G: Kotitöistä?

Mikä on teidän inhokki kotityö? Entä mikä kotihomma on mieluisin? Miksi? Mietin tässä vaan... :D

13.4.2012
riu
riu

Pyykkihuolto on kivaa,ja imurointi on ok,vessoja tykkään myös puunata kun ne puhdistuu niin äkkiä ja tuloksen näkee heti=)

Inhokki on koko keittiö,aina on jotain murua jossain=(Ja lakanoitten vaihto..ei millään jaksais vaihtaa 6.lle hengelle niitä=(

15.4.2012
huiskutin
huiskutin

Heh, mä sit taas inhoon kauppalistan tekemistä, sen nakitan yleensä miehelle. Sit mä käyn mielummin kaupas ilman miestä, ku se on raivostuttava niiden raaka-ainevalintojensa kanssa. Se tekee asiat ärsyttävällä slow motionilla niin et toivon usein et mulla olis kaukosäädin millä painaa fast forwardia... jos/meen yksin, ni mulla kestää ehkä joku puolesta tunnista kolmeen varttiin, jos menään yhdes ni se on aina vähintää puoltoista kaks tuntia.

Mu sit taas inhoon niiden kauppakassien roudausta kotiin.

Samoin roskien vienti on jotenki ärsyttävää joskin viime aikoina oon ottanu sen kuntoilun kannalta ja meen portaita mennen tullen.

15.4.2012
Mummy83
Mummy83

Mä inhoon tasapuolisesti kaikkia kotitöitä!! Inhoon siivoomista ja ruuanlaittoo!! Pakko ne vaan on tehdä, tosin harvoin meillä on huippusiistiä ja ikinä ei oo pyykkikori tyhjä. En onneks oo ressaaja tyyppiä.

15.4.2012
Lintu4
Lintu4

Inhokki on imurointi ja pyykkäys. Mies onneks hoitaa molemmat! En myöskään tykkää tiskarin tyhjentämisestä. Mies tekee myös senkin :) Mä sitten täyttelen mieluusti! Pölyjen pyyhintä on hanurista, mut mä sen teen, koska mies inhoo sitä viä enemmän :)

Mistään kotityöstä en liiemmin välitä... Ruuanlaittokin on tylsää! Mut se on kaikkein vähiten epämieluisa homma ja mä hoidankin sen meillä liki yksinoikeudella. Samoin kauppareisut.

No jo lapsenhoito luetaan kotitöihin (siitähän saan rahaakin ;) ), niin se on ehottomasti mun lempipuuhaa!

14.4.2012
ansuv
ansuv

pyykkääminen ja tiskikoneen tyhjennys ja täyttö. muut on kivoja...kunhan saa tehdä rauhassa, ilman että joku roikkuu lahkeessa.

14.4.2012
Boco
Boco

inhokkina imurointi... ko se nyt on vaan syvältä!!!

ja parasta on silitys... tai ainakin ennen oli :) ennen silitin kaikki lakanat ja tilavaatteet ja saatoin tehdä tuota monta tuntia vaihtaen aina vaan elokuvaa xDDD

14.4.2012
imppuliina
imppuliina

Inhokkeja on pestyjen, silitettyjen ja viikattujen pyykkien raijaaminen vaatehuoneeseen. Siis pesu ja silitys on ihan ok, mutta miten se vaatteiden vieminen hyllylle voikin olla niin vaikeaa.

Muita inhokkeja on kukkien kastelu ja tiskikoneen tyhjennys. Plus tietysti ikkunoiden pesu, erityisesti välipintojen ja sälekaihtimien osalta!!!

Varsinaista suosikkia kotitöissä ei ole, mutta ruuanlaitto/leipominen ja pyykin silitys on ihan ok.

14.4.2012
TyPo1
TyPo1

inhoon vessanpesua ja tiskaamista kaikkein eniten. mulle on kaikki kotityöt kauhee vaiva ei hirveesti ne kiinnosta, mutta mieluisin mitä teen on lattioitten pesu.

14.4.2012
immortal
immortal

Tipihii, rustaa sinne postilaatikkoon tai -luukkuun sellane "ei mainoksia" kyltti, ni ei tarvi siun niitä raivailla.

Mie vannoin joskus etten ikinä tuu käyttää keskuspölynimuria! Ne on niiiin surkeita! Mut uuvessa talossa on semmonen ja ku talo on kakskerroksinen, ni ehkä jouvun sortumaan. Josko pitäs sen letkun ylhäällä ku sinne ei koiran karvoja tuu ja käyttäs kunnon imurii alhaalla. Paitsi ku tahtosin uuven version tosta imurista, mut ne maksaa noin 1000€, ni en tiijä raaskisko. Tai josko menis naimisiin ja pyytäs häälahjaks sukulaisilta sen imurin :D

Mut joo, tykkään imuroida jos on kunnon imuri ja luututa, mut mielellään nii ettei oo häiriötekijöitä vaan saa rauhassa touhuta.

