Ehdottakaa lomakohdetta:)

Ajankohtana ensi kevättalvi (helmi-maaliskuun taite). Matkalle on lähdössä minä, mies, tyttö (tuolloin 2v) ja miehen vanhemmat. Olisi suotavaa, että kohteessa olisi tuona ajankohtana edes kutakuinkin lämmintä. Pitäisi olla myös lapsiystävällinen kohde. Miehen kanssa haaveillaan sukelluksesta ja isovanhemmille pitäisi olla myös jotain näkemistä/kokemista kun eivät ole rannalla makoilevaa sorttia. Vaadinko mahdottomia? :)

10.4.2012
TyPo1
TyPo1

Päädyttiinkin nyt sitten lähtemään Karibian risteilylle :). Tuli itselle aika yllätyksenä miten edullisia nuo risteilyt onkaan kun kuitenkin sisältävät täysihoidon. Aina ennen on ollut sellaisissa kuvitelmissa, että nuo matkat on "tavallisen pulliaisen" ulottumattomissa korkeiden hintojen vuoksi.

10.5.2012
TyPo1
TyPo1

Typo, mun vanhemmat oli Keniassa reilu kuukausi sitten. Sanoivat että hotellilla ja turistialueella oli hygienia ihan ok. Iltasella pysyttelivät ihan hotellialueella, ei kuulemma hirvenny lähtee "kylille käymään". Kävivät safarilla ja kehuivat hyväksi reissuksi. Oli vaan ollut vähän liian kuuma päivä että kaikkia eläimiä ei ollut näkynyt vaikka kuinka etsivät puskien suojista. Norsut ja leijonat ainakin oli jääny näkemättä. Turistialueet siistejä, muualla vähän likaisempaa. Mombasassa olivat käyneet ja harmittelivat kuinka roskainen ja likainen kaupunki on.

Rokotukset selvittelivät kuntoon. Lääkäri kirjoitti reseptit lääkkeisiin joita hakea mukaan. Antibioottia ripuliin, maitohappobakteereita, epipen allergiareaktioon, jotain muuta allergialääkettä. Olikohan muita, en nyt muista... Vanhemmat totes että tuo antibioottikuuri oli hyvä olla mukana kun se ripuli oli tosiaan iskeny :)

11.4.2012
iputin
iputin

Ansuv, oletko itse käynyt tuolla Kap Verdellä? Pikainen googletus tiesi kertoa, että noissa suurimmissa turistikohteissa ei kauheasti olisi mitään nähtävää/koettavaa rantajuttujen lisäksi. Matkatoimistot tosin ilmeisesti tarjoaa myös jotain yhdistelmämatkoja tai retkiä. Kokemusta niistä?

Thaimaa ja Egypti pitänee sulkea pois vaihtoehtojen listalta. Meillä on vähän sellainen matkustusfilosofia, että pyritään valloittamaan maailmaa mahdollisimman kaikenkattavasti. Egyptistä jäi muutenkin vähän huono maku kaikkinensa. Paitsi sukellukset oli loistavat!

Niin tekisi mieli Keniaan yhdistetylle safari- ja rantalomalle. Olisi varmasti mieleinen myös isovanhemmille, joilla safari on vielä kokematta. Mutta epäilyttää vähän tuon neidin mukaan ottaminen sellaiseen paikkaan (turvallisuus, hygienia, jne.)

11.4.2012
TyPo1
TyPo1

Tuohon aikaan varmasti vielä sopii Thaimaa.

Oltiin just joulukuun lopussa Thaimaan Khao Lakissa, minä, mies ja meitin 4-v poika, ja täytyy sanoa että oli loistava paikkana myös lapselle! Rauhallinen se itse keskusta, ja samoin rannat. Ei sellainen turistirysä kuin olettaa saattaa. Pitkää lentomatkaakin (11h suuntaansa) ensin mietittiin, mutta meni loistavasti. Enemmänkin me miehen kanssa oltiin aikaerosta ihan rättiväsyneitä mutta poikaan ei vaikuttanu yhtää. Olihan siel koko kahden viikon ajan yli +30 mutta silti ilmasto sellainen ettei tunnu yhtää kuumalta.

Nyt mennään ens kuussa Egyptiin viikoksi taas samalla porukalla, saa nähdä millainen reissu tulee :)

11.4.2012
mandarin88
mandarin88

Kap Verde. Upea sukellusmesta. Lentokaan ei oo mikään mahoton aika!

11.4.2012
ansuv
ansuv

Kanarian saaret? Siellähän on aina lämmin, on rantaa jos jonkin näköistä ja onhan siellä vissiin ihan kulttuuriakin. :D

Itse oon ollu siellä joulu-tammikuussa aikanaan ja lämpötilat oli kyl kohdillaan, eli bikinikelit. ;) Oltiin siis Gran Canarialla ja kohteena Las Palmas, mutta oli lähinnä semmonen biletysreissu eli en kulttuurista muista mitään. :D

Mutta tosiaan onhan noilla saarilla kohteita joka makuun, rauhallisempaa ja menevämpää ja kuitenkin semmoinen "yleinen" matkakohde, että matkat suht halpoja ja kohteet turvallisia. :)

11.4.2012
Monster
Monster

Eikös nuo ole ennemmin kesäkohteita? Tuohon aikaan lämpötilat varmaan 12 hujakoilla? Jotain vähän lämpimämpää kiitos :) Muutoin olisi varmaan kohteena helppo ja turvallinen valinta.

10.4.2012
TyPo1
TyPo1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...