tiistai huomenta.

mitäs mammojen aamuun? tyttö heräs puol 7syömään ja jatko unia. ja mies oli just kans lähös töihin . ajattelin et enpä mee enää nukkuu et saan rauhas juoda aamu kaffit ja liberoida, nii pah poikahan tuolta just hipsi. :)

10.4.2012
maijuli88
maijuli88

huomenta. myö herättiin vasta puoli 9, mentiinkin eilen myöhään nukkumaan kun oltiin kylässä vähän pitkään kun mies oli metällä ja koira juuttui kivikkoon eikä sitä saatu pois sieltä. mies sit aamulla aikasin lähti tunkkien ja ketjujen kanssa sinne et sai nostettua veljensä kanssa sen verran yhtä kivenlohkaretta että koira mahtui ulos sieltä. pieni työtapaturma kävi koiralle mutta kaikki meni hyvin kun ei tullu yöksi pakkasta ettei koira paleltunu sinne. 

nyt on auto hihnanvaihossa. sitä odotellessa. meiän esikolle on tullu nyt kuukauden sisään 4 hammasta eli nyt ois yht. 9 hamppia ja neidillä ikää kuitenkin jo 1v. 8kk :D  eilen hän oli kyllä niin innoissaan kun pääsi serkullee leikkimään olivat kun mitkäkin tohelo ja torvelo kun juoksivat ympäri kämppää.

10.4.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenta! :)

Ilta meni lepposasti ku heila oli yötä. Tänää ei muuta ohjelmaa ku kirpparipöydän pystytys illalla, ja samal tarvii hakee kaupasta maitoo ja kissanhiekkaa. Josko nyt jo tärppäis sen hiekan suhteen. :D Ei sais olla näin kranttu, mut ku kyl mie haluun sellasta joka kans paakkuuntuu.

10.4.2012
Sralla
Sralla

Hyvää huomenta!

Huh, koko pääsiäisenä kerenny tääl kun pyörähtää.. niin kiirusta ollut :)

Meijän 1v3kk osallistui lauantaina ekoihin hiihtokilpailuihin, ykkösija :D(ainoaa sarjassa... mut sitähän ei kerrota) ensimmäistä kertaa myös suksilla, lahjattomat harjoittelee vai miten se menee XD Eilen käytiin pilkkimässä, edelliskerrasta on varmaan se 5 vuotta.. ehkä yks nykäsy tais tulla. Mutta aivan ihana auringonpaiste oli :)

Tänään sit pitäs vähän imuria näyttää ja pyykkiä pestä. Jääkaapissa valo, ehkä sitäkin voisi äyttää..

10.4.2012
Felize
Felize

Huomenia :). Täällä laittelen just karjalan piirakakoita uuniin aamupalaks :).

Meillä poitsu oppi sit konttaamaan kovaa..hirmusta vauhtia viuhtoo pitkin kotia ja nousee tukee pitkin seisomaan..huuh..19 päivä tulee 7kk täyteen ja nyt jo vauva pistää menemään :D.

Nooh ainakin on ohjelmaa kun saa perässä juosta..ja nytkin on pelottavan hiljaista..eikun kattomaan mitkä kielletyt tavarat nyt on kohteena :D

10.4.2012
jeini
jeini

Huomenta

Reissusta palattu ja akut ladattu.Oli ihanaa saada aikaa miehen kanssa kaksin,ja muutenkin pääsi helpolla kun äiti hoiti ruokapuolen=)

Parin viikon päästä on taas sitten koko perheen viikonloppureissu tiedossa.

Nyt arki puskee pahasti päälle..pyykit pursuaa lattialle ja jääkaappi kumisee tyhjyyttää eli jotain tarttis tehdä.

pääsiäiskoristeetkin vois vissiin siivota pois=)

Kerhoon nakataan myös tuo yksi lapsi päivällä..jos nyt alottas sillä että hakis jotain ruokaa meille=)Kotipizza vois olla hyvä=)

10.4.2012
huiskutin
huiskutin

huomenta :) tyttö on koko loman herännyt seiskalta, eilen nukkus melkein kasiin ja tänään heräs vasta vähän kasin jälkeen.

pitäis alkaa pakkaan kamoja ja lähtee kotiin, mut kiinnostus noiden tavaroiden keräämiseen on täys pyöreä nolla... miksei joku vois tehdä sitä ja mielellään kantaa vielä autoonki :)

10.4.2012
Mummy83
Mummy83

huomenta.

täällä ei niin mainittavia öitä oo ollu että oisin jaksanut tänne valitella :D vissii kasvattelee esikoinen hampaitaan ja pätkää pierettää... huhhuh. noooh.. tänään oiskii pätkän 5kk neuvola vähän hännättää mitä siellä sanotaan :/ painoista ja sun muista.... nooh ekaksi kerhoilemaan esikoisen kansssa kaksistaan :) kiva kun saa sekin touhutoope joskus aikaa kaksin mamman kanssa :)

10.4.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta

Heräsin siihen et poika alkoi kitisemään kun isi lähti viemään tyttöjä kerhoon. Pääsiäisloma koulusta niin nyt saavat tytöt ihan koko päivän tehä vaan kaikkea kivaa :) Poika saa nauttia vanhemmistaan ♥ Toivotaan vaan et isi on paremmal tuulel tänään.

Ulkona tuulee aivan kamalasti! Poika pitäisi käyttää parturissa mutta tuossa tuulessa varmaan ohentuis tukka ilmaseks!

10.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

huomenta.. just pojan kans noustiin ja rupesin kahvinjuontiin ens töikseni..

ukolla ois tänään koulupäivä, en muistanu yhtään eli kauppaan päästään vasta illalla. huomenna on se leikkaus ni pakko on käydä. ukolla ois myöski synttärit tänään mutta eipä tässä kerkee mitään erikoisempia järjestelemään ku päivä menee koulussa ja alkuilta siellä kaupassa.

ollaan jätetty pojalta nyt univelli pois kokonaan ni iltapalana huitastaan puuro ja unille vielä vähän maitoo, nälkä ei yllätä mut ei meinaa nukahtaa.. menee nuo nukahtamiset ensin alottaa riekkumisen maidon jälkeen ja sitten huudon kans unille.. nukkuu kyllä puol 8 hyvinki aamulla. vieläki on ylikierroksilla siitä sunnuntain kyläilystä, jospa tää päivä menis paremmin.. itellä oli eilen vielä huono olo lauantain kaupunkireissun jäljiltä, katotaanhan joko tänään ois normaaliolo.. miten ihmeessä mä oon kestäny järjissäni tähän asti tahi hengissä ku menee noinki pienestä pälli noin sekasi. ja poikarassu on samanlainen

10.4.2012
ninnup
ninnup

Huomenta :)

Upea auringonpaiste, mie oon kohta myöhässä eikä huvittas yrittää ees keretä. Voi juma miten tahmee aamu. Ja isimies tuli vielä töistä ja ihan hieroakseen suolaa haavoihin köllähti nukkumaan X) No, ei kai se auta ku pistää tohinaks, onneks mie pääsen kotona käymään puolilta päivin ja kerkeen vaikka nukkumaan pienet unet :D Muksaa päivää mammoille :)

10.4.2012
riu
riu

miks tää ei tuu heti etu sivulle.

10.4.2012
maijuli88
maijuli88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...