keksikääs mulle jokin harrastus

mies siis viettää 5-7 iltaa viikossa tallissa. sillä käy siellä kavereita, ne  kiskoo kimpassa  kaljaa ja rassaa moottoreita ja juoruaa (eihän miehet juorua... just  joo!), rassaa vielä vähän moottoreita. mie istun joka ilta koneella ja yritän  laittaa lasta nukkumaan. sitten kun saan nukkumaan, niin istun  koneella ja odotan muita kotia. kukaan ei soita ja kysele kuulumisia, kettään miun kavereistani ei varmasti tule käymään vaikka rukoilisin, ja miun  ainut juttuseurani osaavain yhden lauseen, ja sekin on  "pois siitä!". ennen käytinnämä ilta-ajat kirjoitteluun, muttasiitäkään ei ole enää piiitkiin aikoihin tullut mitään kun ajatus ei  vaan kulje. nyt on ihan pakko keksiä jotain tekemistä itelleenkin, ei tästä muuten tule hevon helvettiäkään.  eilisen päivän kohokohta oli kahvin hakeminen kyläkaupasta! rahaa ei ole lähtä harrastaan mitään varsinaista välineurheilua tai muutakaan kallista. mutta oisi kiva keksiä joku jota voisi tehdä kun se itselle sopii, ja jossa oisi Mahdollista nähdä  myös muita ihmisiä. korjaan;  AIKUISIA! kaipaisin niiiin paljon seuraa.. ja ennenkaikkea juttukaveria. toisaalta myös liikuntaa, sillä töitten  jälkeen mie olen 24/7 neljän seinän sisälläja kävelen kahden huoneen väliä.

8.4.2012
Blanco
Blanco

tipihii, muuten hyvä, mutta mut meinattiin jo kerran kaapata kelliksen lataamoon sen takia kun palloilin alaovella ja kyselijöille vastasin oottavani soppakattilaa (ihan tosi! se pirun keittäjä vain oli unohtanut rehvit:D!). hoitsu luuli mun karanneen osastolta ja yritti ottaa miut mukaan jollekkin vaate-retkelle..

en haluu et ne erehtyy luuleen muakin potilaaksi xD

"tää on tää mein nuorin dementikko..."

9.4.2012
Blanco
Blanco

hihii mushu, mehän ollaan  jo likipitäen miljonäärejä mestarisarjan käsikirjoituksesta! nyt vaan pitäsi tehdä se vaikein homma, eli kirjoittaa mestarikäsis:D

9.4.2012
Blanco
Blanco

mushu, aletaan tuottaa uutta salkkaria vaikka kun  se seppokin meni  henkensä heittään ni ne tarvihee uuden konseptin kuiteski;)

sit  mun vajotessa aina pariksi kuukaudeksi  nauriin tasolle, sie saat ottaa homman haltuun ja sanoa toisen käsikirjoittajan olevan vain  "latauslomalla".  sit mie palaan fiksuna  ja filmaattisena ja  esitän neroa pari viikkoa xD

kuulostaa hyvälle!

8.4.2012
Blanco
Blanco

no  mie mietinkin jotta tiiätkö sie jotain semmosta mitä mie en vielä tiiä xDD

8.4.2012
Blanco
Blanco

mushu,teatterihommat oisi varmaan unelmaa lapsuusajan kersojen kanssa teatterihommia pyörittäneelle. mutta tuo pääkopan terveys on ihan tosissaan verottanut mun inspiraatiota ja luomiskykyä mihinkään. aku ankkojakaan vakaammasta lukemisestakaan ei ole tullut 3,5kk enää mitään.

en tiedä uskallanko mihinkään sellaiseen tässä kunnossa, kun tunnen olevani yhtä fiksu kuin nauris ja luova kuin kesäkurpitsa. kunto sen verran vaihteleva, jotta tarttisi olla sellaista jossa pärjäisi kaikesta huolimatta. siinä  mielessä turvallista ehkä oisi joku punttis tai  uiminen, jossa voi ite määritellä  käveleekö juoksumatolla vai veteleekö kunnon treeniä. mutta se on totta, että ei siinä vuorovaikutusta synny kenenkään  kanssa,   ja oishan se kiva saada pääkopallekkin  jotain virikettä.

vaan kun en tiiä kumpaa tulisi nyt ensimmäisenä hoitaa, kroppaa vai koppaa?

