Ahdistaa

Erosimme lapseni isän kanssa kolmisen kuukautta sitten, alkuun oli vaikeaa mutta pikkuhiljaa olo helpotti ja alkoi tuntua että se oli aivan oikea ratkaisu. Olemme pysyneet hyvissä väleissä ja olemme tekemisissä lähes päivittäin, suurimmaks osaks lastamme koskevissa asioissa.  Eron syynä oli jatkuva riitely turhista asioista sekä mustasukkaisuus. Sen takia elämä varmasti onkin tuntunut helpommalta eron jälkeen kun ei ole tarvinnut jatkuvasti tapella ja pelätä mustasukkaisuus kohtauksia.  Mies on nyt useaan otteeseen lähiaikoina sanonut että mieluiten eläisi meidän kanssamme, itselläni on pientä sutinaa ollut erään miehen kanssa mutta jotenkin nyt on alkanut tuntumaan että jokin ei nyt mene ihan oikein. Ja muutaman päivän ajan on oikein ahdistanut kun ajattelen asioita kun en tiedä mitä pitäisi tehdä?  Toisaaltaan tuntuu etten pisemmän päälle osaa enkä halua elää ilman häntä, mutta kun ollaan yhdessä keskusteltu yhteenpaluun mahdollisuuksista ollaan kumpikin oltu osittain sitä mieltä että olisiko siinä mitään järkeä, sattutaisiko kumpikin vain taas itseään ja toisiamme. Ero kun oli muutenkin niin vaikea niin ei sitä haluaisi mielellään uudestaan enään kokea. Siispä onko kenelläkään mulla ollut vastaavaa tilannetta? Miten olette toimineeet ? Tarvitsen nyt todella apua tämän asian kanssa!

8.4.2012
tyttönen
tyttönen
2 years, 11-month-old toddler

mie taas ulin aatelleeks että vaikka palaisittekii takaisin yhteen niin en kyllä ihan heti ottas saman katon alle asumaan... Tsemppiä ja viisautta päätöksentekoon :)

8.4.2012
riu
riu

Mulla on aika yksinkertanen ajatus. Jos ei tiedä kumman kanssa olisi niin ei kannata olla kummankaan kanssa. Silloin tuskin oikeasti rakastaa kumpaakaan, jos muita haikailee... Ei suhde ole mikään oletusarvo, voi sitä yksinki olla, ja olla silti onnellinen. :D

En ihan samanlaises tilanteessa ole ollu, mut jossain samansuuntasessa kumminki. Ex tahtoi takas yhteen kun menin vuosi eron jälkeen treffeille, minä en. Sitte uhkailulla ja henkisellä sekä fyysisellä väkivallalla koitettii siihen alistaa takasin, mut onneksi tän palstan kautta muistin mitä mie ite haluan, joten räpistelin itteni kuivalle maalle, ja seuraaval viikolla ex seurusteli uuden tytön kanssa. Mie päätin olla ettimättä suhdetta, ja vuoden päästä rakastuin, sillai oikeesti. :)

8.4.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...