lapsen vakuutus

Minkälaisia vakuutuksia te olette ottaneet lapsillenne? Onko vakuutuksen ottamisesta ollut hyötyä? Riittäisikö pelkkä tapaturmavakuutus?

11.4.2012
hookoo
hookoo
3 years, 1-month-old toddler

Meillä on lähivakuutuksesta ja se kattaa sekä sairaudet että tapaturmat. Meillä ei oo kamalasti vielä "hyödytty" vakuutuksista koska lapset on perusterveitä ja julkinen terveydenhoito toimii lasten osalta tosi hyvin! Pari sairaalayötä ja yökastelulääkitys on ollu oikeestaan ainoot mistä on korvauksia haettu :) Suosittelen ottamaan kotivakuutuksen kuitenkii täysin kattavaksi! ;D Se on todellakin maksanut itsensä takaisin :D

11.4.2012
riu
riu

meillä kans otettiin vakuutukset jo syntymättömille lapsille, sitten toi mikä meillä on niin se on nimeltään hoitokuluvakuutus ja kattaa varmaan kaikki kulut mitä nyt voi tulla. ne mitä meillä on tarvittu on ollu lähinnä korvatulehduslääkkeet, flunssalääkkeet, ylimääräiset yöt sairaalassa lapsen valohoidon takia kun kuopus syntyi. ja pohjolasta on meillä kun ollaan keskitetty kaikki sinne ja op:hen asuntolainan myötä. ja nyt muuttui pohjolassakin sellaseks että korvauksia voi hakea pitkin vuotta ja omavastuu menee jotenkin porrastetusti, kuitenkin max. se 100e per vuosi muistaakseni.

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...