mies ärsyttää..

Meillä siis semmonen tilanne että mies on ollu nyt 2,5kk töissä 80km päässä missä on superhuono palkka. meni sinne töihin miun vastusteluista huolimatta, eikä uskonu kun sanoin et enemmän jää rahaa käteen kun on kotona liiton rahoilla. Nyt ollaan sit lirissä raha-asioiden kans kun velkaa joutuu ottaa velan päälle kun ei rahat riitä laskujen jälkeen ruokaan kunnolla saati sit miehen bensoihin. (ite mies on nyt laskenu et jää 30e enemmän käteen nyt, kun mitä liiton rahoilla ja tuon 30e menee moneen kertaan kuussa niihin matkakuluihin jo) Mies lupas sillon pari kuukautta sitten (työpaikan kans oli myös sovittu) että on töissä 4pv/vk niin et lähtee ma aamuna ja tekee maanantaina pitkän päivän ja on vanhemmillaan yötä (anoppila on siis siinä miehen työpaikan vieressä) sit tiistaina tulee illaks kotiin ja ke aamuna taas lähtee ja tekee pitkän päivän et saapi perjantain vapaaks. torstaina oli sen tarkotus tulla kotiin. No muuten ihan hyvä. on ma-ti ja ke-to yöt vanhemmillaan, mut ei tee pidempiä päiviä kun ei kuulema jaksa! tekee siis 7-15 päivää ja sitten loppu illan siellä viettää vapaata ja rassailee moottoripyöräänsä! joten nytkin mies on töissä. ainoot perjantait mitä on vapaalla, niin kerta kuussa kun mulla on koulua. itellähän tässä ei nyt sit pahemmin omaa aikaa oo.. repii aika pahasti tää rahatilanne, kun joutuu lainaa ottamaan, eikä tietoa millon pystytään maksaa takas.. samaten ärsyttää tuo et mies valittaa ettei jaksa tehdä kahtena päivänä viikossa pidempää päivää, vaan mieluummin perjantaina ajaa vielä töihin ja takas.. (ja työ ei tod ole mitään raskasta, tiedän kun oon itekki sitä homma tehny) joten yhteenvetona minuu on alkanu ärsyttää koko mies ihan totaalisesti ja mie en tiiä mitä mie asialle tekisin. kiukku puskee päälle heti kun mies tulee kotiin. sillon kun mies ei oo kotona, niin ei minuu ärsytä yhtään(paitsi tietty jos ajattelen näitä asioita). ja en voi väittää etteikö olis käyny mielessä jo pari kertaa se, et pitäiskö tässä nyt erota sen takia et saisin ees joka toinen viikonloppu olla hetken rauhassa? ja joo. oon miehelle kertonu kaikki nää asiat, mut mitäs se auttais? mulla ei oo mitään paikkaa minne mennä et saisin hetken olla rauhassa ja mies ei suostu lähtemään lasten kans muualle kun tohon pihalle puoleks tunniks ja sieltäki huutelee koko ajan jotain..  en mie nyt tiiä saiko tästä kukaan mitään selvää. kiukuttaa vaan tää tilanne, enkä tiiä mitä tekisin.  niin ja en mie nyt sitä meinaa et mie tahtoisin erota, vaan mie tahtoisin tähän tilanteeseen jotain muutosta! mut eipä tähän nyt näytä olevan helpotusta tulossa ihan heti. miehellä siis työsopimus ens kuun loppuun asti.. kiitos. pakko oli purkaa jonnekki, kun tuntuu et pää hajoaa kohta muuten.

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
9-month-old baby

Tääl on kans yks miehen työpaikkaan kyllästyny, mut onneks se kyllästy itekki ku vaihtaa paikkaa ja mä niiiiin toivon, että se tuo parannusta arkeen.

Kyllä muaki ärsyttäis tuo, että ei pysty ylitöitä tekeen ku ei jaksa, ymmärrän sen, ettei välttämättä jokaikinen viikko jaksais, mut muutaman viikon ja sit pitis yhden normiviikon jne.

