Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päivälörpsänsää! :)

Päivä puolessa, väliaikatietoja? :) Myö käytii "siivoos" kirpparipöytä. Eihän siel ollu MITÄÄN tapahtunu edes. Kiersin sitte muut pöydät ja hokasin et siel on alle puolet pöydistä käytössä, eikä käyny ku yks asiakas sinä aikana ku oltii. :( Taietaa jäädä tappiolle. :( No mut ostin kumminki kuudel egel pojalle Lassien vk-haalarin kakkos puvuks. Sitte kävin ostaas myös itelle pyöräilykypärän ni ens viikolla viimestään voidaan alottaa pyöräilyt! :) Ja sain perusteltua itelle miks poika tarttee nahkatakin, joten sellanen myös... Muuten jäis maiharit käyttämättä ku eihän niitä voi ulkoilutakin kans pitää, ja toiseksee meil on häät ens kuussa ni eihän sinnekkä missää tuulitakissa mennä. :D

11.4.2012
Sralla
Sralla

voi että tota j75 elämää, välillä aika vihreenä luen noita juttuja.

 joo ei saada autoa tänäänkään, ei ollut huoltomiehet tullu töihin tänään. voi jee mitä meininkiä, huomenna pitäs auto saada, joo 3 tuntia piti mennä mutta menikin 3 päivää. no se on niiden pussista pois. mutta kyllä vähän kiehuu korvien välissä tommonen toiminta ettei edes ilmoteta jos töitä ei tänään tehdä.

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

voi juma mikä autokorjaamo, ei ole muka vieläkään valmis meidän hihnanvaihto, se vietiin jo eilen sinne, ja kun niillä ei ollu osia piti auton jäädä sinne yöksi, kun tänään piti tulla osat, eipä oo kuulunu mitään ja mies on soittanutkin sinne pari kertaa eivätkä vastaa. oli kyllä eka ja vika kerta tuolla korjaamolla. alennusta pakko antaa ja hyvin. saakeli jos ei saada sitä autoa vielä tänäänkään. ei uskois korjaamo-ketjulta tämmöstä.

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Mäkin sanoisin että meil on häät, kun mentäis vieraaksi häihin :D

Tulipas päiväunta porskutettua 2h, poika nukkunu jo 3h. Uinti väsyttää.. jos sitä rupeis laittaa ruokaa uuniin. Tunnin päästä pitää olla taas altaalla jumpalla..

11.4.2012
Felize
Felize

Päiviä :).

Miekin jotenkin veikkaan että sralla menee häihin..ei ite naimisiin :D.

Mustikka tekee raparperipiirakkaa..naaam..ihanaa..ja vaniljakastikkeella ottasin kiitos :D.

Joo ite kans perustelen ja se lähinnä miestä vaan huvittaa kun on niin ihme selitykset :).

Me käytiin äsken vaunu lenkillä pojan ja koiran kanssa ja nyt toi täystuho istuu keittiön pöydän alla ja irrottelee tuoleista päällisiä :). Koiran rontti söi miun bambu puikot niin se siitä neulomisesta sitten, hävis kyl sen myötä into taas kokonaan..

Tänään pitäis vielä tiskata..tai kohta pitäis tiskata mut ei kyllä huvita, mutta pakko se ois tehä ennenkuin alkaa kokkaamaan. Oon vielä kahden vaiheilla että tekiskö juustoisen jaukkari kastikkeen vai kanawokkia, kas siinäpä vasta pulma :D

11.4.2012
jeini
jeini

Ja kiva kuulla et muutkii perustelee ostoksiaa! :D Tosiaa kyl hassua ku tarttee itellekki perustella... :D

11.4.2012
Sralla
Sralla

HUPSISTA! :D Hiukka huono sana valinta "meil on häät ens kuussa". :D Siis ens kuussa on häät, johon me ollaan menos vieraiksi. :D Tää on varmaan jotain murrejuttuja... Saattaisin myös sanoa et "meil on hautajaiset ens viikolla" enkä tarkottas et meinaisin ite kupsahtaa sillon. :D Eli Riu tuntee minut oikein hyvin! :)

11.4.2012
Sralla
Sralla

ettei sralla ois vaan menissa häihin? :DDDDDD

Tai no, onhan ne ihmiset nopeastikin toimivaa tyyppiä, mutta en osaa kuvitella että sralla ois kovin innokas hyppäämään suoraan alttarille, e tiiä miks :D

 

Päivää vaan miunkii puolesta :) Aurinko paistaa ihanasti ja räystäs sannoo tiptip, hieno kevätilma :) Ja kiitokset mustikalle, miun kävi tekemään mahottomasti mieli raparperihyvettä, mutta mistäpä mie semmoseks nyt muutun :D

11.4.2012
riu
riu

voi yhren kerran.. toi vauvan pinnasänky on sillein et sen pääty koskee meiän sänkyä niin eikös tuo esikko nyt hoksannu kiivetä sinne, nyt se haluaa koko ajan sinne pelleilemään :) ei tainnu tajuta että sen vanha pinnasänky on nyt pikkusiskon.

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Vitsit sralla, sä oot tosi hyvät perustelut löytäny ostoksille :D Mä kans aina harrastan noita perusteluja herra iputtimelle :D Tosin nykyään se ei taida enää kuunnella ees perusteluja kun tulee sellanen vuolas virta selityksiä :)

Pitäs mennä ompeleen. Parit junior kokoiset lakanat odottaa ompelua että niistä tuleekin pinniksen täkkiin sopivat. Mur, mä en ymmärrä tota junior kokoa ollenkaan.

11.4.2012
iputin
iputin

onneeee paljon!!!! siis ootte menossa naimisiin? voi että miten hienoa :D

tässä keitin just kahvit. raparperipiirakka uunissa, oli pakko käyttää nuo raparperit pois pakkasesta en tiiä miten vanhoja ne ees on :) saisinkohan houkuteltua miehen tänään isompaan kauppaan ostoksille. sais välillä jotain vaihtelua lihatiskistä ruuaksi. purin tossa toisen pinnasängyn pois, ja siirsin esikon vanhan sängyn vauvalle. toi ylimääränen pinnasänky täytyy viedä mummolaan että voi vauva nukkua sit siinä kun siellä ovat.

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...