaisia, toisrt on heti herättyään toimintakykyisiä ja toiset heräilee puoli tuntia ennenku ajatteleekaan ylösnousemista :) et jos teillä on vaan hitaampi herääjä. Ja jos näin, niin itse herättäisin joo, mut antaisin sit rauhassa herätä loppuun eli en kiskois sieltä sängystä heti ylös ja jos se vaikuttais siihen kärttyisyyteenki.

Meen tyttö on vähän välimaastoa. Jos se on nukkunut tarpeeksi, ni nousee pirtsana ylös ja 100 lasissa heti. Jos herätän sen esim arkiaamuina, niin annan loikoa sängys tai jos ite nousee heti ylös, niin siirtyy yleens sohvalle loikoileen ja heräilee siinä loput ennenku aletaan aamutoimet. Hällä se heräily kestää yleens 10 min suurinpiirtein, mun mies on tosi hidas herääjä ja sillä menee puolituntia sängys mietiskellessä ennenku nousee ylös.


15.4.2012
Mummy83
Mummy83

No voihan sen sinne sänkyyn viedä mut ei se sinne yhtään aikasemmin nukahda, raivostuu vaan.

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Löytyykö kohtalotovereita ollenkaan? Vai onko kaikilla vaan aina ongelmana kun lapset ei nuku.

15.4.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...