Sit taas inhottavaa että rahaa jää vähemmän ku työttömänä ollessa, toi on niiiiin suuri vääryys mun mielestä, AINA pitäsi työnteon kannattaa. Mut sit taas työllisyysjakso, oli kuin pieni tahansa, on aina parempi ku työttömyys CVssä.

Luulen et sul on nyt se kestoketutus päällä ja sit ku tilanne taas normalisoituu, niin löytyy jälleen ne ilon aiheetki. Et en kyllä lähtis mitään peruuttamatonta tekemään kusillä miehen työllä kerran on "määräaika" eli tiedät ettei se kauaa enää kestä.

13.4.2012
Mummy83
Mummy83

mies soitti äsken ja ilmotti ylpeenä et on saanu näitten kahen viikon aikana tehtyä yhden ylimääräisen tunnin töitä! yhden?! se ei paljoa naurata kun on niitä miinuksia sen verran et niitä ei yhdellä plussalla korvata! ja ens viikon perjantain joutuu ottaa miinustunneiks, kun mulla on koulua. ilmotti sitten että aikoo pitää ens kuun alussa kesälomapäivät, mitä nyt on kerenny kertyä ja on kuitenkin töissä ne päivät että saa ne miinukset pois! ei siis sen vertaa voi tehä kahtena iltana viikossa ylitöitä....

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

niin ja ärsyttää iltasin kun lapset saadaan nukkuu, kun tuntuu et pitäis sit olla sen miehenkin kans välillä ja tehdä jotain yhdessä ja se menee aina siihen et yritetään löytää telkkarista jotain katottavaa. sit rupee kiukuttaa entistä enemmän kun miettii et jos mies ei ois kotona, niin mie voisin ihan rauhassa istua koneella tai lukea kirjaa tai mitä nyt huvittaakaan ja voisin mennä nukkuu sillon kun huvittaa, eikä tartteis miettiä et mitä se toinen meinaa tehä ja että pitäis senkin kans viettää aikaa.. miusta tää kuulostaa jo pahalle ja vähän hirvittää et miten tässä käy. :/

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

tipihii ei kiitos :D mie en tykkää ees kyläillä anoppilassa kun miula on siellä aina niin tylsää. anoppi on sen verta hiljanen kaveri et ei paljoa puhu ja appiukko höyryää omiaan.. joten istun yleensä tuppisuuna siellä sohvalla kun kyläillään.. :D 

ja riu sekin vielä et sit tulis entistä vähempi rahaa. ja on se mieski jo tavallaan tajunnu et ei tää näin voi jatkua, eikä siis aio jatkaa enää tuolla paikassa. mut eniten minuu nyt hirvittää et tää parisuhde kaatuu tähän hommaan. tiedän et asialle ei voida just nyt mitään, mut silti syytän mielessäni koko ajan miestä siitä et se ei kuunnellu kun sanoin että ei mene sinne töihin ja sen vika kun meillä ei oo rahaa jne ja sen takia nyt sit on alkanu miehen naama ärsyttää ihan koko ajan. minuu ärsyttää kun se tulee kotiin, mie oon jo tottunu kiitos hoitamaan lapset ja kodin yksin, sit kun mies on kotona, niin jotenkin oletan et se tekee asiat niinkun mieki ja sit onkin kämppä kun räjähdyksen jäljiltä. sit seuraavan päivän saat taas siivota edellisillan sotkua, kun mies kävi kotona (siis miun mittapuulla sotkua, kun postit on keittiön pöydällä ja astiat laittamatta, kun miusta on tullu nykyään niiiiin tarkka joka asiassa..) sit kuitenkin ärsyttää kun mies ei oo kotona ja ite joutuu kaiken tekemään. (sillä se joka toinen vkl vapaata tuntuis luksukselle) eli siis mie oon jo niin tottunu tekee kaiken ite, kun eihän se mies nyt 3 tunnissa paljoa kerkee (sen aikaa lapset ja isi näkee ma-to välillä), et sit ärsyttää kun mies tulee sotkemaan meidän rutiinit.. ähh.

