Käräjäoikeus...

Sain sit kutsun kuultavaksi käräjäoikeuteen? Oon kauhee hermoileen - eli tilanne mistä ei tiedä mitään pistää kyl pasmat sekasin :/ Onko joku ollut vastaavas tilantees? Mitä siel tapahtuu? Millases ihmismääräs tuommoset käsitellään eli ketä siel on paikalla?? Mietin et pitääkö mul olla asianajaja/avustaja? Oon siis itse tehnyt rikosilmon ja vaatinut rangaistusta...

10.4.2012
tuikukka
tuikukka

joo mä en ite vaadi mitään ni siin mieles en avustajaa tarvi.. kaippa mun on siel tarkotus vaan kertoo miten olen tullut huijatuksi.. Ja mitään kummempia korvauksia en saa varmaan siel istumisesta - tietty haen sen lastenhoitajan palkan...

 

kauan tuollases yleensä menee? siin on kaks asianomistajaa, eli pitääkö mun olla paikalla käsittelyn loppuun asti?

11.4.2012
tuikukka
tuikukka

joo olen asianomistaja, ilmotus tehty ja kuulustelut suoritettu.  nois lapuis lukee "henkilökohtainen kuuleminen" sit erilapuis on "haastehakemus".

 

Rikos on nimetty lieväksi petokseksi - vastaaja osti tavaraa ja jätti maksamatta, rahat sain vasta kun hän sai soiton poliisilt ja kutsun kuulusteluun.. toinen samantyyppinen asianomistaja samas tilaisuudes..

 

Mietin vaan et millasia noi tilanteet on - ihan käytännön juttuja tyyliin mis kukanenki istuu ja mitä siel tehdään :D

10.4.2012
tuikukka
tuikukka

joo poliisin luona olen jo käynyt.. mut just mietin tota käräjäoikeutta... syyttäjä on paikal, enkä ole ainut asianomistaja.. mut pitääks mul olla joku henkilö siel ton syyttäjän lisäks - sehän se periaattsees ajaa sitä asiaa et saadaan rangaitus tälle henkilölle - itel ei enää ole korvausvaateita (toki joku joutuu maksaan lapsenvahtikulut...)

10.4.2012
tuikukka
tuikukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...