Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

syöpä -.-

Miehelläni on luultavasti(varmistuu huomenna lopullisesti) todettu imusolmukesyöpä ja keuhkoissa veritulppa. Meillä tosiaan kaksi lasta,nuorin 3kk. Millaista apua itse hakisitte tai miten varautuisitte tulevaan? En haluaisi stressata tai hössöttää.Enkä ainakaan pysähtyä elämässämme. Onneks lapset pitää mut vauhdissa ja elämässä kii. Haluan siis mieheni toiveesta että jatketaan normaalia elämää. Mietin jatkoa että hoitojaksot on varmaan aikas rankkoja.. Enkä halua tästä mitään voivottelua tai sääliä,kukaan ei kumminkaan ole kuollut,elämä vaan koettelee meitä nyt näin :)

12.4.2012
ELLu90
ELLu90
3 years, 5-month-old toddler

Esikoisestani ei oikein apua ole,kun on 2,5vuotias mutta kyllä hän kovasti välillä haluaa mua auttaa.Meillä on juuri hommattu lastenvahti(lisäkäsi) ja soitin juuri kotipalveluun,he pystyvät jotain meille tarjoamaan. Omaa sukua on tosi vähän jotka vois auttaa eli joudun kaikkeen muuhun turvautumaan. Mutta onneks maailma on täynnä ihania ihmisiä ja pitää vaan mielen avoimena niin eiköhän tästä selviä.Oon ennenkin ollut "yksinhuoltaja" ja osaan elää sen kanssa joten eiköhän tää tästä :) Tosin en koskaan ole kohdannut sairautta näin läheltä eli en tosiaan tiedä mitä odottaa :/

13.4.2012
ELLu90
ELLu90

Kuulostaa että olette tosi vahva perhe! Toivon kyllä että miehesi tule kuntoon aikan myötä mutta valitettavasti voi kyllä kestä kauan.

Et kirjoita kuinka vanha se toinen lapsi on että mä en tiedä jos hän voi auttaa sua kotona? Niinku siivoa vähän ja semmosta? Koska sun mies tule olemaan ihan loppu kun on saanut ne lääkeet mitä syöpään kuullu, ja sä jäät tekemään aika paljon (tai kaikki) kotona ja lapsen kanssa. Varmasti sun mies auttaa jos vain jaksa mutta ei oo varma että jaksaa...

Mitä minä mietin (lähihoitajan mielestä) että voisit tarvita on: hyvä neuvoja Kelalla joka oikeesti auttaa sua miettiä mitä sun pitäis saada ja miten täyttää lomakeet. Se on tosi vaikea saada kaikki paperihommat kuntoon jos ei sitä tiedä tarkasti...Sitten, ajan myötä, älä pelkää hankkia kotiapua! Vaikka joku joka tulee siivomaan teidän luona, tai lapsenvahti. Jos teillä on paljon sukua niin kysy ehkä niiltä jos ne vois kerran viikossa tai jotain tulla auttamaan teitä suursiivouksella, ostoksilla jne.

En tiedä minkälaista harrastuksia teillä on, jos on paljon menoja tai ei... Vaikka se toinen lapsesi voi ehkä saada kyyti muita harrastajia kans? Pitää vain katsoa ajan myötä miten ne lääkeet vaikuttavat mieheen, miehen kunto vaikuttaa teihin ja päätä sen mukaan.

Kaikki hyvä teille, ja toivon että teillä on hyvä hoitajia siellä ja sosiaali joka oikeesti välitä ja auttaa sua saada kaikki kuntoon ja mitä tarvitset!

13.4.2012
Silvermarion
Silvermarion
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...