Jokos sitä iltalörppää.. :)

Mitäs mammojen iltaan?

13.4.2012
Felize
Felize

Iltaa

Täällä vetelen lämmintä voikkaria iltapalaksi. Hetki sitten tuli juustokakku pois uunista eli eiköhän sitä iltapalan jälkeen hampupesulle ja nukkuu. 6 tunnin päästä viimestään toi vauva taas huutelee mut hereille. Se mokoma on taas oppinu herää siihen ko mies lähtee viideltä töihin. Puolen kuuden jälkeen on melkein turha yrittää sitä nukkuu.

13.4.2012
misukka
misukka

On ihan varmasti vain joku häikkävaihe metallin pojulla, kestosthan ei tiedä mut tsemppiä huonompiin öihin.

Ihan outoa oli kun katsoin ikkunasta ja ympäristö ihan valkeena lumesta! Koko yön pitäisi sataa, räntää tai lunta ja lämpötila laskea muutamaan miinusasteeseen. Aamulla varmaan liukasta.

Kerrankin katon telkkaria ja meinaan yrittää vielä käydä suihkussakin. Lapset nukahti melko nopeesti ja isäntä siihen perään.

13.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Isukki päätti mennä viel kaverinsa luo sanunoo, nooh menkööt tämän kerran :D ei vaiskaan, ei juuri nää kavereita niin saunokoon nyt.. me just tultiin suihkusta ja poika viel autoilla leikkii.. nukku tuossa autokyydissä puolen tunnin tirsat niin venähtää vähän tää ilta nukkuminen.

13.4.2012
Felize
Felize

samaa mieltä trilliina :) juu mieskin suvaitsi saapua kotiin ja onneks tajus ite lähtee kauppaan kun olin nukuttamassa esikoista. 

kohta kalja auki ja sohvalle kattoo töllötintä, olipa taas viikko etten paremmin sano. autosählingit sun muut. noh ens viikonloppuna on koko kevään odottamani skräppäystapahtuma jonne pääsen koko päiväksi omiin ajatuksiin askartelemaan paskartelemaan :D

13.4.2012
mustikka88
mustikka88

Iltaa

Iltapesut meneillään. Kävin just tuolla sateessa kiskasemassa pressun hiekkalaatikolta jos ees ne idioottikissojen kuset huuhtoutuis, sontia joutuu ikävä kyllä tonkimaan viel joskus. Naapurin eukko vaan naurahti et emmä niille mitään voi (3 ronttia). Totta kai voi, ketju kurkkuun ja oven kahvaan ni pysyy! Noh, en tietty tosissani mut on kyl ihan turhia elukoita kuseksimassa ja paskomassa.

Aika rauhallinen ilta muuten, lapset olleet tavallista vaisumpia. Illalla sit komediaa telkusta, jos jaksaa :)

13.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Heh riu, joo meil on oikeet lapset kyläs ku nuo siskoksetkaa ei kauheesti ikinä tappele keskenään ja tänään vielä kertaakaa, joskin niillä on ikäeroaki, toinen on 5 ja toinen 9.

Jos kummipoika olis kyläs ni olis pariin tuntiin mahtunu jo useampi riita jostain :)

Muntekee törkeest mieli suklaata...

13.4.2012
Mummy83
Mummy83

janecco on pistäny ihan ranttaliks :DDD Hurjoo hommoo tuommonen shoppailu :D

Mummy, mie voisin ottaa kanssa tuommosen yhen helpon illan. Tuo meijän pienin on pirun kiukkunen ja kaks isompaa appelee koko ajan. Ihann tässä kateellisena luin :D

Mustikka, illalla on kuitenkii aika kiva käyvä kaupassa ku porukkaa on vähemmän siellä :)

13.4.2012
riu
riu

Meil on kummityttö ja siskonsa iltahoidossa ja tytöt leikkii tuolla koulua :)

Mulla siis kohtuu helppo ilta, nuo on leikkiny jo kolme tuntia kiltisti keskenään.

13.4.2012
Mummy83
Mummy83

oottelen miestä pilkiltä että pääsisin kauppaan. ei kiinnostas yhtään mutta pakko. vauva haluaa olla vaan sylissä. huutaa tuolla. onneks menee kohta unille.

huomenna ois taas vauvauintia. innolla ootan :D

13.4.2012
mustikka88
mustikka88

Iltaa :) Mie yritän saaha lapsia siivoomaan, ihteeni en onnistunu motivoimaan siihen hommaan :D Mie en tajjuu miten se voi olla niin vastenmielinen homma ihan aina???? En ees muista millon meillä ois viimeks siivottu ihan kunnolla??? Aina vaan jotakii pikahutaisuja korkeintaan. Minnuu ihan ällöttää asua täällä enkä silti saa mitään aikasiks. Apua! X) Siitä hyvästä syön tänään karkkia ja ehkä myös popcornia :D

13.4.2012
riu
riu

Mies on viel elokuvissa, joskus tunnin päästä tulee kotia. Mä oon äitin luona käymässä, kahvia tippuu ja ois tuoretta pullaa, nams :) sitten kotia ajelemaan..

13.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...