pe pe pe perrrjantain ja RV 31!!!

Alkaa oikeesti olemaan aika uskomaton olo..aika käy vähiin.enää 10vko laskettuun,ja jos tosiaan tulis kuten sisaruksensakin,maks 7-8 vko ja on yksi ihanuus lisää mein perheessä *sydän sydän* Pitäs vissiin tuua pinnasänkykin pikkuhiljaa varastosta sisälle :)   löysin NIIN ihanaa kangasta ja pitäs ommella vaunuihin siitä sellainen mukava kesäpeitto,toi makuupussi on ehkä liian kuuma kesävauvalle ;)   mitäs muiden pe pe peppu perjantaihin?

13.4.2012
satumamma
satumamma

Perjantaita mammat

Täällä sataa vettä ja ikkunat pitäisi pestä kun poikien synttäreitä vietellään sunnuntaina (lupausten mukaan) aurinkoisessa kelissä. Huomisen sateisen päivän vietän Lohjalla kun on tanssigaala jossa mukana esiintymässä. Tälle päivälle olisi siis vielä kauppareissua tiedossa, minä kun luulin että ei enää tarvitsisi, ja postista täytynee noutaa kunnaksen kirjoja pinkka. Ilmotus tuli tekstarina jo pari päivää sitten mutta olen sujuvasti unohtanut. Ihme ettei paperista noutolappusta ole näkynyt.

mulla ei liene juuri osaa eikä arpaa noihin synttäritarjoiluitten tekoon, mies ei päästä mua mukaan häsäämään joten mulla on tää ikävämpi rasti eli SIIVOUS :/ Ja mukuloitten vahtaus siinä sivussa. Hommasta tuleekin ihan hirmu paljon ku yhen perässä joutuu kokoajan juoksee et missä se on menossa. Isommasta nyt ei paljo riesaa ole, se kun on pääosin linnottautunu omaan huoneeseensa leikkii pikkulegoilla.

13.4.2012
misukka
misukka

Huh, kävin tos reilun viiden kilsan vaunulenkillä. Nyt junnu tirsaa pihalla ja neiti iputin touhuaa omiaan. Jos kävis vaikka vähän ompelemassa niin sais laitettua koneen pois pöydältä.

13.4.2012
iputin
iputin

janecco: mäkään en ikinä löydä sopivia housuja.. jotenkin ne on hirveen vaikeat ostaa, mitkä istuis hyvin, ei maksais maltaita.. mahdoton tehtävä!

13.4.2012
Felize
Felize

täälläkin sataa vettä, sulaapahan lumet. tylleröt unilla. tänä viikonloppuna ois kädentaito messut tossa jyväskylässä ja äitee ois huomenna menossa sinne, ite haluisin kovasti mukaan mut mies on varmaan menossa pilkille ja tuskin ois lasten kanssa. pitäs nimittäin ostaa tytöille kevätpipot ja tuolta messuilta löytyis varmaan ihanat ja persoonalliset. 

mun tekee niin mieli sellasta pitsarullaa jossa on kanaa ja salaattia,ääk. saisinkohan tänään sellasen :) kauhee nälkä eikä kaapissa mitään.

13.4.2012
mustikka88
mustikka88

juu beibi, teepä kunnon simat niin saavat herrrrkkua :)

13.4.2012
satumamma
satumamma

no mä kans ihmettelin et miten niin imetys laihduttaa.. eikä ollu ees siitä kiinni et olis kauheesti herkutellu.. eiiii..

no,jos alkais metsästään hyviä hyvähiilarisia erilaisia grilliohjeita,mehän kesäkaudella tehhään liki kaikki ruoat tuolla ulkona

 

sima satsi vol 2 olis huomenna juomakunnossa.. aii nam :D tosin ite sitä ei kauheesti passaa sen sokerimäärän takia,mut vähän täyty saaha :)

 

sralla ajelee varovaisesti :)

 

pinemmälläkin on kohta puoliväli--vastahan mä ite sitä juhlistin :O

felize,kiitos,näin kesälomalla ihan mukavaa.tosin vois lämpösempää olla..

