Onko kellään toisella sairasta vauvaa ja haaveilisi jo toisesta?

Meidän lapsella (8kk) on sydänvika ja nyt haaveilisimme jo toisesta.. Onko kellään toisella ollut tai nyt sama tilanne?

8.4.2012
masukkini
masukkini

Ihanaa, että jotkut kannustaa! :) Oon ajatellut, että läheiset ainakin varmaan vähän ihmettelisi, mutta toisaalta - siinäpähän ihmettelee. Vaikka tulee olemaan raskasta, niin silti tuntuu siltä, että toinen voisi tulla :) Varsinkin kun esikoisemme ei saa olla paljoa muiden lasten kanssa tekemisissä infektioriskin takia, niin olisi leikkikaveri sitten joskus :) Tosin, tässä saattaa mennä taas pitkään, jos rupeaa toista yrittämäänkin, kun esikoistakin odoteltiin tovi..

11.4.2012
masukkini
masukkini

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

9.4.2012
AnnelieP
AnnelieP
2 years, 6-month-old toddler

Hei Masukkini! Minulla on myös 8kk ikäinen vauva. Vauvallani on rakenteellisia poikkeavaisuuksia ja sairaala on kyllä tullut tutuksi 8kk aikana. Pikkuiseni syntyi vielä keskosenakin joten ongelmia on ollut, leikkauksistakin on selvinnyt. Itselläni on vauva kuume. Olisi aivan ihana saada lisää lapsia, mutta tilanteeni on tällä hetkellä sellainen että vauvoja ei tule pitkään pitkään aikaan, ehkei koskaan. Äitinä on aivan ihana olla vaikka rankkaa on ollut. Jos teistä tuntuu siltä että jaksaisitte hoitaa toistakin lasta ja rakkautta riittä toisellekkin, niin miksikäs sitä toista ei voisi yrittää saada. Onnea yritykseen jos päätätte yrittää!

9.4.2012
AnnelieP
AnnelieP
2 years, 6-month-old toddler

ei ole kokemusta, mutta voin vain todeta, jotta on  hienoa ettei esikoisen sydänvika ole pelottanut lapsihaaveita pois:)

8.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...