tahto uuden vauvan, mutta...

oon jo tovin tässä haaveillut uudesta vauvasta, mutta siinä ei ole mitään järkeä. meijän kolme pientä ovat kaikki alle 2-vuotiaita ja olemme jo yli puolivuotta valvoneet yöt, kahta viikon jaksoa lukuun ottamatta. arki on yhtä ***, vaikka lapsemme ovat todella ihania ja suloisia. kovasti toivon vauvaa, mutta mietityttää kuinka voisin selvitä uudesta pienokaisesta. tämähän on vain haave, joka toteutuakseen vaatisi petijumppaa! siihen ei todellakaan ole aikaa saati voimiaXD joten saanen jatkaa unelmointia...

13.4.2012
äipsyli
äipsyli

joo, meillä on kaksosetkin.

niin, ei mulla oo laisinkaan mahakuumetta. sen verran hyvässä muistissa on vielä se joka paikassa edessä oleva ja liikkumista hankaloittava jättipallo! enkä liiaksi ikävöi synnyttämistäkään.

eiköhän seuraavakin puol vuotta mene yhtä joutuisaan kuin kulunutkin, jos tätä arkea ei liiemmin mieti.

13.4.2012
äipsyli
äipsyli

eikö ole jännää miten nopeasti hankalat yöt ja kaikki muu haihtuu mielestä kun saa muutamana yönä nukkua kunnolla?

Peesin tipihiitä täysin. Nyt piatte kunnon tauon ja aikasintaan puolen vuoden päästä suot pienintäkään ajatusta uudesta vauvasta.

13.4.2012
misukka
misukka

mäkin voisin vauvan taas ottaa mut en halua olla paksuna koska se rajoittaa niin paljon elämääni. joten on vaan pakko kestää nyt pari vuotta. onneks tuo 5kuinen on tossa vielä tarpeeks vauva niin helpottaa vähän ees.

13.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...