Odottamattomin muutos, jonka raskaus/vauva aiheutti?

Siis mikä oli sellainen muutos kehossasi (tai elämässä), joka johtui vauvan tulosta ja jota et osannut ennakoida? Mulla se, että kroppa muuttui kylmäverisestä kuumaveriseksi. :) Ennen mulla oli aina kylmä ja kylmät kädet ja jalat ja saatoin kesäkuumallakin ihan onnellisesti oleskella villapaidassa ja useassa vaatekerroksessa. Raskauden aikana tää muuttui ihan päinvastaiseksi, eli koko ajan oli hiki päässä. Ja yllättäen se ei sitten synnytyksen myötä enää muuttunutkaan takaisin - tai ei siis ainakaan toistaiseksi, lapsi on nyt 7kk - vaan oon edelleen hiki päässä eikä ikinä ole enää kylmät kädet tms. Olin kyllä kuullut, että raskauden aikana voi olla tosi kuumat oltavat, mutta en tiennyt, että se voi jäädä pysyväksi. Hassua. :o)

14.4.2012
gisel
gisel

Esikoisen aikaan juurikin tuo imetys..meinas mielenterveys lähteä kun siitä ei tullut mitään=(

Ja esikoisen aikaan yllätti vauvan helppous,tyttö vaan nukkui ja nukkui=)

No sen jälkeen olikin 2 tosi pahaa huutajaa talossa=DJa kuopus taas kiltti vauva.

Sairaudet on myös yllättänyt,että miten paljon voi lapset sairastaa=/

15.4.2012
huiskutin
huiskutin

ehkä se, miten kipeet kylkiluut on pitkään synnytyksen jälkeen. sattuu vieläkin jos vaikka paita on kurtussa kylkiluiden alla ja makaa sängyssä. lattialla ei pysty yhtään makaamaan kylki lattiaa vasten.

ja varmaan se miten aikasin vauva rupee ymmärtämään ja oppimaan asioita.

15.4.2012
mustikka88
mustikka88

Oon saanut paljon uusia kavereita!

14.4.2012
Lintu4
Lintu4

noh varmaan se lapsi jo itsessään mullisti paljon. mie en oo koskaan ollu mikään sitoutuja tyyppi vaikka aviomies onkin xD mutta aika nopea temposesti useat ihmiset käy miun elämässä ja vauva toi pysyvyyttä jonka oikeastaan alan vasta tajuamaan :) ei oikeastaa ollenkaan huonojuttu. ja miten järjestelmällinen sitä onkaan nyt oikeesti :D ja semmonen leijonaemo-efekti on aika pelottava.

14.4.2012
imppuliina
imppuliina

Kroppa pysyi ihan yhtä löllykkänä synnytyksen jälkeen, mitä oli ennenkin...

MUTTA! Mä en olekaan niin saamaton ja laiska, mitä olin ennen esikoista. Enkä olekaan niin riippuvainen yöunista, mitä luulin olevani! Myöskin hermojen pituus on tuplaantunut, jopa triplaantunut (tosin vain poikaa koskevissa asioissa, tämä ei ylety mieheen saakka :D ). 

Niin... Ja elämällä on nyt ihan erilainen tarkoitus!

14.4.2012
ansuv
ansuv
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...