Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Huomenlörbs!

Tää lähtee kohta raahustaan raksalle taas mars! Oon yltäpäältä maalissa ja laikukas, mutta onnellinen siitä, että harjoittelua on enään viikko jäljellä! :D Oon kyllä vähän tottunut jo tuohon raksaelämään vaikka ahdistavaa se on edelleen, eli ihana päästä kouluun lepäileen. ;P Voi kun sais anina olla vaan töissä pienillä työmailla ja huoneistoremppaa tehdä. :D Ois aika helmee. :D Joo, ei tässä muuta, viikonloppu mielessä ja neitillä kaamee uhmaikä, et eilen huuti koko päivän kurkkusuorana ja laitto kaikessa hanttiin ja saa nähdä mitä se tuumaa, kun kohta kerron et hoitoon lähdetään. Voi herättää koko pitäjän sillä huudolla! xD Muutenkin kun on tulisieluinen lapsi, niin tää uhmaikä on jotain niin.... AH! ♥ Mutta voinpa kertoo, että äidiltään mahtanut periä suurimman osan temperamenttiaan. ;)

11.4.2012
Monster
Monster

Justiisa Imppuliina, tasikohan täti itsekkään kuin ristiriitaiselta kuulosti. :(

11.4.2012
Sralla
Sralla

sralla

painoa vähän ja korviketta pitäs olevinaan antaa ja kuitenkin imettää ja liikkuminen on kömpelöä ja heräilee liikaa yöllä ja laktoosittomalle pitäs ite ruveta ja antaa evästä ja rasvalisää ja sitten ei kuitenkaan saisi aineita lisätä enää ja plaaaaah... eli meillä olevinas kusee kaikki paitti päivärytmi.... se oli sentään hyvä. hv:a meinasin tarjotella mutta sain pidettyä suuni tukossa... aika paljon hää kuitenkin 5kk:selta lapselta oletti....

11.4.2012
imppuliina
imppuliina

jännää jännää! sisko on kuulema lähteny yöllä synnärille.. nyt vaan sit ootellaan uutisia.. :D miusta tullee kolminkertanen täti!!

11.4.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

taas kesää kohden liberokin hiljenee vähän. olen tämän huomannut jo parina vuonna. ehkä se on hyvä asia, ihmiset menevät ulos ja touhuavat enemmän kun saavat valosta energiaa taas :D

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

huomenta. Monster opiskeletko viitaniemessä maalausalaa vai raksapuolta? ite olin siellä aikoinani maalauspuolella. 

tässä yritän heräillä, ihmeen väsynyt olen tänä aamuna. eilen kävin pyörällä kaupassa kun isoveljeni korjas siitä renkaan viikonloppuna, ai että oli kiva pyöräillä pitkästä aikaa yksin :D joo ei kyllä viedä enää toiste autoa tohon lähi autofitille, olivat tilanneet vääränlaiset osat autoomme ja siellä se oli yön yli levällään ja me ilman autoa. täytyy kyllä pyytää hyvät alennukset kun sen piti olla 3 tunnin homma :)

11.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Ainii ja Monster, mie taas olen ihan vastakkaisel linjal! :D Tykkään isoista työmaista ku tehtävää pintaa riittää tolkuttomasti, ja saa jonkinäkösen rutiinin aikaseks. Ei tartte joka aamu miettiä mihin helkuttii pitää ajella, ja jokases kohtees eriksee miettiä missä saa pestä pensseleitä, tai mihin kaataa ylimääräset saumalaastit. Eikä oo asukkaat kyylääs ja kyselees tyhmiä. :D

11.4.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! :)

Mitä ne Imppuliina sillai kiukutteli siel neukussa? :( Tädiltä jääny pääsiäismunat saamatta?

Huh, mie sain onneks yön nukkua ihan kolmella herätyksellä (kaikki liitty kissaan), kun se nyt venähti se pojan nukkumaakäyminen sinne yhteentoista. Niin nätisti poika oli kömpiny viereen etten ollu siihenkä heränny. Täällä on satanu yöllä vettä ja on ihan harmaata, mut mulla alkaa olla tosissaa kesäfiilis. :D Suli meinaa vikatki varjokohtien lumiläntit pois, ja nurmikko on tosta pihasta jo ihan vihree! Tänää käydään siistimäs kirpparipöytää, ja käydään samal ostaas mulle pyöräilykypärä. Saadaan kuukaudeks lainaa heilan pyörä, ja sit ku mennää kotikulmille, niin tuodaan sieltä mun oma pyörä tänne. Voidaan siis säästää bensakuluis ja alkaa pyöräillä! Mahtavuutta.

11.4.2012
Sralla
Sralla

huomenta! voittako uskoo kun kerron että pätkä heräs vaan kerran yöllä! ja yhesti aamulla mutta oli niin tööt että jatko uniaan tutin avulla!  olo on aika virkee! eilinen oli ihan gaamee! neukusta tuli sen verran paksua tekstiä tuolle junnulle että huh huh... puuuoouuuh! että ainoo mikä meillä toimii on päivärytmi ja muutenkin on ilonen poika mikään muu ei sit tojikkaa.... puuuuh! vetäsin vitutus päikkärit ja päivä paistoi hetken mutta ilta meni piloille sitten.... noooooh. tänään ei voida ko nousta ylöspäin!

11.4.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta :)

Vai että aamulörbsiä, mä en o aamuvirkku niin lörpöttämistä saa odottaa :)

Isi on viemässä tyttöjä kerhoon, poika kattoo täs Dinojunaa, tai no oikeastaan pyörii vaan sängyssä ja sillä kyllä käy suu :)

Eilen satoi vettä puolilta päivin ainakin yöhön asti ja tänä iltana on tulossa seuraava sajepilvi et aika harmaata ja märkää meillä. Pitäisi hoidella jotain asioita kun eilen kävin vain kirjastossa ostamassa poiskarsittuja kirjoja (1kr~10c/kipale). Siitä tulikin mieleen et annan pojalle tuollaisen tietopakkauksen dinoista mahtavilla kuvilla!

11.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

on kyllä harvinaisen hiljasta :D

11.4.2012
ninnup
ninnup

hyvää työpäivää sinne.. 

mä just nousin kahville.. ukkojen pitäs noustaki kohta ku miehellä on ihan herätys laitettu puhelimeen.. puol 9 pitää olla sairaalalla. hitto ku ei tiedä leikkausaikaa ni ei voi sen perusteella päätellä monelta pääsee mut eiköhän tuo iltapäivällä jos näin aikasi täytyy mennä.. toimenpide tunnin ja max 4 tunnin seuranta siin oli ni jos puolilta päivinki leikkaavat ni 5 pitäs päästä pois elleivät nukuta. 

vielä toistaseks ei ainakaan koske päähän \o/ voin kertoo et on mukavata.. täytyy yrittää siivota täällä et mahtuu ukko könkkäämään eikä kompastele kaikenmaailman leluihin.. vaan itehän tuo on nuo pojan vaatteetki jättäny keskelle lattiaa jotta tietäspähän miks tommonen mua aina niin kovin v*tuttaa.. näkys olevan vielä vähän puhdasta ja likasta sekasinki..

11.4.2012
ninnup
ninnup

PLääh, hiljanen oli aamu. :P

Se on moro mammat ja näkyillään sit ehkä iltapäivällä. :D Hauskaa päivää kaikille tasapuolisesti! :)

11.4.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...