pennut saaneet nyt jokainen kodin:)

ihanaa! ihan turhaan  oltiin huolissamme ihmisten inhoreaktioista kun kuulevat  taustoista.  meidän vaavit ne osaa ollavarsinaisia sydäntenmurskaajia jo varhaisessa vaiheessa jotta nyt kolmiviikkoisina ovat kaikki jo varattuja ja jokaisella innokkaat uudet omistajat laskemassa päiviä milloin saavat oman pikkaisensa kotiin:)) oi että miten meillä ollaan samaan aikaan huojentuneita ja samaan aikaan vähän harmissaankin. oltiin niin varauduttu siihen jotta joku jäisi meillekkin ettei  ihmiset tällaisia erikoispentuja haluakkaan, mutta näin vain kävi, että rakastavat kodit löytyneet, eikä meille jäänytkään yhtään palleroa.. snif. kyllä meillä itkut tullee kun luovutushetki koittaa,on ne niiiin valloittavia!

9.4.2012
Blanco
Blanco

Ai teillä hauvavauvat ovat jo syntyneetkin. Kiva että jokaiselle löytyi koti :)

9.4.2012
misukka
misukka

pakko ripotella tuota luovutusta siten, ettei hauvamamma kauhukseen huomaakkaan illalla jotta pesä tyhjentynyt kaikista saman päivän aikana.

itse asiassa puolet pennuista on varattu samaan perhepiiriin, joten lämmittää ajatus jotta pentuset tulevat telmimään sisarustensa kanssa aikuisiälläkin:)

ja yksi pennuista sai kodin tästä ihan tyyliin viiden minuutin ajomatkan päästä, joten sitäkin sitten pääsee näkemään  myöhemminkin:)

9.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...