iltaa mammat :)

Mie tulin koneelle tekemään muka tehtävää, ei oo ihan edistynyt :D No, äkkiä sutasen, ei tuossa tarvii ku referoida pari sivua enkkua :) Tännää on ollu sitte kuitenkii ihan kiva päivä, kaikilla lapsilla on nyt uuvet lenkkarit ja vaari tarjos ruuat abc:lla. Se on aina juhlapäivä jos ei tarvii ite kokata :D Ja ihana aurinkoinen päivä ollu tänään! Niin juu ja kaiken huipuks sain yhestä juridiikan tentistä nelosen ja oon tosi tyytyväinen :))))) Mitäs mammojen iltaan? Onko muillakii ollu hyvä päivä? :)

10.4.2012
riu
riu

Moroo,

piti käydä laittaan vähän uutta ketjua ku mua pari päivää tässä jo lievästi ottanu kupolista :D

Just saunasta tulleena, odottelen että herra iputin tulis ja kaappais mut vällyihin. Noinkohan saan kauankin odotella... :D

Supertehokas päivä takana joten joutas jo hetkeksi nukkumaan...

Ai niin, kops

10.4.2012
iputin
iputin

Iltaa! Olipas taas päivä, aamu alko kiireellä ja sitä jatku koko loppupäivän. Josko tähän arkeen taas tottuis ja yrittäis jo huomenna ehtiä ajoissa töihin, muuten oven takana saattaa olla kiukkusia vanhempia. Nyt jos hetken hengähtäis ja aamulla reippaana 5.15 ylös, jee? neiti vajaa 3v oli vähän turhankin suorapuheinen lääkärissä, sai äiti punastella taasen.. juttuhan meni niin että odoteltiin siinä omaa vuoroa ja olin kertonu tytölle et kohta on meijän vuoro. No ennen meitä meniki sit yks hieman kookkaampi rouvas henkilö ja neitihän st tokas kovaan ääneen et " saatetaan äiti mennä ton ison tätin jälkeen. Joo sitte on meijän vuovo vaamaan" Siinä sitte hyssyttelin pää punasena ja sanoin ettei noin sovi sanoa ni neiti viel et " ai mitä äiti?? äitiii, mitä sä sanoit?" en pystyny ku toteemaan " noni nyt hiljempaa.." tää viell jatkaa "äiti miks sanot et hys nyt, äiti mikä haamittaa.." :) lapset, lapset.. nojoo:)

10.4.2012
minimii09
minimii09

Iltaa, ollaan kotiuduttu, pari tuntia liian aikaisin ku mies oli just siivoomassa ku tultii. Däääm. No, mä avitin vähän siivouksessa ni saatii nopeest valmista ja mies tarjos ruoat :)

10.4.2012
Mummy83
Mummy83

noniin.. hermo meinaa palaa kun ei nää salkkareita, kun isäntä on vehkeisiin laittannaa semmoset viritelmätettä tvei näy, pkl.. toinen näppis teki jo kuoleman niin näpsytellään täl vanhalla.. Isimies nyt lentopalloilemassa ja me ruvetaan pojan kans kohta iltapalalle ja suihkun kautta nukkuu. Aamusta sit vauvauintiin :)

10.4.2012
Felize
Felize

Mä ootan,että alkas master chef.Sit saa noi isommat lapsoset yöunille ja sitten alkaaki mun oma aika hetkeksi.Mies on töissä.

 

Mä tein tänään ihan törkeen hyviä jauheliha piffejä...Mutta toi on aina luksusta,ku ei tartte itte kokkailla.

10.4.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...