14.4.2012
huopis
huopis

varmaan ikkunanpesu on se kaikkein ikävin koska en voi sitä ite tehdä.. kaikki siivous on masentavaa sillon ku se pitää alottaa varsinki jos ei oo yhtään fiilistä mut sit ku rupee tekee ni siinähän se menee mukavasti ja jälkeenpäin näyttää hyvältä.... sen 10min kunnes miesväki vapautetaan karanteenista ja sotku on taas päätä huimaava :/

14.4.2012
ninnup
ninnup

Ikkunan pesu on inhottavinta. Niitä ei saa ikänä täydellisesti pestyä ja olen liian lyhyt siihen hommaan ilman keittiöjakkaraa. 

Mieluisin on minä nyt mistään kotityöstä oikein kovasti tykkää mutta imurointi on ehkä kaikkein kivointa. Vihdoinkin kun on superhyvä imuri.

14.4.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

Tiskaaminen on ehkä inhottavinta.. Varsinkin kun ne astit yleensä kerääntyy tiskipöydälle/altaaseen ja sitte pakon edestä joutuu niitä alkaa tiskaamaan, kun loppuu lautaset yms.. Niin monta kertaa kun olen itselleni hokenut, että vähintään jokaisen päivän päätteeksi tai silloin kun astioita kertyy, esim. ruuan laiton ja syömisen yhteydessä, pitäis tiskata tiskit pois, että ei tule enempää, mutta eihän sitä sitten koskaan ota asiaksi ja sitten niitä tulee koko ajan lisää.. :D 

Pyykin pesu ja kuivumaan laittaminen ja imurointi on sellasia mistä tykkään :) En tiedä mikä niissäkin niin kivaa mukamas on .. ? :D Mutta kuivien pyykkien kuljettelu vaatehuoneeseen ja pojan omat sen vaatelaatikostoon on kans jotenkin ärsyttävää :D

13.4.2012
Ritu303
Ritu303

mä en lajittele ikinä pyykkiä muutakun että lakanat pesen 60ssä ja kaikki muut sekasin 40ssä heleppoo :D eikä nuo vaatteet nyt niin huonossa kunnossa oo.

13.4.2012
mustikka88
mustikka88

ai mukavinki piti kertoo. No ehkä pyykinpesu, ku joskus muistais ajoissa laittaa koneen pyörii. Mut ei heti aamusta ku en näihin termiittien kanssa ehdi niitä päivän aikana viemään kuivumaan.

13.4.2012
misukka
misukka

Mä en tiedä mitä inhoisin eniten ku vihaan kaikkea siivoamiseen liittyvää oli se pölyjen pyyhintää tasoilta tai imurointia tai tasojen putsausta.

Ja ikkunoitten pesu on vaan tylsää ku mä oon tällänen hiukka liian pitkä hukkapätkäksi eli ikkunan yläreunaan ei ilman lisämittaa yletä mut keittiöjakkaran alinki taso nostaa liian korkeelle. Enkä jaksa sitä jakkaran roudausta.

Tiskaaminen on kyl aika inhokki.

13.4.2012
misukka
misukka

Mie inhoon pyykkäystä kaikissa muodoissa. Vihaan lajitella niitä koneeseen, vihaan kuivumaan ripustamista ja ne kuivat pyykit roikkuu sit naruilla viikkotolkulla. Helpottuskohan tuo ku saa kuivausrummun... Tiskikoneen tyhjennys on kans aika tylsää. Ja roskien vienti jajajajaj...

13.4.2012
huopis
huopis

Heh, se vähän riippuu.

Ikkunoiden pesu on inhokki, ku en saa niitä ikinä täydellisestu pestyä vaik ensin luulen niin ja sit se kelenatun aurinko paistaa ja näyttää viirut yms.

Toinen on se imurointi. Ei siinä muuten mitään, mutku johto ei riitä ku tyyliin huone kerrallaan ni sitä saa koko ajan vaihtaa pistokkeesta toiseen.

Sit pyykkien ripustus on yks inhokki, miten se onki niin vaikeeta saada pyykit narulle.. ja pölyt on kestoinhokki.

Mieluisia on tiskaaminen tai koneen täyttö ja tyhjäys. Ja silitys ku siihen jaksaa ryhtyä, se laudan esille kaivuu on vaan joskus ylivoimaista ;) pyykkikoneen täyttöki on iisibiisi jota tekee mielellään. Nii ja moppaus on kivaa, ku siinävaihees on yleensä jo tavarasta ja irtoliasta puhdisteut lattiat ni voi vaan mopata :)

13.4.2012
Mummy83
Mummy83

mie inhoon siivoomista, enemmän ku sanat voi kertoo! Siis sitä laitetaan tavarat paikalleen ja jynssätään nurkat puhtaiksi. Puuh. Inhottavaa hommaa ja vielä todella turhauttavaa viishenkisessä perheessä.

Tykkään tehä ruokaa, se on oikeestaan aina kivaa :) Lisäksi pyykinpesusta ja viikkauksesta tykkään, se on jotenkii jopa rentouttavaa :)

13.4.2012
riu
riu

inhoan pyötien ja pölyjen pyyhkimistä, ja ehkä tiskikoneen tyhjennys ja täyttö.

kivoin on ehkä pyykin pesu.

13.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...