Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Pikku kakkosta yritetään!

No niin eli päätettiin, että nyt saa toinen vaavi tulla 3 Ensiksi ajattelin et haluan vielä lykätä, niinkin idioottimaisesta syystä kuin ajattelin, että surettaa jos esikko tulee mustasukkaiseksi xD Sit tulin järkiini ja tajusin kuinka typerä tämä syy on. Itse olen ainakin tyytyväinen, että on sisaruksia siunaantunut itselleni! Nyt tosiaan ruvetaan toista yrittämään, mikä ei ole mikään itsestään selvyys kun sairastan pahaa endometrioosia yms. Jostain syystä hirveesti jännittää :D Esikko nyt 1v. Hirveesti olen tuttavapiiristä kuullut kauhisteluja siitä kuinka rankkaa heillä ollut kun lapset tällaisella ikäerolla ja että esikot todella miustasukkaisia repivät ja hakkaavat vauvaa yms. Kaipaisin ehkä joltain jotain positiivista sanottavaa sisarusten välisistä suhteista :) Niin ja toki muita vauvakuumeilijoita!

7.4.2012
saritin
saritin

Mulla on itelläni 3 nuorempaa sisarusta silleen et ollaan aika tasan 2 vuoden välein synnytty (mä1/81, veli 2/83, toinen veli 3/85 ja sisko 3/87), eikä meillä oo kuulemma ollu mustiksia kellään. Ja pakko sanoo et oon ainaki ite tosi onnellinen et noit sisaruksii on, vaikka toisinaan ne osaa olla niiiin ärsyttäviä ja tappelujaki muksuna tietty oli. :D

10.4.2012
Sam81
Sam81

Vauvakuumeilijoilla on myös tuolla "oma" ketju.. taitaa mennä nimellä vauvakuumeilua part 2. Tervetuloa joukkoo :) ja paljon plussatuulia!!!

10.4.2012
Felize
Felize

Ai tääl ei nöy sydämmet, ne näkyy näköjään kolmosina, murr!

7.4.2012
saritin
saritin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...