8.4.2012
Blanco
Blanco

kiitoksia paljon ehdotuksista:)

juttelin tuos miehen kans ja sovittiin jotta kahtoo kyllä neitiä jahka mie keksin mitä sillä vapaa-ajalla sit teen xD

oon aatellu jos ostaisin kymmensarjalipun jälleen vaik uimahalliin, tai kuntosalipuolelle. alkaa kohta kerääntyy jenkkiksiä muuten suht hoikkaan vartaloon, ja sehän se vasta  näky ois ku vartalon LEVEIN kohta ois VYÖTÄRÖ xD ja ei-raskaana-olevalla.

lenkkeilyä harrastin aivan järkyttävät määrät vielä rapiat  10v sitten, mutta nyttemmin kun lapsi ei viihy rattaissa, tämän hetkinen asuinpaikan kadut ja tiet ovat itsemurha-tasoa, ja ainua  lenkkikaveri on tälläkin hetkin varmaan ulkomailla, niin...  eikä  nuo mein räpsyt osaa ees lenkkeillä:D lenkittämisen lopetin niittenkin kohalla sen jälkeen  kun tajusin ettenollut kertaakaan saanut niitä kävelemään es kolmasosaa lenkistä:D eli hauishan siinä  kasvoi kun Blanco kantaa koiria 90% lenkistä xDD

 

jälleenmyyjäksi musta ei ole, mutta oisin hemmetin hyvä soittamaan suutani kadun poskessa xD jaah, ehkä  tosissaan kalllistun toistaseksi siihen uimahalliin/kuntosaliin. mun kuntoni on siinä jamassa jottei sitä sovi kohentaa ilman valvovia silmiä ja numeroa ensihoitajille;)

8.4.2012
Blanco
Blanco

mäki ehdottaisin tuota lenkkeilyä syystä että se on itselle ollut semmoinen mihin pääsi koska tahansa, kuhan otti tytön rattaissa mukaan :)

semmoinen mistä itse tykkäsin olis lukupiiri, mikä kokoontuis tietyin väliajoin juttelemaan kirjoista :) tulis luettua monipuolisemmin ja just juteltua toisten kans ja olis ihan aihekin mistä jutella :D

onko teillä likillä jotain kansalais/työväenopistoa tmv? niissä on loppuviimeks silleen halvat hinnat ku esim ite käyn pianotunneilla niin makso 60€/ koko vuosi ja on kerran viikossa ja sieltä vois löytyä joku itseä kiinnostava juttu tai vaik just joku luovan kirjotuksen kurssi, missä pääsee vaihtaa ajatuksia muiden kans ja ehkä löytää sen kadonneen inspiksen taas?

8.4.2012
Mummy83
Mummy83

mie tapaisin sua useimmin,mutta ku sää asut siel mätsälässä niin ainut yhteydenpito on facebook tai puhelin... ja mulla ku tota korttii ei oo et voisin sinne hurauttaa eikä rahakaa sillee.. ja ja mitäs jos hankkisit sinne zumba videon niin voisin siinä kotisohvalla tanssia :D tai vaikka päivällä muksunkin kanssa.. tai it pari jooga dvd:tä niin alan joogailee :))

8.4.2012
Surunauha
Surunauha

Alat lenkkeilemään! Sitä voi tehä oman jaksamisen mukaan niin paljo ku tykkää ja samalla saa raitista ilmaa:) sit jos mielenkiintoo riittää ni otat vaikka kiikarit mukaa ja bongaat variksia:Dmeillä koira pitää huolen siit et tulee liikuttuu. Muuten sun iltojen kulku kuulostaa samalta ku mulla, paitsi et mies räplää illat pleikkaria vaikka jotain muutaki vois tehäX)

8.4.2012
minimii09
minimii09
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...