Päivälörpöttelijöitä linjoilla? :)

Onkos tää päivä kulunu kotosalla vai liikenteessä? :)

8.4.2012
Sralla
Sralla

heips!

me käytiin päivällä ulkoilemassa ku oli tosiaan törkeen hieno ilma, vaikkas vähän jäätävä tuuli. Tyttö ja mutsi oli puistossa ja mä lenkkeilin ympäristössä, reipasta kävelytahtia tosin, ku ei viittiny juokseen lähteen :)

Ja äsken käytiin kattoo se Lorax, mutsi oli ekaa kertaa 3D näytöksessä ja tykkäs sekä efekteistä että leffasta ja tyttö oli ihan intsinä leffasta myös :) 

nyt meinasin illalla vielä tehdä mutsille palveluksen ja uudelleen organisoida sen keittiön kaapit, ku sanos että tekis mieli järkätä ne, mut ei saa itsestään irti, ni mä lupasin tehdä sen, kunhan sanoo mihin kaappiin haluaa mitäkin :)

8.4.2012
Mummy83
Mummy83

meillä monster on samavika koirilla ollu karvanlähtä kohta vuoden xD

8.4.2012
immortal
immortal

Hih, mieki just tajusin jotta "mie" on vissii aika vahvoilla tällä palstalla. :D Harmi ku ei Immortalin siskon synttäreille sitte tullu ku yks, mutta toivota et määrä korvas laadun ja tää vieras oliki sitte niitä kivoimpia. :)

HYvä Monster! Mie en oo jaksanu muuta ku pyykit pesasin ja ripustin kuivuun. Sitte ehin ottaa tunnin päikytki ku poika nukku univelkoisa.

Mie niin ootan et kelit lämpenis et tarkenis ikkunoita pestä ja parveketta laittaa. Muuten täällä ei tarttekka alkaa kevät siivousta tekeen ku oli niin hyvi siivottu ku muutettii. :)

8.4.2012
Sralla
Sralla

lörpsistä lörps vaan :)

mä (kauhee ku meinas tarttua tuo teidän murre meinasin kirjottaa mie xD) tässä paistelen lammasta uunissa ja sain imuroituu ja pestyy jopa lattiat ku huomasin että tuo meidän poitsu kun osaa jo kääntyä mahalleen nii että kohta tuo jo ryömii pariin otteeseen meinas menä lattialla eteenpäin mutta ei ihan. mähän täällä jo kerroinki että ku poitsu ei osannu kääntyy mahalleen mutta veti pelkällä vaipalla sohvalla itteensä jaloilla etiäpäin mutta ei varsinaisesti vielä ryömi ryömi. kovin pyörii vaan ympyrää. oon muuten ollu himassa. eilen kävin siskolle koristelemas synttärikakun, mutta eihän hänelle tullukkaa ku 1 kaveri. vähä kävi sääliks olin oikein hienon kakun tehny ja sit kavereita oli kutsuttu 6 mutta vaa 1 saapu paikalle :( nyt tässä oottelen tuota lammasta ja olen koneella. pitäis vissii käydä hakemassa kotiinkin päin sitä kakkua että sais maistaa omia tekosia :)

8.4.2012
immortal
immortal

moikka..

soitin maraton puhelun kaverille just ku on nii tylsää.. mun jalka on kipiä ja oon yksin kotona ja koko ajan kyttään kelloo millon mun vauvakaiseni tulee kotiin :/ oivoi, tämänkö pitäs olla rentouttavaa? paskan latvat sanon minä ku ihan hirviää :'(

8.4.2012
ninnup
ninnup

Hih, mulla on Monster sama. :D Aina yrittää ehtii siivota ennen reissuu lähtöä, tai jos ei ehi, ni sit on vaa kaamee ahistus päällänsä ku kotio saapuu. :D

8.4.2012
Sralla
Sralla

Juu on sillä, näil on melkeen tasan 2v ikäeroa. :) Tää oli kyllä vasta kolmas kerta ku pojat näki toisensa. Ku menee nää iskäviikonloput sillai hassusti kun heillä on joka toinen ja meillä joka kolmas viikko. Nii on jokanen viikonloppu vähän erilainen kokoonpano. :D No mut molemmat saa vuorollaan ihan yksinää huomiota, ja sitte on meillä aikuisilla joka kuudes viikonloppu yhteinen vapaa, ja niin et molemmilla on välillä omia vapaita kavereiden näkemiseen ja sitte on nää tämmöset perheviikonloput. :D

Kakut onki parhaita pari päivää levänneinä. :)

8.4.2012
Sralla
Sralla

ai onkos sillä heilallakin lapsi? Sattuuko kovinkii saman ikänen siun pojan kaa? :) Ei sen puoleen, varmasti on opettelua jo kun näätte usseemmin :)

Meillä on tännää lapsille herkuks miun äitin tekemää kakkua. Toissapäivästä tosin, että ei mittää hirveen tuoretta ennää. Ja kamalan imeää! Hyh! Äiti jostain syystä oli laittanu väliin pelkkää hilloo ja koristellu vielä karkeilla. Huhhuh. Mutta antaa lasten saaha sokerihalvaus, mie jätän väliin :D

8.4.2012
riu
riu

Mie en oo Riu varma ehinkö kirjottaa johonki aikasempaa ketjuu, mut kaikki sympatiat sinne mahatautisille! Mulla meinas toissa päivänä tulla kakka housuu vaikkei mitään tautia ollukkaa. Ihan vaan koska join kupillisen kahvia. :D Oltiin puistossa, ja onneks mie sain jättää pojan heilan vastuulle ku piti itte juosta kämpille ja vessaan. :D Mie en siis enään koskaa juo kahvia... Kauhee jos oisin yksin ollu... Juossu poika kainalossa ja töräytelly menemää. :D

8.4.2012
Sralla
Sralla

Myö oltiin tossa tosiaan pari yötä heilalla, ja vähän on totuttelua itse kullakin kun yhtäkkiä ollaanki melkeen perusperinteinen lapsiperhe, ku on aikasemmin ollu vaan kaksi erillistä vanhempi+lapsi yhtälöä. :) Mut kyllä tää tästä alkaa jo lepposasti sujua. :) Tänää siis aamutouhut siellä, sitte tultiin kaupan kautta kotio, ja siinä samalla heila+poika kävi meillä kissaa kattomassa. Pojat siinä vähän myös leikkivät, ni menee pikkasen tasapuolisemmin ettei aina vaan toisen leluilla leikitä. :) Unohin kaupasta pasha tarpeet, voi hitsi... Oli tarkotus huomenna puolestaan mun tarjoilla sapuskaa heilalle, mut taitaa jälkkäri vaihtua, ku en oo varma onks meiän valintatalo auki et tänään vielä pääsis käymää. Noh, tehään sellain lenkki kuitennii sen kautta. ku lähtään ulkoileen. :)

8.4.2012
Sralla
Sralla

kahos ihan just tulin koneelle niin olit näppärästi alottanu ketjun valmiiks :D Myö ollaan oltu kotona tän päivää, kohta jos lähtis vähän ajelulle. Äsken syötiin ja mie oon ihan ähkyssä syötyäni yhen potun, graavilohta ja yhen kananmunan. Mahatauti tekee ihmeitä ruokahalulle :D

Mahtava on auringonpaiste niin pakko päästä ees pikkasen johonkii :))))

8.4.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...