Kun seksi ei toimi uuden miehen kanssa

Pakko avautua tänne... Koin ihan kauhean tilanteen. Erosin lapsen isästä, ja aloin seurustelemaan uuden miehen kanssa ( ollaan oltu 7-vuotta kavereita, ennen seurustelua.) Koitti Ns h-hetki tossa viimepäivinä. Ja kyseinen mies ei osannut yhtään mitään. Ei osannut laittaa edes ehkäisyä paikoilleen. Ei  vaan toiminut. Kumminkin itse olen tottunut siihen, että mies osaa tehdä työt. Alkoi tulla lapsen isää "ikävä" Kun meillä oli kemiaa siinä suhteessa, ja seksi oli loistavaa. Sitten tän uuden miehen kanssa aivan järkyttävää. Olen kumminkin itse synnyttänyt, kokenut suhteita. En vaan osaa olla suhteessa missä joudun olemaan ns. opettaja. Tää kyseinen mies ei ole ikinä seurustellut, mutta kuulema muutama yhden yön juttu ollut. Mies 22-vuotta. Hän opiskelee ja asuu kotona. Itse taas olen hoitovapaalla hoidan lastani, ja on vakituinen työpaikka ikää mulla 21-vuotta. Olen synnyttänyt, kokenut suhteita, yhdenyön juttuja jne... Ollaanko aivan eri elämäntilanteissa, ollaan... Saako eri elämäntilanteet ja kokemukset vaikuttaa suhteeseen...?  kiitos :D

12.4.2012
JENNA911
JENNA911

Siinä olen kyl täysin samaa mieltä Ipun kans et kokemus tai taito ei yhen illan jutuilla kasva.Tai toisaalta en mie kyl tiedä miten ne sitte noin yleisesti kasvaa... Ku seksi on sellasta tiimityötä mun mielestä. Kun pari on yhdessä kauan niin totta kai se seksin laatu paranee ja yhdes opetellaan uutta, ja molempia miellyttäviä tapoja. Mut en mie tiedä miten kukaan vois opetella kaikkia miellyttäväks rakastajaks. :D

Ja noist kemioista, ni kyllä mulla on käyny niinki et on kauheen ihastunu ollu, mut ku mennää fyysiseks ni tuntu niikö ois miesnuken kanssa ollu. :D Sillon oon aatellu et kemioita on henkisiä ja fyysisiä. :) Henkistä kemiaa on ystävien välillä, ja fyysistä sitte sänkykaverin kanssa.

Ja sitte se et mua ahistaa aina sellanen ku naiset vertailee miehiä et se on hyvä ja toi on huono... Ku se huonoki saattaa olla toisen kumppanin kanssa vaikka mimmonen rakastaja. :D Koska ainaki itelle on käyny niin et jos ei toisesta saakkaa sellasta vastakemiaa, ni saattaa itekki tulla annettua ala-arvonen suoritus. :D Ja pahalta tuntus jos se mies  sitte huutelis et se Sralla oli kyllä pohjanoteeraus. :D

12.4.2012
Sralla
Sralla

Oman kokemukseni perusteella, en nyt väittäisi, että elämänkokemusta erityisen paljon vielä 21-vuotiaana on. Mulla ei ollut.

Ja harjoittelemalla oppii, joskus pitää harjoitella kauemmin, sängyssäkin.

12.4.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ai tällainen varoitus ;)

joo mä oon oikee kone-ainakin ton oman ukkokultani kanssa :D

 

Mä yhdyn iputtimen kirjoitukseen, mäkin uskon että mitä enempi ikää,sitä parempaa seksiä. kyllähän meiläkin kaikenlaisia juttuja oli ton ukkokultani kanssa parikymppisenä,mutta vuosien saatossa sitä uskaltaa kokeilla enemmän,tulee se tatsi tulkita toista. että oli se aika räpellystä siihen maailman aikaan :P

kokemus, se kasvattaa. kokemukseen en minäkään laske yhdenillan juttuja-siksikään että itsellä oli kaksi erittäin huonoa kokeilua enne tämän helmeni löytymistä 3 mutta kun on kauan toisen rinnalla, sitä oppii mistä kumpikin tykkää-ja ainahan ei samat jutut toimi,pitää tosiaan oppia tulkitsemaan toista.

ei auta sitten kuin että varovasti ohjailet seuraavalla kerralla,ehkäpä tätä miestäkin jännitti sun kanssa eka kerta?

