Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

kotiintuloajoista ja nukkumaanmenoajoista

miten teillä, joiden lapset jo saavat itsenäisesti ulkoilla niin on noi kotiintuloajat, viikolla ja viikonloppuna? ja nukkumaanmenoajat?

10.4.2012
Boco
Boco

satumamma: tääkin tunnustaa ittensä tiukkikseksi :DD

meillä poitsu tulee sisälle arkena viimeistään klo:19.00 ja nukkumassa karottaa puol ysin maissa. viikonloppuna ulkoillaan OMASSA PIHASSA max. 20.00 ja nukkumassa on viimeistään klo:22.30(yleensä nukahtaa jo ennen sitä ihan omineen). meillähän tenavat pihalla mynttäävät muutenki koko ajan. lauantaina just laskin aamulla pojan ulos 8 ja sisälle tuli klo:19.45 välillä vaan söi sisällä. ja kesä kun tulee sekä lomat i sit joustetaan vähä toiseen tapaan. meillä ei ole ikinä valvottu yli puolen yön. ei kesällä ei uutena vuotena ei millonkaan.

23.4.2012
camotar
camotar

12ja 9-vuotiaat arkena 19.00 kotiin..viikonloppuna saa olla 20.00 asti ja toki jos on poikeus tilanne.Esim nyt kaverin synttärit loppuu 19.30 niin saa olla loppuun ja sitten kotiin=)

9-vuotias on unikeko ja nukahtaa 20.00 aina,saa lukea iltasella 21asti,mutta käytännössä se lukee 5min ja pistää valot kiinni ja nukahtaa.12-vuotias saa viikolla valvoa 21.00 asti ja vapaalla 22-23 menee nukkumaan.

23.4.2012
huiskutin
huiskutin

huh:) tulipas minulle vanha ja tiukkis olo, kun mein teinipojat,14-ja 15v tänävuonna,eivät saa viettää aikaansa kylillä arki iltaisin eikä vkl iltaisin, jos ovat kaverilla, arkisin on kotiinlähtöaika viim 19.30 ja vkl 20, jos ovat yökylässä, on asia eri. silloinkaan ei mennä kylille,onneksi ko.kavereillakaan ei ole lupaa hengailla kylillä. eikä nuo kylä viihdykään, kun ei oo m,tään tekemistä tuolla kylillä.. jos kesällä on joku tapahtuma,asia on vähän eri,mut silloinkin on oltava puhelin äänillä ja puheleimen tavoitettavissa,sekä lapset että vanhemmat!

nukkumaan menevät arkisin 21 jälistä, siltikään ei meinaa päästä aamulla ylös,vaikka se 10h tulee täyteen.

vkl normisti nukkumaan viim 23..toss aiässä sitä unta vasta tarvitaankin.

tyttö tänävuonna 13v samat kotiintuloajat,tosin liikkuu vähemmän muualla,yleensä hällä käy kaverit kotons-puuhailevat hepan ja koiran kanssa :D eikä hänkään onneksi tunne vetoa kylillä notkuiluun. mene eite nukkuun arkisin iltatallin jälkeen 20-21,yleensä 20 jälistä heti.

neiti 8v (tänävuonna 9v) ei iltakyläilyjä harrasta,jos menee kaverile,nii heti koulusta,tai kaveri tulee meille. ja silloin tällöin,ei jokapäivä. yökyläilyt vielä hoituneet kummeilla yms :) niistäkin paikoista löytyy kavereita. tavoite on et nukkuu 21 mennessä

pinenemmät nyt ei (6 ja 4v) mee muutako naapuriin korkeintaan ilman äitiä,pihalle leikkimään :) saattavat illalla valvoa vähän pidempään mut saavat myös aamulla nukkua kun nyt oon kotona.

onneksi ollaan maalla.. kaupungissa en tiiä miene olis, liikaa Turun touhuja nähneenä ite tieni iässä en varmaan uskaltais päästää omia ollenkaan ulos :DDD

23.4.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...