Päivälätinät...

Väliaika - kahvia ja pullaa...

12.4.2012
Felize
Felize

Käytiinpä uhmiksen kanssa naapurissa anteeksipyyntöreissulla vaan eipä tullut anteeksipyyntöä. Tuo uhmis oli saanu päähänsä heitellä kastematoja postilaatikkoon ja siellä oli eilen isäntä ihmetelly kurasta laatikkoa.

Uhmis pisti hanttiin ja huus koko ajan eikä kuunnellu naapurin emännän puheita yhtään saatikka pyytäny anteeksi käytöstään. Saa hävetä silmät päästä! Nyt on sit sisällä arestissa.

12.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

No voih, mokomat menitte mainittemaan pullan ja siman, kyllä nyt tekee mieli!!

Poika sai vihdoinkin kevättukan :) Aurinko alkoi äsken paistamaan mut illaks on luvattu uus sajepilvi mikä suihkuttais koko yön.

Mulla on jauheliha ja sipulit paistettuna, täytys tehä vielä juureskeitto mihin ne viskais sekaan.

12.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

jos on vakipaikka ja koeaika ohi niin kyllä minun mielestä pitäs asuntolaina saada jos raha-asiat on kunnossa. kysyin sillon kun haettiin asuntolaina että mites sitten joskus kun isompi laina haetaan niin miten kauan mun pitää olla töissä että saan myös lainaa, niin sanoivat että 1-3 peräkkäistä osa-aikaista (pituudet 3kk etiäpäin) sopimusta riittää ja yhdelläkin voi saada jos on hyvä palkka.

12.4.2012
mustikka88
mustikka88

me käytiin vauvan 5kk neuvolassa. neukku oli unohtanu kirjata meiän ajan ylös kun se vaihettiin ja oli vähän äimänä, onneks otti sisään. tyttö painoi 8660g ja oli 65,4m pitkä :D mukava pikku matami. oli kyllä lämmin ilma vaikkei aurinko paistanukkaan, ja kauhee hiki tuli rattaita työntäessä vaikkei ollu hirveesti ees vaatetta päällä.

ai että felize, just tänään mietin että kun pääsis ravinteliin syömään. ne ei oo vieläkään soittanu meiän autosta, oikeesti jos sitä ei tänäänkään saada niin meen ''koivuniemen herran'' kanssa sinne ruoskimaan että auto kuntoon ja en maksa penniäkään koko touhusta. eihän siinä muuta mutta pitäs päästä lasten muskariin tänään ja sinne ei mennä kuin autolla on tota matkaa sen verran.

pitäs kohta hakee vauveli pihalta rattaista on nukkunu hyvät päikkärit siellä. itekin pitäs varmaan syyä jotain etten pyörry kohta :D

12.4.2012
mustikka88
mustikka88

Mä kävin amarillossa syömässä itseni ähkyyn.. uuh. ja on todistettu että en oo valehoitaja. Löysin aivan ihanan farkkuhameen kaupungilta, vieläpä alesta. Kesää ootellessa *sydän*

12.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...