 

ainoa minkä oikeasti laske useamman synnytyksen ansioksi,on oman kropan tunteminen.. sitä oppii itsestään ja kropastaan asioita raskauksien ja synnytysten aikana ja jälkeen..

 

nyt vain tsemppiä tämän miehen  kanssa ja toivon hyvää suhdetta teille :)

12.4.2012
satumamma
satumamma

Siis tottakaihan siinä täytyy olla kemiaa että seksi sujuu ja pakkohan sitä on kemiaa olla jo siinä että samaan punkkaan päätyy. En mä ainakaan menis sänkyyn miehen kans jonka kanssa ei yhtään kemiat natsaa, sitten niin millään tavalla.

Ja totta on että jotkut miehet osottautuu niiksi "rupikonniksi" joista prinssiä ei saa sitten tekemälläkään. Kerran joskus oli itselleni tuli kokemus tällaisesta itseäni 10v vanhemmasta miehestä joka oli naimisissa ja lapsiakin heille oli siunaantunu. Mies kertoi että seksi ei vaimon kanssa ei luista, vaimo valittelee että ei saa orgasmia. No en ihmettele, eka kerran huonouden laitoin miehen jännityksen piikkiin, mutta kyllä sit loppatili tuli kun toisella kertaa ei meno muuttunu paremmaksi.

Ja tosiaan tuota jäin jappasemaan kun alottaja oikein pari kertaa mainitsi tuon että hällä on yhden yön juttuja takana. Anteeks mutta mä en niiden perusteella nosta arvostusta korkealle että taidot ja taso olis karttunu kovin korkeaksi. Ja toinen, mitä hiivattia merkitsee seksitaidoissa ja seksin tason vaatimuksessa se että on synnyttänyt?! :D Ai onks se että jos on synnyttäny ja mitä useemman kerran niin sitä parempi taso ja taito. Hitto vie, satumammahan on ihan kone XD (sori, mä tiedän että satumamma on niin muru että ymmärtää). :D

Ja uskallan tähän loppuun väittää että mitä enemmän ikää, sitä parempaa seksiä...

12.4.2012
iputin
iputin

Joo,ehdottomasta on Sralla oikeilla jäljillä=)

Pitää olla se himo ja kipinä alussa=)

Minua ei kyllä järki-ihmiseksi voi millään kuvailla,oon liikaakin tunteella vietävä=)

12.4.2012
huiskutin
huiskutin

kattisin= kattelisin

12.4.2012
myrmeli
myrmeli

Ipulle peesit. Kaunista tekstiä!!!

aloittajalle sanoisin että nyt vaan äkkiä uutta h-hetkeä perään että jännityksen saat katoamaan ja sitte taas uutta ja vielä... ja sit jos se ei pelitä yhtään paremmin ( sanotaan vaikka parin kuukauden kuluttua) niin sitten mies vaihtoon. Osaksi kyllä strallanki jutussa on perää, mä kattisin kyllä vähän pitemmästi...

toivotaan että se onkin helmi!!!

12.4.2012
myrmeli
myrmeli

Hmmm, no multa tulee ihan erilain näkömys, elkää kivittäkö! :D Jos ei ekalla kerralla lennä kuuhun uuden kumppanin kans, niin sillon ei kemiat kohtaa. Jos siinä jää miettimään teknistä osaamista, niin sillon ei tainnu kemiat kohdata. :) Mut tiedän et on erilaisia ihmisiä ku minä, toiset perustaa suhteessa vaikka esimerkiks järkevyyteen, ja harjottelee seksistä teknisesti hyvää. Mie taas olen tällanen joka uskoo vakaasti kemioihin.

