Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

aamuja aamuja

mitä mammakaiset?

12.4.2012
ninnup
ninnup

mikä teille tulee mieleen jos sanotaan: 0% rasvaton?

12.4.2012
ninnup
ninnup

ohhoh.. nyt on käyty suihkussa, nukutettu lapsi ja käyty kaupassa.. roskat pistin ulos ku tuo ruoan haju oli karmaseva ja tiskit on peseytymässä.. pyykit pitäs laittaa ja pöydät siivota ja sitten voiki pohtia että oisko tänään sapuskana sitten lasagnee vai tortilloja?
että ottasko sitä kanaa vai jauhelihaa sulamaan.. pitääpä käydä kysymässä ukolta jaksaako se istua pöydän ääressä niin kauan jos tortilloja tehdään ku ne on vähän helpompi istualtaan syödä.. lasagnen voi syödä vaikka puolimakuultaan sohvalla tahi seisaaltaan tässä korkeemman tason äärellä mut tortillasta on kyllä kamikset pitkin keittiöö jos niitä seisaaltaan syöpi.. enpä muistanu kyllä dippiä ostaa mut kai tuolla on jotain kaapissa..

välipala täytyy repästä kyllä jostain.. "ruoanlaitto ruoka" ei muuten jaksa :D

12.4.2012
ninnup
ninnup

Huomenta, tai päivää. Kai mun pitäisi ruveta ruokaa tekemään. Tuolla olisi possun ulkofilettä kaapissa. Jos vaikka suikaleiksi laittaisi ja kastikkeeksi. Tulee kyllä hurjan kokoinen kastike mutta kai se menee, ajan kanssa.

Siivoillakin pitäisi kun tässä alkaa päivät loppua kesken. Sunnuntaina juhlitaan molempien poikien synttäreitä suvun ja kummien kanssa. Ja tänään on esikolla liikkarri, mulla olisi samaan aikaan kenraaliharjoitus lauantain esitystä varten ja lauantai menee siellä tanssiesityksessä. Huoh. Missähän välissä sitä ehtisi kaiken tarvittavan tehdä, kuten pestä ikkunat ja lattiat ja tehdä kaakut ja tarjottavat joista ei ole mitään hajua kun isäntä ei ole suvainnut kertoa mitä se on suunnitellut.

Jooh, nyt eväiden tekoon. Kun vauvakin tuhisee sängyssään ni täytyy sillekin hakea ruuat pakkasesta.

12.4.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Huomenta! :)

No johan on ollu nihkeitä saikun suhteen Ninnupin miehelle. :(

Täällä kans siivouspäivä. Josko sit päikkyjen jälkee kirpparipöytää siivoon, ja nyt kun ei meil oo mitää muuta asiaa kaupunkii, ni josko muistas valintatalost hakee sitä hiton kissanhiekkaa. :D Heila varmaan tulee tänää. Ja mun pitää tukka värjätä.

12.4.2012
Sralla
Sralla

Huomenia

Pitäs vissiin nuo pääsiäiskoristeet ottaa pois=)

Siivouspäivä ja poika nakataan kerhoon ja haetaan yx koululainen.

Iltasella on harrastuksia lapsilla ja kirjastosta vois hakea kirjoja eli ihan

rauhallinen peruspäivä=)

Jos jossain vaiheessa tekis vielä jonkun jumpan ihan kotona,niin pysyis rytmi yllä.

Beibi,mulla on ollu tuolla lonkassa joku hermotulehdus ja pinteessä,se on kauhee kipu..ihan kun puukolla löisi joku siihen=/Mutta meni ohi ihan lääkekuurilla ja fysioterapian jumppaohjeilla=/

12.4.2012
huiskutin
huiskutin

just meinasin et poistan tän ku felizen kaa oltiin taas yhtäaikaa särmänä mutta meniki sekasi koko systeemi.. apuva.. 

no kirjotellaan.. kummallinen on systeemi tuolla kysillä.. mies sai 2 päivää saikkua, nippanappa sai sen toisen päivän oli ensi meinannu et vaan leikkauspäivä ja tänään jo kouluun, 1-5 viikkoo on tuossa leikkauksessa yleensä.. siis tuo viikko on minimi ja sit buranapurkin, ei mitään muuta.
voitte uskoo että sillä oli hivenen tuskasta, ties sentään että panadolia ja panacodia oli sairaalassa syöny max. päiväannoksen mut ei tienny mitä muuta on saanu eivätkä olleet kertoneet mitä ja kuin paljon saa yötävasten ottaa.
periaatteessa pe pitäs mennä jo kouluun jos sillä on koulua mut ei hyvän tähden voi laittaa. täytyy soittaa tohon tk:hon että josko nyt vähän enempi päiviä lepoo ku avoleikkaus kuiteski tehty. hyvä jos pääsee autoon istumaan ni saati et ite ajas autoo ja pystys olemaan koulussa pystyasennossa koko päivän :O ihmeellistä toimintaa. mutta niinhän se menee.. opiskelijat ja työttömät ei sairaslomia tarvii, näinhän se aina menee.. kivusta viis. 36 tuntia oli yhteensä ravinnottakin siellä.. sit olivat tulleet kysymään että haluatko jottain, 4 tuntia leikkauksen jälkeen.. no joo, vettä kiitos ja voishan tuo ruokaki maistua.

pojan kans saatiin aamuhommelit toimitettua, nyt leikkii yks tuolla lattialla ja mä juon kahvia. kunhan rupee aamu-unilleen kympin tienoita ni käyn kaupassa ja suihkussa vihdoin. mehukeittoo pitää kuulemma potilaalle olla. keittiö pitää siivota.. meni hukkaan eiliset eväät ku ei tuo ukko syöny pottua ja soosia ku pizzaa veti illalla ja ruoat jäi pöydälle yöks ni löyhkä on semmonen etten kyllä uskalla suuhuni laittaa :(

12.4.2012
ninnup
ninnup

Huomenta

Lyhyemmät yöunet tänään niin täytyy tästä yrittää raahautua suihkuun silmät ristissä.

Kauppaan pakko suunnistaa jos tekis kahta eri keittoa tänään. Samalla vois käydä pojan kanssa parturissa. Tätä parturointia on jahkailtu ees takas, saas nähä onnistuuko kuitenkin tällä viikolla.

12.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

juurikin alotin ketjun, mutta onneksi sen voi poistaa :)

poika päättii valvotuttaa 5-6, otettii meijän väliin mutta höpötteli ja pyöriskeli siinä. Lopulta annoin tilkan maitoa ja simahti.. sitten soi isin herätyskello XD 8 sit ylös.

Jospa sitä lähtis aamupalalle. Sitten kaupunkii todistaa etten oo valehoitaja. Kaverikin tulee kaupungille, mennää varmaan amarilloo lounastaa, uuuhhmama:) meinasin vähän kierrellä kauppoja, jos vaan jätkä jaksaa istua rattaissa..

12.4.2012
Felize
Felize

ja etusivulle humps

12.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...