Sisäinen paniikki, sanokaa jotain rauhoittavaa...

Osaako kukaan sanoa onko ehkäisyteho heikenteny ku yasminpillereitä olen syönyt ja nyt eilen unohdin ottaa. Eli levyn keskeltä eli toinen viikko. Ohjeitten mukaan pitäis syödä levy normisti loppuun. Ongelma onkin että päädyin ennen pääsiäistä syömään toista levyä heti perään ilman taukoa. Niin ja unohduksesta kului 12-14 tuntia... Just eilen kuulin saavani työpaikan niiin nyt ei todellakaan olisi vauvan aika... Kukaan? JOskus mulla on ollu joku auttavan puhelimen numero että antakaa se jos kukaan ei rauhoita. Meni kyllä päivä pilalle. HUOH!!! Voi miksi voi miksi ei voi keskittyä...

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

Meillä on kaksi. 2kk ja 2vee :) Ikäero 9päivää vajaa 2vuotta :) Ekasta tuli menkat 1-1½kk synnytyksestä, mutta tästä toisesta ei ole vielä alkanut. Ja onhan tuo jo vauvakuume ;)

12.4.2012
hanna851
hanna851

wanhakurppa: heh, mä jo luulin et oot hyvien unien takia tullut raskaaksi=) ;)

12.4.2012
myrmeli
myrmeli

hanna: en nyt kyllä keksi muuta rauhoittavaa kuin kaksi pientä lasta on ihana asia.=)

Ja hienoahan se on että on sutinaa ja tekevälle sattuu...=)

Itse kuulun noihin menkat pian synnytyksen jälkeen tyyppeihin. Esikko syntyi helmikuun puolessavälissä ja ekat menkat alko maalis-huhtikuun vaihtees.

Ota rauhallisesti vain, eihän tuos tilantees enää mikään auta, ei edes se panikointi=) testi sen sitten kertoo.

12.4.2012
myrmeli
myrmeli

Älä panikoi pillerin unohtamisesta. Meillä hajosi kumi kahtena kertana peräkkäin ja oviksen tunsin niiden kertojen välissä ja pari päivää tän viimesen "puhkeamisesta", niin vessa käynnillä tuli paperille vuotoa. Luulin menkkojen alkaneet, mutta ei tullut enempää. Jälkitarkastuksen lääkäri käski tehä testin pari/kolme viikkoa oviksesta (tai siitä, kun tunsin sen).

Niin ja tosiaan synnytyksestä on reilu 2kk ja imetän. Ja menkat ei oo vielä alkanut, mutta kuulemma 2viikon päästä synnytyksestä voi ovuloida (näin sano neuvolan täti).

Itellä meinaa iskeä PANIIKKI!! Keksiikö kukaan mitään rauhoittavaa sanaa??

11.4.2012
hanna851
hanna851

No sehän sitten aamulla hauskaa olikin kun aamupissillä se yhtäkkiä iski mun tajuntaan etten pilleriä eilen ottanu ja juoksin suoraan pillereille ja heitin unohtuneen naamaan ja kaivoin ohjeet ja rupesin lukemaan ja sitten ku siellä luki et olis ottamatta loputkin niin hetken jo mietiin että käynkö oksentamassa sen unohtuneen pillerin pönttöön mutta päädyin pitämään sitä hulluna ajatuksena.=) noh mä nyt syön tuon levyn loppuun... en oikeasti tiedä kuinka mitä ja milloin...

Ette usko kuinka mua niin naurattaakin tämä tilanne. Ihan niinku olis just löytäny poikaystävän ja nyt harjoittelis pillerien syömistä... niitä kumminki kymmenen vuotta yhteensä melkein syöny=)et pitäis kai tämän jo osata.

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

Jos on jo toista listaa putken syömässä ja unohtaa yhen, ni senkus jättää sit ne seuraavatki syömättä ja pitää siinä sen viikon tauvon. Ite unohin pillereitä syyvessä kyllä useinki sen yhen ottaa... Ja söin niitä millon mitenki, joskus yhen listan, joskus kaks tai puoltoista.

11.4.2012
huopis
huopis

Oletko sinä wanhakurppa siis tullut raskaaksi pommiin nukkumisen takia? Tuo niin todistaa sitä mihin uskon että jos lapsen on tarkoitus tulla se tulee!!!=)

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

Kiitos kommenteista!!!

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

Niin toi toinen liuskahan sitä sisäistä paniikkia lietsookin. =) 12 tuntia voi myöhästyä ilman et teho heikkenee ja eka ja kolmas viikko "kohtalokkaat". Ja nyt mulla siis 5 viikko..

Kyllä se nyt niin on että saitte mun mielen rauhoittumaan...näillä mennään mitä on annettu eli huonolla muistilla ja keväisellä kiimalla=)))))))  ja toivotaan parasta ja pelätään ihaninta...

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

No kyllä mullakin kännykkä muistuttaa päivittäin mutta eilen olin kaupassa ja torkkuakin painoin mutta en tiedä miksi noin kävi... Kyllä sitten potuttaa... Mietityttää tuo ku toista luiskaa söin et vaikuttaaisko jotenki niin että siellä on heti munasolu vaanimassa... Mut onhan tuo tietysti pieni aika...yön välis nukkuminen vaan tekee siitä pitkän tuntuisen...

11.4.2012
myrmeli
myrmeli

no minä ite söin merciloneja ja otin ne kyllä ihan mihin aikaan sattu.. tein vuorotyötä ni en kantanu niitä mukana et saatto hyvinki olla niin että ma otin heti aamulla kello 6 ja tiistain pillerin kello 22. kyllähän se ehkäsyteho siitä varmaan laskee mut ei pitäs täysin lakata tuossa ajassa.. 
mulla yks kaveri oli jolla hanat aukes kyllä aikalailla heti, tyyliin heti seuraavana päivänä ku jätti pillerin ottamatta tiettyyn aikaan vaikka ois tyhjennysvuotoon mikä aika tahansa, sillä oli aina muistutus tiettyyn aikaan et pitää ottaa just mut muita ketä tunnen ni ovat samalla tavalla syöneet ku minäki - "hutiloiden" :D en viittiny niitä mukana kantaa ku sit en ois muistanu niitä kotona ottaa jos eivät ois ollu tietyllä kohdalla keittiössä hollilla :/

11.4.2012
ninnup
ninnup

Onko sekin todella niin että nämä ei näy heti tuolla etusivulla?

11.4.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...