voihan svidu, taitaa pukata lääkärireissua :/

Myö muut ollaan toivuttu mahataudista, mutta ei tuo meijän pienin. Se ei oo kolmeen päivään syöny käytännössä mitään (tännää kaks haukkua nakista, yks haukku ruisleipää, yks haukku kananmunaa ja yks makaroni) ja nestettäkään ei oo oikein uponnu. Tännää ei oo juonu varmaan puoltakaan litraa. Ja äsken tekas semmoset sonnat että ne lirisi vaipasta lattialle. Onneks sentään vessan lattialle niin oli helppo siivota X) Nyt sitte nukahti sohvalle sillä välin ku olin hakemassa rasvaa kaapista. Voi pientä :/ Jos huomenna ei tapahdu ihmeparantumista niin se ois sitten varmaan lääkärireissu :/ Samperi jos ne ottaa verta niin ilman miestä siitä ei tuu mitään... Meillä keskimmäisellä oli pienenä semmonen oksutauti että oltiin lastenosastolla pari yötä, näinköhän on sama eessä. Hope not!

8.4.2012
riu
riu

juu ei ole noroa tuo, sen kyllä erottaa muista mahataudeista aika helposti :) Ja vain lemmikinomistaja voi verrata lapsen ja koiran sairastamista toisiinsa :D Ei siis pahalla, miusta oli vaan jotenkii hassua :D

Mutta hyvävointinen poika on taas, nyt iltaruualla söi jo ihan kivasti ruokaa :)

9.4.2012
riu
riu

Ihanaa, että olo pienellä helpotti :)

9.4.2012
misukka
misukka

ja kas, sehän taitaa olla se ihmeparantuminen! :D Poika on juonu ja jopa syöny tännää! Jei! :) Miun kipuraja mahataudissa ois menny tässä neljässä päivässä, onneks ei menny niin pitkään :)

9.4.2012
riu
riu

pikaista paranemista riun pikkuiselle, toivotaan että tänään kääntyis parempaan päin 3

me ollaan annettu lääkeruiskulla sitä nestettä, kunnei yleensä muuten uppoa, jos silleen sais edes vähän menemään nestettä enempi?

9.4.2012
Mummy83
Mummy83

meillä ei oo ne tähän mennessä lapsille uponnu, joten mie oon pyrkiny tarjoomaan kaikkee suolasempaa evästä ja vaikka sitte mehua, maitoo tai piimää. Että pelkkää vettä ei latkita :)

Trilliina paha vaan ku meijän lapsilla ei oo tapana heräillä :D

8.4.2012
riu
riu

Mulla nyt maha rutajaa kun lukeminen tosiaan kourasee, mut muuten syy voi olla liika karkki...

En tarkoittanutkaan et herättää tarvis vaan jos ite heräilee :)

8.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

trilliina no ei viittis herättää juomaan... Se ois liian julmaa sekä äitille että lapselle :D Mie oon tyrkyttänyt juomista kyllä olevinaan joka käänteessä, mutta eihän se väkisin uppoo. Pihkura. Ja yrittänyt keksii kaikkee syömistä mistä se vois tykätä mutta heikolla menestyksellä. Ei ees paistettu muikku kelvannu :/

8.4.2012
riu
riu

Oi voi teitä ja teiän pikkuista!

Mulla ihan vääntää mahasta kun luen. Voisko pienellä olla muki vettä/mehua sängyn vierellä jos yöllä sais mitään annettua...? Paranemisia pienelle.

8.4.2012
Trilliina
Trilliina
Toiveena raskaus

Voi ei :(

Toivotaan siis pikaista paranemista. Kunpa ei pikkuinen kuivuisi liiaksi.

8.4.2012
misukka
misukka

joo tää kevät on kyllä tautien kulta-aikaa ku alkaa kelit pikkasen lämpiimään. Paranemista sinnekkii, toivotaan että ei pienen tauti lähe kiertämään koko perhettä :)

8.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...