iltalörps :)

Elähän tiiä, elämä taitaa alkaa voittamaan? Hirveen hilpeitä nää päivät ku ollaan kaikki mahatauvissa... Mutta jos hyvää etsii niin meijän kaksi isointa kerkes jo vessaan asti oksentamaan eikä miullakaan menny ku yhet paskat housuun X) Nyt tässä elvytään marjasopan voimin, illalla vois harkita jo jotakii kiinteetä syömistä :D Mitäs mammojen päivään, kai muut on saanu nauttia tuosta kauniista auringonpaisteesta? Aivan ihana ilma ollu tännää, mitä oon kaihtimien välistä vilkuillu :) Tosin ei oo paljoo meijän naapuriikaan varmaan naurattanu, sillä oli näköjään eilen kinkerit, ja tännää poliisi oli vieraana reilun tunnin X)

7.4.2012
riu
riu

täällä ootellaan jotta rauhottusi nuo viikarit et sais ton nuorimman untenmaille.  sitten tylsistynkin taas kuoliaaksi muitten rempatessa moottoreita.

mä tarviin  jotain omaa puuhaa aivan EHDOTTOMASTI! huoh..

7.4.2012
Blanco
Blanco

nea kannattaa kokeilla jos ne teijänkii lapset meni halpaan ja järjestät nukahtamiskilpailun :D Meillä se toimii vieläkii aina sillon tällön :D Myö nukuttiin koko päivä niin voi olla lapsilla nukahtaminen illalla vähän tiukassa :D

Minimii miun kaveri on rautakaupassa töissä ja ilmeisesti niillä oli tosi kiire päivä :D Ei sillä, jos oltas oltu kunnossa niin myökii oltas käyty hakemassa vähän värikarttoja ja inspiraatioo :D

Ninnup mites sie silleen kierroksille jäit? Tosin kaupungilla oli varmasti porukkaa ku pipoa, ihan uskon sen :)

7.4.2012
riu
riu

Ai mistä Auringonpaisteesta? tääl ei oo kai paistellu, tai sit multa menny jotain ohiX) Sain kerranki miehen mukaa shoppailee, käytii oikee kodin terrassa ja k-raudassa:D mukaan tarttu kuramatto eteiseen ja rakkaalle liskolle uutta puhdasta hiekkaa terraan! Siinä se päivä sit meniki, meil vähä rytmit persiilleen tän pässiäisen myötä, nukutaan pitkää aamusin ja siitä johtuen neitikin nyt päikkäreillä. Onnea vatsataudista, nyt sen ei pitäis tulla kylään ainakaa muutamaan viikkoon!

7.4.2012
minimii09
minimii09

no onneks mun miehellä on sellanen ääni että sitä vois kuunnella vaikka kuinka kauan, joillekin se lahja annetaan. en kehtaa ite laulaa ollenkaan kun se laulaa niin hyvin.

7.4.2012
mustikka88
mustikka88

no eihän tää oo vielä mitään noroon verrattuna, sillon vasta riemuisaa olikii ku oli vaan yksi vessa aikana ennen kuivausrumpua X) Eikä miullakaan ollu mahatauteja aikuisiällä ennen lapsia :D

Mustikka ihan vähän vasta libbenarkki :D No mutta jos miun mies laulas karaokea niin ite yrittäisin olla mahollisimman kaukana siitä sen suorituksen ajan :DDDD

7.4.2012
riu
riu

meillä on tässä vapaailta, ja vaari oikein ite pyyti lapset niille yökylään :D

paranemisia riun perheelle! itellä ei ole koskaan ollut mahatautia niin innolla odotan noita lasten mahatauteja elleivät peri minulta tätä harvinaista ''mahaa'' (krapulat ovat sitten sitäkin rankempia) , miehellänikään ei ole mahatautia ollut sinä aikana kun minun kanssa on ollut sitä ennen kyllä.

pitäs varmaan mennä miehen seuraks, hää laulaa olkkarissa karaokea, ja jääkiekkopeli kuuluu radiosta taustalla :D ja nyt kun sais kerrankin kahen keskistä aikaa niin mä luen täällä teiän juttuja :D en ole koukussa..

7.4.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...