voi nolous xD

tännään käytiin isovanhemmillani, siellä siis sukua jota mie en ole nähny.. ööh... 13 vuoteen?? tunnelma oli harras ja käsinkosketeltavan vieraskorea, sillä mie olen kovin huono sukuloimaan enkä oikein ossaa oma itteni olla.. no joh, puoli visiittiä olin sit ihmetelly  miksi haarusvälissä tuntui koko ajan  jotenkin oudolta,  mutta syytä en vain nähny mekon läpi. sit yks kaks kun tyttö nosti mekkalan ja  mie menin rauhotteleen, hävetti vähäsen  se huomion keskipisteeseen joutuminen, niin eikös  sitten siinä pyllistellessä sit huomannu  jotain tosissaan roikkuvan sieltä  mekon helmoista.. jostain mustaa ja tooosi pitkää... menin niin hämilleni tuosta näystä, jotta aloin vaan nyhtää tuota narua haaroistani, kunnes  lattialle  tipahti iso kultainen risti. miun  kaulakoru xDD! sukulaisteni ilmeet oli sanoinkuvaamattomia! miulle tuli ihan sellainen "helminauha-pimperosta" fiilis, jotta nysse blanco on tehny tempusta omanlaisensa ja nykii isoja rippiristejä nahkanarulla itestään xD koru siis jotenkin kummasti tipahtanut kaulasta ja valunut mekko pitkin haaroihin. kaunista..

8.4.2012
Blanco
Blanco

no ei tullu ei:D  joillakin on vielä tämä midaan kosketus, mutta miun kosketus tuottaa vain huonoa rihkamaa, enkä näkisi arvokorua vaikka se potkaisisi  minnuu silmään:D

9.4.2012
Blanco
Blanco

tää korujen muniminen saattasi tuottaa jopa rahaa, jos korut eivät oisi jo valmiiksi omia, ja kaikenlisäksi rihkamaa;))

9.4.2012
Blanco
Blanco

tänä aamuna mie kaivoin korvakorun kainalosta!

siis WTF, mistä näitä tulee:D???

ja mitähän seuraavaksi? sormuksia perseestä??

 

ja sukulaiset saavat odottaa seuraavaa tapaamista. ehkä mie odotan jotta kaikki sairastuvat dementiaan ja unohtavat kompleksin  blanco + rippiristi..

9.4.2012
Blanco
Blanco

Hih, mulle tulee ihan mielee Manaaja (vai mikähän lie leffa olikaan), jossa se likka hakkaa ristiä haarojensa väliin! Se ei kyl ollu yhtää hauska kohtaus, mut Blanco teki siitä vähän siveellisemmän version ;)

8.4.2012
zili
zili

*Reps* Aikas paha. Sori mie en voi ku nauraa. Nään sieluni silmin ku Blanco nyhtää jotain hameen alta ja muu suku kahtoo ihmeissään.

Tulleeko tosiaan pitempiki tauko seuraavaan tapaamiseen?

8.4.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...