Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kuinka jäit tänne "koukkuun" ?

Olisi hauska kuulla tarinoita miten ihmiset on tänne libbeen eksynyt? :)   Itse jäin koukkuun tänne keväällä 2010.. oma anoppi hermostutti ja jotenkin löysin täältä keskustelun anopeista ja miten ne välillä hermoja kiristää:D Sillon enemmän ja vähemmän tuli lueskeltua juttuja täällä. Nyt talven mittaa ruvennut itsekkin tänne kirjoittelee. Kivaa lukemassa  muiden kuulumisia ja saada helppiä mieltä askarruttaviin kysymyksiin :)

13.4.2012
Felize
Felize

aika pian raskauduttua löysin tieni tänne kahtomaan sikiönkehitystä. sitten  varmaan raskauden puolessa välissä aloin tiirailee tekstejä ja aloin suoltaa ihtekkin raskaudun top 4ia ja muuta ummet ja lammet.

enkä myönnä vieroitusoireita jollen libbeen pääse xD

13.4.2012
Blanco
Blanco

Mä en edes muista miten tänne aikanaan eksyin. Sittenpä täältä löyty samaa ajatusmaailmaa omaavia mammoja joiden kans juttu luisti. Sitä huomaa tulleensa vanhaksi kun joskus tulee muisteltua vanhoja juttuja ja menneitä aikoja meillä täällä liberossa. Voi jösses ne jutut oli joskus aivan hulvattomat :D Varsinkin just kun mentiin loppuviikkoa kohti jutut vaan ylty...

Ja nykyään sit täällä on tietysti kaikki mammat ihania, mutta osa mammoista tosi tärkeitä. En mainitse tyyppejä nimeltä ettei tuu paha mieli kellekkään, mutta mä uskon että jokainen tuntee piston rinnassaan kun tätä lukee jota ipu ajattelee lämmöllä :)

13.4.2012
iputin
iputin

Riu, kukaan ei myönnä että iskee ihan kauheet vierotusoireet jos ei pääse vähää aikaa libbee XD

13.4.2012
Felize
Felize

Kaverin kautta 2010 kesällä kuulin tästä sivustosta ja tuolloin kävin vain katsomassa, mikä täällä on homman nimi.. sitten 2010 marraskuussa aloin odottamaan tuota poikaa ja sitten seurailin täältä viikkoja ja sen sellaista.. Ja nyt sitten viime vuonna aloin itsekkin tännekkin kirjoittelemaan.. :)

Joskus on niin "itselle sopivia" keskusteluja/juttuja, että saa itse sanoa oman mielipiteensä/ajatuksensa ja saa itsekkin välillä hyvin apua toisten kirjoituksista. :)

Eihän täältä malta olla enää poiskaan :D

Avaan aina aamuisin koneen, sitten kirjaudun facebookkiin ja samalla sitten tämä sivu uuteen välilehteen ja tänne katsomaan mitä on kirjoiteltu :) Ja sitten sama toistuu pitkin päivää :D 

Joskus avatessani tämän sivun tulee sellainen "no höh, ei ollu täälläkään mitään uutta" tunne, jos ei ole uusia kirjoituksia tullut :D

13.4.2012
Ritu303
Ritu303

en mie oo kokussa, ollenkaan.

:DDDD

2007 kesällä täällä oli joku vinkee riitaketju ja sitä jäin lukemaan, eikä aikaakaan kun jo kirjottelin :)

13.4.2012
riu
riu

esikoinen kun syntyi ja mein sairaalasta ei saanu tota kassia nii kuulin et jos laittaa palautetta liberoon nii ne lähettää sen laukun kotiin. eli keväällä 2010, kaks vuotta lueskellu ja välillä kirjotellu

13.4.2012
ansku90
ansku90

Nyt täytyy sanoa että ei harmaintakaan aavistusta.

Eksyin tänne jotain reittiä ku esikko oli puolivuotias, eli syksyllä 2006. Olisiko jossain silmiin osunut joku paperilappu jossa mainittiin liberokerhosta jotain. Et pupumerkeillä jotain lahjoja vauvalle.

Siitä se sit hyvin nopsaan lähti tämä mun liberointiaddiktioni

13.4.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

kävin lukemassa lapsettomien juttuja kun yritimme esikoista kun mekin siitä kärsittiin silloin. sitten raskausaikana liityin heti odotusryhmään ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän täällä olen. nyt oon miettiny et pitäis vähentää kun päivisin vähän väliä käyn kattomassa mistä puhutaan. ja ehkä siksikin täällä olen niin usein kun naispuolisia kavereita on niin vähän että kiva jutella välillä jonkun kanssa tästä arjesta, kun tuntuu että ainut juttukumppani muuten on oma mies.

13.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

mie en muista miten mie tänne eksyin. :O kesä 2008 se oli kun esikko oli jo syntyny, mut ei se kuitenkaan kovin iso vielä sillon ollu. esikoinen synty siis kesäkuun 2008 alussa. oisinko sairaalasta saadusta liberokassista bongannu sivujen mainoksen ja tylsyyksissäni tullu tutkimaan ja sille tielle jääny :D välillä aktiivisemmin mukana ja välillä sit ei jaksa yhtään :D

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

hmm.. sillon kun plussasin ekan kerran syksyllä 2010 kävin lueskelemassa netistä sikiön kehitys kalentereita samalla löyty libbe ja lueskelin juttuja. mut tuli keskenmeno niin jäi koko homma..uus plussa tuli tammikuussa 2011 ja aloin sit taustailemaan libbessä ja sitten sille tielle jäin..Varmaan kuukauden päivät lueskelin ja sit uskaltauduin kommentoimaan ja nyt onkin sit täällä yli vuosi roikuttu suunnilleen joka päivä :D. Täällä on niin kiva lukea toisten juttuja ja jutella eri asioista ja kiva kun on monenlaisia ihmisiä linjoilla :).

13.4.2012
jeini
jeini

hops, etusivulle!

13.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...