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ja ei pelkästään se että käteen jäää vaan karvan verran enmmän, mutta se paska palkka laskee sitä liiton päivärahaakin. Juuh, mutta sie tiiät näköjään itekkii että missä on vika ja mitä pitäs tehä niin ei tässä suuria osaa neuvoa, kuhan toivotan tsemppiä :)

13.4.2012
riu
riu

no säästökohteita on ajateltu joo. eilen käytiin kuuden päivän ruokatarpeet ja kuopukselle vaipat, niin 40e meni. jos noilla kituuttas miehen seuraavaan tilipäivään. tai no pakkohan se on. kaikki lehtitilaukset lopetin - tosin mies meni tilaamaan itelleen yhen lehen, kun oli kuulema niin halpa. tästä on jo keskusteltu. 

ja on joo hienoa et miehen ei tarvii vielä asumisesta ja ruuistakin maksaa, mut ei se paljoa lohduta, kun enempi ois meillä rahaa kun se olis täällä kotona miun kaverina! mut joo, itellä on iskeny hirvee näyttämisen halu, et kyllähän mie saan tän huushollin ite pyöritettyä, puunaan kämpän kiiltäväks aina ennen kun mies tulee kotiin ja voitte vaan kuvitella et vielä enemmän oon poikki kun pitää vielä siivotakki hullunlailla (josta en oo muuten ennen tykänny yhtään)..

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Koeta jaksaa sinne ensi kuun loppuun! Hienoahan on sekin, että miehesi ei tarvitse maksaa vuokraa, vaikka on eri paikkakunnalla työssä kuin missä asutte. Ja ruokakin on.

Sitä katsoo niin eri näkökulmasta asioita. Mulla mies nyt kokoaikaisesti työssä, minä vielä hetken Kelan peruspäivärahalla, kohta mulla ei oo mitään tuloja.

Erota nyt ei tuollaisen asian (miehen työn) takia kannata.

Yli kaksi vuotta olen nyt hakenut työtä.

Aionkin hakea kuukaudeksi päiväkotiin kesällä työhön, jos edes siihen pääsisi, kun omaan ammattiin ei työllisty.

Kannattaa ihan ajattelemalla ajatella näitä asioita, järjellä, ja säästökohteita tietenkin.

Mukavampaa päivänjatkoa ja hyvää viikonloppua!

13.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No tuota miekkii oon miettiny, mut sit joku tuolla takaraivossa kuiskii et ylireagoin kuitenkin.. mies tekee kyl osansa kun on kotona ja antaa miun viikonloppuna nukkua pitkään. (en mie muuten jaksaskaan, eilenkin nukahdin sohvalle heti yheksän jälkeen illalla) eikä se voi lähteä tuolta töistä ennen kun löytää uutta tai työsoppari loppuu, muuten iskee karenssi. just ja just nimittäin kuuluu työssäkäyntialueeseen. mieshän oli viimevuoden loppuun vähän lähempänä töissä ja sai puolet parempaa palkkaa, mut sit joutu pois sieltä, kun töissä hiljeni. on ootellu et pääsis sinne takas ja kerran jo sieltä soittivatki et pääsis töihin sinne takas, mut mies ei sillon vielä tienny et pääsee tuolta lähtemään sillon kun haluaa. sit kun sen sai selville, niin ne oli ottanu jo jonkun muun sinne töihin. huoh. ja kyllähän tuo muitaki töitä kattelee, mut täälläpäin ei kyl oo nyt mitään tarjolla. :/ 

on se nyt sentä tajunnu olla kehuskelematta äitinsä tekemillä ruuilla, miten hyvää ruokaa on millonki saanu, kun sanoin et en kiitos taho kuulla miten sitä passataan siellä, sillä välin kun mie passaan lapsia kotona.....

ja mie oon tosiaan sanonu miehelle mikä minuu ärsyttää ja kertonu kaikki asiat missä mättää ym, mut en tiiä joko tuo on unohtanu, vai miks se edelleen kyselee et mikä minuu kiukuttaa.. ahistaa vaan kun tietää et tätä pitäis vielä 1,5kk jaksaa ja nyt on jo ihan piipussa joka suhteen, niin mitäs sitten?

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

no sitä mie oon kovasti yrittäny, mut kun siinäkin vekottimessa on  vissiin jotain vikaa ja se on osina siellä anoppilan autotallissa, niin sitä on aika vaikee myydä.. :/

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...