Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päevälörppee :)

Mie oon hehkeillä neljän tunnin yöunilla tänään jalkeilla. Miun pittää tehä tännää tehä yks tehtävä enkuks, mahtaa tulla asiapainotteista sisältöä X) Nyt ku meijän perhe voi paremmin niin lähetään kävellen abcille ihan kohta, miljoonan muun seuraks, ja jos ostas muksuille vaikka jätskit. Mieskii sais rauhassa nukkuu sillä välin :) Mistä tuli mieleen että eilen aattelin että mahtaa siellä olla kylmä yö ku sisällä ei oo ku 24 lämmintä vaikka saunottiin ja mies lämmitti takan. Ihan kuule vilusti. Yhentoista aikaan illalla sitte hokasin että poikien huoneessa oli tuuletusikkuna ihan selällään :D Ei ihmekkää jos vähän vilusti :D Jep, mutta mitäs mammoille? Kait nyt tännää on kaikkialla yhtä ihana aurinkonen päivä? :)

9.4.2012
riu
riu

alkuilitaa :)

me käytiin mummoa ja pappaa morjenstamassa tänään ja olivat oikein iloisia että mentiin.

miehellekki soittelin aamusta ja oli jo 11 aikaan ylhäällä ja ihan hyväs kunnos, et ei eilinen kovin pitkäks ollut venähtäny :D eli mulla on vielä pieni toivo siitä siivotusta kämpästä.. :D

9.4.2012
Mummy83
Mummy83

Joo ei ole yhtään kivaa jos isi on ylimääräistä vapaalla - koko ajan pitäisi kaikkien olla jotain tekemässä, ei saa istua ja mieluiten ei sais olla ees sisällä. Ja tän päivän ilkeyden huippu oli et kun olin mennyt päikkäreille riuhtas rullaverhot ylös ja sanoi pojalle ettei tarvii laittaa makkarin ovea kiinni!! Siis mikä sitä nyt risoo?? Ei huvita ees ottaa syytä. Ollu aamusta asti kuin hirmumyrsky :(

9.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Oi ku ihana ylläri Blanco! :) Kiva et sait kaipaaman piristysruiskeen! :D

9.4.2012
Sralla
Sralla

:) Kultsut on varsin kivoja koiria. Meillä on kolme collie-tyttöstä (7v, 5,5v ja 4v) tällä hetkellä.

9.4.2012
SuperTessu
SuperTessu

ihanaaaurinkoista päivää:)!

srallan pannacotat alkoi huutelee miun  nimmee ja harmittaapi jottei meillä maha pannacottatarpeita olla kotosalla.. pittää varmaan tyytyä ylijäämäsuklaamuniin ja ootella tilipäivää;)

eilisilta oli mahtava!  mies yllätti raahaamalla koko pesueen ystäväni tykö, ja piti lapsenvahtia muitten äijien  kanssa niinmyö naiset saatiin juoruta ja polttaa ketjussa tupakkaa pihalla:))

oi että! ihanan terapeuttista! kyllä elämä taas hymyilee kun sai sitä juttuseuraa ja kahvia ja naurua ja yliannoksen tupakista ja lisää kahvia... on mulla vaan mahtava  mies:))

9.4.2012
Blanco
Blanco

Tiina70: Minkäs merkkinen (ja ikäinen) koira teillä siellä on?

9.4.2012
SuperTessu
SuperTessu

Noin, teetauko koneen ääressä käynnissä. Vauva jäi päiväkävelyn jälkeen vaunuihin nukkumaan, joten pystyin heti sisälle tullessa pesemään yhden koiran. Pyykit rullaa koneessa, joten nyt voi hyvällä omalla tunnolla mörssätä koneella.

Varsin pirteäksi tuo keväinen ilma tekee. Tosin saa nähdä kariseeko se pirteys kunhan alan miettimään vaatekaappien järjestelyä.

9.4.2012
SuperTessu
SuperTessu

Aijjuu, ja ennen tota kauppakatastrofia kumminki onnekseni huomasin et NURMIKKO VIHERTÄÄ! Kevät on siis jo voiton puolella! ♥

9.4.2012
Sralla
Sralla

Päivää! :)

Mie just sain suklaa pannacottat jääkaappii hyytymää! :) Olen herkutellu koko pääsiäisen mut nyt vasta tarttee ite tehä sapuskaa. :D Kyllä kokkaava mies on ihana! ♥ En mie kyl aatellu mitää tortilloi ihmeellisempää tehä. Tykkään enempi leipoa tai tehä jälkkärei. :)

Aamupäivä ei ihan putkee menny. Katoin netist et toi valintatalo on tänää kiinni. Ajeltii sit kauemmas siwaan kissanhiekan ja jälkkäriainesten vuoks. Poika sai hepulin ku olin laittaas kärryy ja mosautti mua päällänsä jotenki tonne jumi kohtaa päässä niskan yläpuolella ja mie näin tähtiä. Siel ei sit edes ollu sitä perkeleen hiekkaa, ku mie ainoostaa eldoradon paakkuuntuvan kelpuutan. No kotio ajelles ku menin Valtsun ohi ni porukkaa senku lappaa sisään. :D En jaksanu enää kääntyä ympäri ja sitä hiekkaa hakea, huomen on taas uus päivä. :)

Mut nyt en taas tiedä mitä tekisin, josko naisten lehtiä ja virvonvarvon patukoita...

9.4.2012
Sralla
Sralla

päivää..

oottelen just porukoita.. aamupäivällä tein kaalilaatikkoo ja just sain syötyä. isä sano että puoli 2 maita olisivat että kohta sitten voi keittää kahvit ku äiti tuo kahvileipää.. mittailin penskan jalan ja noita kenkiä mitä meillä täällä on, parit menee suoraan kiertoon ku ovat nyt nippanappa, lenkkareita vielä ettei voi ees heti käyttää, parit kävelykengät jäi kesälle tod. näk. ellei nyt parissa kuussa hurauta kasvaa montaa senttiä, sentin verran on vara kasvaaki kesään ja silti jää sopiva kävelyvara. täytyy käydä sokokselta tai jostain missä on noita parempia lasten kenkiä ni kattoo sit jotku hyvät sandaalit, ei nuo kävelykengät ihan hikikesän kengät oo..

9.4.2012
ninnup
ninnup

ihan oikeesti, miks nää ei nouse nykyään suoraan etusivulle? Tosi ärsyä, sekä ne entiset valituksen aiheet että kännyllä ei toimi ja tyhmää kun näyttää vaan 10 vastausta kerralla X) Huh sain nuokii taas purettuu tänään :D

9.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...