päiväkotien kesälomasysteemistä

Ku taas kerran on ajankohtainen vääntö kesälomista.. Osaako joku kertoa onko siinä joku painavampi syy takana, minkä takia se menee niin, että heinäkuu on ilmainen, jos on koko heinäkuun pois, mutta jos pitää lomansa vasta elokuussa, eli lapsi on heinäkuun hoidossa mutta elokuun poissa koko kuun, niin silti joutuu maksaan puolen kuun hoitomaksun?! No, mä oon yleensä koittanu sumplia niin että tyttö olis heinäkuun lomalla, ettei joudu varahoitoon toiseen päiväkotiin. Ja kun se ei kannata, typerää maksaa puolen kuun hoitomaksu voi saada ilmaisen kuukauden. Ja kesäkuusta ilmeisesti joutuu maksaa täyden maksun, vaikka oliski koko kk lomalla, jos menee heinäkuussa hoitoon.

14.4.2012
Mummy83
Mummy83

täällä kesäkuusta elokuuhun ilmoitetaan hoitopäivät jo kuukausia etukäteen. Nyt just on kysely jo kotona noista kesäkuukausista :) Ja heinäkuu on ilmainen, ja nuo kaksi muuta kuuta velotetaan ilmoitetun tai toteutuneen mukaan. Eli jos on ilmottanu 10 hoitopäivää, se veloitetaan jos oiskii vaan 8 päivänä hoidossa. Jos taas on 13 päivää hoidossa niin se veloitus tullee sen mukaan :)

14.4.2012
riu
riu

Lapsi on ilmeisesti kunnallisessa hoitopaikassa. Silloin on maksuvapaa heinäkuu, oli hoidossa tai ei. Kannattaa kysyä varmuuden vuoksi hoitopaikan esimieheltä, mikä se viimeisin aloituspäivä edellisenä syksynä on, jolloin saa heinäkuusta maksuvapauden.

Edellisessä työpaikassani (kunnall. päiväkoti) oli fiksumpi vanhempi kuin minä työntekijänä, koska jostain syystä mulle ei työntekijänä tullut tuo maksuvapaa heinäkuu mieleen, vaikka asiasta oli puhetta. Vanhempi tiesi paremmin.

Puolen kuun maksu menee muilta kuukausilta, jos ja vaikka olisi lomalla koko kuukauden hoitopäivät. Jos taas jonain muuna kuin heinäkuussa on yhdenkin hoitopäivän hoidossa, menee koko kuun hoitomaksu.

14.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me meinattii saada yhden tytön hoitajan kans viime kesänä kina siitä aikaiseksi, kun mä oli melkein 100 varma että jokaikinen kesä sitä ennen on ollut niin, että heinäkuu on maksuvapaa kuukausi, oli lomalla tai ei, jos on aloittanut hoidon viim. Elokuun eka päivä edellisenä vuonna.

Ja siit viime vuonna ku se eka päivä oli perjantai, ni tytön hoitaja just to sanos että jos tuot huomenna hoitoon, ni menee koko kuukauden maksu. Ja sanoin ettei se aikaisemmin oo niin ollu ja hoitaja väitti että on. Ikinä ennen ei oo kalenterista tarvinnu katsia niitä päiviä vaan tyttö on ollut heinäkuun neljä viikkoa lomalla ja ei oo tarvinnu maksaa. Se hoitaja tarkisti ton päiväkodin johtajalta ja tääki sanos että se päiväkin hoidossa ni koko kuukauden maksu.

Täytyyki kysyä tuolta phtoimistosta sitä et miten se ihan oikeesti täällä menee..

14.4.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...