13.4.2012
satumamma
satumamma

Satumammalle paljon jaksamisia loppuodotukseen! Yllättävän äkkiä se odotusaika menee, hui..

 

Meilläkin siivouspuuhat menossa. Viel ois alakerta siivoomatta ja sit kauppaa. Isi onkin tänää menossa kahtoo kavereidensa kanssa Iron Sky leffaa, itteäni ei kyl se elokuva oikein kiinnosta.. Noh me mennää siks aikaa mummolaa pojan kans herkuttelee :)

13.4.2012
Felize
Felize

voi että joo satumamma on jo pitkällä. mäkin havahduin että kohta ton vauvan vois laittaa jo syöttötuoliin, voi voi, pitäs varmaan hommata esikolle joku paksu tyyny sit kun vauva siirtyy syöttötuoliin ja esikko penkille :D ei viitti kyl toista syöttötuolia hommata parin kuukauden takia :D tai sit vaan syöttää eriaikaan ne.

esikolle ilmaantunu mahaan ja käsivarteen pari näppyä, toivottavasti ois vesirokko tulossa. ois kiva jos sairastais sen nyt niin ois vielä kohtuu helppo, kai...

13.4.2012
mustikka88
mustikka88

Myö vähän kuorsattii pitkälle aamuun tänään... Nyt tarttis pikasee pakkailla pojan kamat, saaha ittesä kuosii, käydä siivoos kirpparipöytä, ja sit lähtä viemää poika isälleen. Tai puoleen väliin matkaa oikeestaan. Matkal pysähytää myös Ikeas ostoksil ja syömäs jos keretään. :D

13.4.2012
Sralla
Sralla

alko ketuttaan kun paino jysähti siihen että sen kympin tippu heti ja toinen mokoma jäi lanteille notkumaan. Ja mua niin ällöttää tämä maha, kengurupussi, yök. Ja kyllä se on ihan puppupuhetta että imetys laihduttaa. Vaikka kuinka tissit sojossa olisin koko ajan niin ei mitään toivoa.

Vai risteilyt olis ollu mielessä. Yh, siellähän voi tulla merisairaaksi keikutuksesta :D

13.4.2012
iputin
iputin

iputin,siitä on matka vain alaspäin  3

 

mulla on tuo kaikki vielä eessä...kesä ja grilliherkut..o-ou..

 

btw,oli tullu houkutteleva laivareisu ehdotus,mut ei päästä kun on juuri silloin 6 veen nielurisaoperaatio :/

13.4.2012
satumamma
satumamma

Ammmuuuu... Täällä ollaan oltu aamu tissit tötteröllä sohvalla kun poitsulla on tankkauspäivä menossa. Nyt se näyttää tossa sitterissä siltä että viimein on ähky :D

Yh, mä sit tänään tein sen... heti aamusta kävin vaa'alla ja otin lukeman ylös :/

13.4.2012
iputin
iputin

onkos iputtimen haistimet menny tukituksiin?? :D

13.4.2012
satumamma
satumamma

tipihii: juu on rakenneultrasta, 20+4 otettu kuva..seuraava ultra on 24.5 (neljäs tässä raskaudessa,jotain iloa olla riskiodottaja:D)

 

Santtuvaan on ollu vauhdissa jo :) mulla vasta 1 koneellinen pestynä ja apk tyhjättynä,meni vähän aikaa kun latailin kevättapahtuman kuvia yhdistyksen fb sivuille ja sain ne julkaistuksi :)

13.4.2012
satumamma
satumamma

Meillä on siivottu tänään urakalla.. nyt oottelen et pyykit kuivuis tuolla rummussa, niin sit sais lisää koneeseen.. äsken pestiin tyttöjen kans vessa, pyyhittiin enimmät pölyt ja imuroitiin ja luututtiin.. isimies saapi ulkoilla tyttöjen kans illalla, kun mie en jaksa ennää :D

13.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...