cerazette..

sellasta kyselisin, että onko muilla jotka tuota on käyttänyt, tullut sivuoireina nokkosihottumaa? Selosteessa luki että todella harvalla vois esiintyä..Kun itse aikoinaan aloin synnytyksen jälk. sitä syömään niin alkoi hillitön kutina ja näpyt jne. ja loppui vata kun olin raapinut itesi vereslihalle, sitten kokeilin allergialääkettä(heinix) ja se auttoi mulla, tosin jouduin syömään sitä 1/pvä ja siten pystyin niitä minipillereitä syömään(muut pillerit ei sopinut), sitten jätin pois ja 6kk:een en tarvinnut heinixiä ja kutina pysyi myös pois. 6kk:n jälkeen aloin syömään taas pillereitä ja kutina jatkui, nyt en oo syönyt niitä 8kk:een mutta kutina jäi päälle j joudun ottamaan heixiä joka toinen päivä edelleen, muuten alkaa aivan hirveä kutina ja paukamat siitä..Lääkärille en oo mennyt, saamaton luonne kun olen..mutta olisko joku muukin jolla olis kokemusta tälläsestä??

9.4.2012
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

Nyt ei oo mitään ehkäsyä, pikkukolmosta ollaan yritelty jo 8kk..En oo kokeillu rengasta tai laastaria, pillereitä oon vaan syönyt. No mut toivon todella että tää kutina loppuis ees joskus..jos sattuu nyt viel raskaaksi tulemaan niin noita heinixejä ei sais popsia kun odottaa ja muista en tiedä :O No mut näillä mennään..

10.4.2012
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler

siinähän tää juju onkin, etten tosiaan oo syöny niitä enää 8kk:een ja kutina vaan jatkuu :O Aikoinaan kun niitä aloin popsimaan, ei se kutina alkanut ihan heti tullut vaan jossain vaiheessa havahduin, ettei se ollut normaalia.  Samoihin aikoihin Naistentautien polilla kun kävin muista syistä ja puhuin sille lääkärille tästä kutinasta, niin sanoi että jos muuten sopii hyvin niin pitää sit vaan syödä allergialääkkeitä, et pystyy niitä ottamaan, noh, seuraava ehkäisy mulla ei tosiaan enää oo minipillerit. Mä luulen että sillä keltarauhashorm. jota ne sisältää on syynsä kutinaan. Nytkun sitä tuli "keinitekoisesti" lisää elimistöön, se ei tykänny vaa reagoi ja joutui oleen liian kauan alttiina sille hormoonille ja jäi ikäänkuin "päälle", mutta miten hemmetissä sais sen loppumaan, siinä vast pulma??

10.4.2012
lyllerö81
lyllerö81
2 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...