Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Päiväsumpille!

Täällä kahvit juuri tippuu.. mites muilla?

10.4.2012
Felize
Felize

Päivää! :)

Mie en tajuu miks poika nukkuu sillon pitkää ku oltas johki lähös, ja sillon ku pitäs nukkua et on illal virkeä ni ei nuku lainka. :D Oottelen siis et herra malttais herätä et päästäs ostoksille. :) Sain tänää takuuvuokran, ja ajattelin käydä sillä ostamas pojalle cittarista sen kypärä+istuin setin. Pojalle saan pyörän lainaa, vielä tarttis itelle pyörä ja kypärä. :) Käydään kans askossa kattoo löytyskö sieltä mitään mitä tarttettais, sain meinaa tollasen -25% lappusen sinne. Sit suunnittelin heseateriaa, ja kirpparin pystytystä. :)

Tänää en ihan kauheesti ole vielä saanu aikaseks... Pyykit viikattiin kappiin, sitte etin netistä sopivan huoltoaseman pojan vaihtoo (iskäviikonlopulle), ja maalailin muutaman läntin kattoon. Lastenvalvojan sain myös kiinni, ja eihän tää helvetin piina lopu vieläkä. Nyt kun isä vihdoin kävi siellä, ni oletin et vihdoin saan haettua kelasta rahaa. Ni EI, vielä tarttee yks molempien vanhempien allekirjottama ja lastenvalvojan vahvitama lappu jolla pääsen vasta HAKEMAAN sitä tukea kelasta. Voi morjes.

10.4.2012
Sralla
Sralla

Siis voi elämän kevät.. unohin aamulla mennää yhteen tapaamiseen, ois noita papereita pitänyt näyttää että en oo vale sh :D nooh loppuviikosta paremmalla menestyksellä :) nyt ne lulee että livistin sen takia että mull ei oo näyttää papereita XD

Uusia kuviakin sain ladattua fb, on sekin nykyään niiin hankalaa... äh.. jospa sitä kahvia ja daim-kakkua kun poika viel nukkuu..

10.4.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...