Vauvakuumeesta!

Minulle iski tosiaan tänään kova vauvakuume,(Ja tämä kestää kauan :). Neiti täyttää tänään 9kk ja haaveilen jo toisesta :) Olisi mukava saada tytölle leikkikaveri.. Mut ei mies oikein lämpene asialle :( Alustavasti oli puhetta että elokuussa aloittaisin työt, kodinhoitotuki kun ei ole kovin hääppöinen.. Tietty jos töissä olisi elokuusta jonku aikaa niin voihan sitä mamma lomalle jossakin vaiheessa jäädä :D Onko teillä tietoo, et kuinka kauan täytyy olla töissä et saisi hyvät äitiyspäivärahat (Ensimmäiset kuukaudet), Terkuin Kisu84 ;)

14.4.2012
kisu84
kisu84
13-month-old baby

Ihanaa että tähän keskusteluun on liittynyt monikin 3 Täytynee tuota miestä vähän suostutella asian kanssa jos sattuis innostumaan :D

14.4.2012
kisu84
kisu84
13-month-old baby

ninnup: Kyselit ikää, niin täytän tänä vuonna 28v :) minusta olisi kiva tehdä lapset ensin ja sit keskittyä työhön yms.. :D Onhan noista lapsista seuraakin toisille :)

14.4.2012
kisu84
kisu84
13-month-old baby

miun mielestä 6 kk tulojen mukaan se lasketaan :)

Myö ku ollaan haluttu lapset niin ei olla mietitty rahaa eikä ajankohtaa, vaan sitä mitä sydän sanoo :) Miehellä on krooninen vauvakuume ja se aina jaksaa asiasta muistutella ja tässä yks päivä huomasin itekkii haaveilevani vauvasta... Mutta en mie vielä halluu :)

14.4.2012
riu
riu

Jonna, mullahan on ihan sama tilanne. Ollu jo ikuisuuden :D

 

Eli siis mullaki on vain lukio käyty, mut mie tein koko sarjan lapsia ja nyt ens syksynä lähen opiskelemaan, jos hyvin käy :) Mulla oli kyl sellanenkin juttu, että kun en oikein tienny, et mitä haluisin opiskella, nin sain hyvin lisää miettimisaikaa, kun saatiin lisää lapsia.

Ja nyt niin kovasti toivon, että pääsisin opiskelemaan, ois just mun juttu alkamassa ens syksynä!

14.4.2012
zili
zili

JoNNa2: Vauvakuume kun se tulee niin se ei hevillä häviä :D Tietyssä elämäntilanteessa se on ymmärrettävää ettei ole mahd. toista tehdä! Tsemit ammatin saamiselle :)

 

zili: Täytynee vielä miettiä tuota töihin palaamista.. jos saisin miehen suostuteltua asialle :D

14.4.2012
kisu84
kisu84
13-month-old baby

Mullahan ei tästä aiheesta oo kokemusta, kun oon viimiset viis vuotta ollu kotona minimillä. Mut minun käsittääkseni jos nyt jäisit kotiin ja saisitte sisaruksen alulle, niin saisit siitä samat äp-rahat, kun esikoisestakin. Oisko siinä ollu joku, että jos sisarusten ikäero on alle kolme vuotta, ja oot yhtäjaksoisesti ollu kotona lasten välissä, niin sit sais sen saman..? Kelan sivuiltahan tuonkin nopeasti tarkistaa :)

Ite en sun tilassa kyl töihin kiirehtis, jos suunnitelmissa on sisarus

14.4.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...