raskaus oireet

Olen vähän hämilläni tällä hetkellä. Sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaan ja syön siihen lääkkeitä. Kävin labrassa kontrollissa. Seuraavana päivänä lääkäri soitti ja kertoi arvojen olevan reilusti koholla mikä viittaa vajaatoimintaan, lääkäri kysyi onko raskaus mahdollinen johon vastasin kyllä, koska emme käytä ehkäsyä. Raskauden aikana kilpirauhas hormoonin tarve lisääntyy. Samaan aikaan minulla on ollut paineen tunnetta alavatsalla ja vähän sellainen olo kun menkat alkaisi. Vessassa pitää käydä useammin jopa yöllä. Menkkojen alkuun on vielä useampi päivä. Kysyisin missä vaiheessa teillä alkoi ilmaantua raskaus oireita? Kaipaisin juttu seuraa ja tietää onko joku muukin samassa tilanteessa.

7.4.2012
wanukas
wanukas

Mä (tai siis työkaverit :D) alko epäillä mun raskautta viikko ennen ku piti alkaa menkat (ja viikkoo ennen ku plussasin). Mä oon aina ravannu vessas n. 150 kertaa päivään, mut yhtäkkiä tää muuttu potenssiin 78. Lisäksi hirveet menkkakivut, ilman niitä menkkoja. Ja mä olin todella viluissani tohon aikaan (toki oli sydäntalvi ja hirveet pakkaset, mut en oo vilukissa..) ja uskon sen johtuneen raskautumisesta.

Plussatessa oli viikkoja kasassa 5+4 ja viikot piti paikkansa loppuun asti. :)

7.4.2012
RJ89
RJ89

no  mulla ensioireina oli elämääkin suurempi väsymys, kovat menkkakivut sekä "sukkapuikkokivut". lopulta kun luulin sairastavani kuumeetonta keuhkokuumetta,  luulin rintakipujen johtuvan uusinneista kasvaimista, sisukalujen  menneen endometrian myötä ja vielä kaiken lisäksi saaneen ruokamyrkytyksen, tein testin joka osoittikin oireille vain yhden syyn; raskaus:)

tuolloin olin sitten varmaankin 6lla viikolla, koska noin viikon kuluttua ultrassa laskettiin 7+1.  ja kyllä, nuo oireet, sekä hillitön nälkä olivat minnuu vaivanneet jo pari viikkoa AINAKIN ennen kun testasin.

7.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...