12.4.2012
Sralla
Sralla

Mullahan on itselläni nuorempi mies ja kun tavattiin oli aika kokematon.

Eka kerta oli kyllä aikamoista säätöä,mutta ajan kanssa kun jännitys hävisi sexi on ollut hyvää=)

Nykyinen mies on eka jonka kanssa oon oikeesti opinut itekkin nauttimaan täysillä=)

12.4.2012
huiskutin
huiskutin

Juuri näin beibi. Meilläkin ykstoista vuotta opetusta takana ja oonki sanonu että vaikka välillä tuntuu että vaihtoon joutas, niin oon minä sen verran laiska että en minä uutta jaksais alkaa opettamaan :D ja onhan se kiva tietää itsestään ettei ole ihan helppo tapaus kun joutuu opettamaan ;D

12.4.2012
iputin
iputin

Nyt sitten osittain huumoria tän tekstin lukemiseen...pliis...

Siis tiiätkö, tässä on nyt kaks mahdollisuutta, joko sulla on kohdalla toivoton tapaus tai sitten aivan uskomaton helmi!

Siis wau, aivan mahdottoman hyvä tilanne, päästä opettamaan mies sun tavoille ja sille mistä tykkäät! Siis ethän sä voi yhden kerran perusteella noinkin kokemattoman miehen kans sanoo että soronoo palataan, ei tuu mitään. Seksitaidot ei ihan äidinmaidossa kokonaan tule, kyllä sitä on pumpatta vähän usemman kerran kun pari jotta voi sanoa että osaa jotain. Vai olitko itse aivan huippu lahjakas ensimmäsillä kerroilla, muistatko? (ei pahalla).

Ja ihan varmasti miehellä oli jännitystä ja paineita sinun kanssa ensimmäiselle kerralle ja varsinkin jos tunteitakin on suhteessa mukana. Ihan sama se on jossain yhden illan suhteessa, sitähän vaan mennään panemaan ja pannaan menemään ja thats it, tunteista viis.

Eikä toi kortsun käsittelytaito voi olla maatakaatavaa, en minäkään osais kun ei ole ollu tarvetta käyttää pitkään aikaan. Tuskin se mieskään oo kauheesti kortsuja tarvinnu nyrkin ja kyllikin kanssa. Opettelua se rullauskin on. Plus se jännittävä tilanne.

Näin vähän vanhempana naisena kuin sinä, sanoisin että ikä, seksikumppaneiden määrä ja varsinkaan yhden yön suhteiden määrä ei suoraan kerro että onko seksissä taitava. Ikä tuo ainoastaan kokemusta itsensä kanssa seksitaidoissa ja itsensä tuntemusta. Jokaisen kumppanin kanssa seksi on ensimmäisillä kerroilla erilaista, jokainen hallitsee liikkeet ja taktiikat erillälailla. Ja tosiaan yhden yön seksikerroilla tuskin kovin useasti mitään wau-tason seksiä saa, enemmän se on sitä panemista.

Joten nyt reippaana naisena otat sen helmes hyvään oppiin. Ja tiedätkö, miehet ei tykkää huonoa että niitä opettaa omille tavoille. Päinvastoin, ne on erittäin tyytyväisiä kun oppivat sen juuri oikean tavan tyydyttää naistansa ;)

12.4.2012
iputin
iputin

Tottakai elämänkokemus vaikuttaa suhteisiin. Jos toisella ei ole käytännössä mitään kokemusta ja toisella paljonkin niin varmasti se kokeneempi joutuu tietyllä tavalla opettajan rooliin. Se on nyt sinusta itsestäsi kiinni, pystytkö mukautumaan siihen, että opetat uudelle miehelle mistä sinä tykkäät ja aikanaan saat juuri sitä mitä haluat tai sitten heität hanskat tiskiin alkumetreillä ja sanot ettei homma toimi.

12.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...