Ovistestistä

ensinnäkin, pakko oli tehdä uusi alotus kun en pysty puhelimella mihinkään kommetoimaan. ja osaa rivivälejä tällä laittaa eli kaikki tulee nyt putkeen. kysymys kuuluu, ovistestissä kun tuli testiviivasta vahvempi kuin kotrolli niin ohjeissa sanottiin että pitää olla yhdynnäs 24-48 tunnin väliin, eli ei ennen 24h tai yli 48h, jos raskautta toivoo. niin onko toivo menetetty jos ainut yhdyntä on ennen tota 24h? toki ne siittiöt saattaa elää pitkäänki mut onko se sit vähentävästi mahkuja, tieten? ja sit vielä galluppia, kuinka moni tikuttanu oviksen ja silloin tärpänny? ja mikä ollu just toi aika siitä plussasta millon peittoheilunu? aika epätoivoselta kuullostaa mun utelu, mut epätoivonen olo alkaa ollakki ku puitteet ollu kohillaan mut ei vaan tärppää :(

9.4.2012
Boco
Boco

IHQUU, pääsen koneella nettiin :)

jep, siis illalla ovistesti näytti jo negaa. ja simpat laitettiin matkaan aamulla ;)

illalla oli perspaineet ja repäisyä oikealla munasarjoissa, joten voin päätellä että ois ollut h-hetki :) saapa nähdä miten äijän käy...nyt ei ainakaan voi olla "väärä aika"...mut me nyt mentykin sillä periaatteella että ei haittaa vaikka kesäksi ei tärppäiskään kun ois vaikka mitä juhlaa ja touhua niin ehtis siinä sit sairastaa pahoinvointeja ;)

10.4.2012
Boco
Boco

ja kappas, sain kommentoituakin ku LAITOIN ERI ASETUKSET SISÄÄNKIRJAUTUESSA :D

9.4.2012
Boco
Boco

ninnup, tesTASTASIN VASTA HETKI SITTEN SEN PLUSSAN:)JA SIIS ILLALLA VIIMESIN MAHKU PEITTOO HEILUTTAA KU ISIMIES LÄHTEE SIT TÖIHIN. LISÄKYSYMYS TULI MIELEEN, ETTÄ JOS JATKAN TESTAAMISTA NIIN HAALENEEKO SE VIIVA JOSSAIN TIETYS VAIHEESSA?

9.4.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...