Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

huomenta mammat

ja hyvää pääsiäistä.. onkohan täällä ketään :D

7.4.2012
ninnup
ninnup

päivää vaan! huh, sain esikon just unille. pitäs varmaa ruveta kuorimaan pottuja muusia varten, mies tulee varmaan kohta pilkiltä niin pääsee sitten laittamaan ruuaksi pannulla paistettuja ahvenia ja perunamuusia aijaaaiii ei voi ruoka enää tuosta parantua :D kermakastikkeen kun laittaa vielä kylkeen niin nammmm. niin minä hullu imuroin, luuttusin lattiat, siivosin keittiön tip top ja pesin vielä tossa pyykkiäkin, eikö vois olla vapaapäivä?

aivan mahtavaa ekan kerran joku ihan pyyti meiän rasavilli esikkoa yökylään ja tää henkilö oli isäni :D hän on suunnitellut vievänsä esikon lapsuuden kodilleen eli nykyiselle mökille pilkille ym. mukavaa. äitini ei ole koskaan pyytänyt lapsia hoitoon, mutta nytpä saa sitten vahtia :D meiän iskä tykkää muutenkin varmaan touhuta esikon kanssa enemmän kuin äitini joka vaan tota vauvaa aina hoitelee. huomenna varmaan siis tulossa kahenkeskinen ilta miehen kanssa mutta taas ollaan ihan p.a. niin eipä sitä mitään kummempia voi tehä :(

7.4.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

huomenta.

Meillä on viimeset 12 tuntia menny oksennellessa. Just mitä halluun pääsiäisenä tehäkkii... Kaikki muut on oksentanu paitsi keskimmäinen. Voi hitto että mie inhoon mokomaa tautia.

Ulkona on ihana ilma ja hiukka harmittaa että ei nyt päästä sinne. Mutta nauttikaa työ muut kauniista kevätpäivästä! :)

7.4.2012
riu
riu

Huomenta! :)

Mie luulin et herättii ennen kaheksaa mut kello oliki talviajas joten nukuttiiki melkeen yheksään! Wuhuu! Siistii ni ei tartte pojan päikyistä murehtia. Lähtään tossa kohta sisäleikkipuistoon kera lapsosten. :)

7.4.2012
Sralla
Sralla

huomenta. nyt on pirskeet juhlittu ja sukulaiset nähty :)

tänään olis vuoros tyttöjen ilta kahden ihanan kaverin kanssa. Ihan vaan saunomista ja grillailua ja koitan pitää alkoholinkin muutamassa annoksessa et huomenna olis ihmismäinen olo :)

Sitä ennen parit pääsiäisjutut tytön kanssa, suklaamunia tuli taas eilisistä juhlista kun sukulaiset oli varannut tyttöä varten (jälleen kerran kiva varmaan olla suvun ainoa lapsi tällä hetkellä, mun serkuista nuorinki on 16v)

Aluks meinattiin et piilotetaan muna päivässä, mut nyt niitä on tullut sen verran et saa päivän aikana varmaan muutamaan otteeseen etsiä joka päivä maanantaihin saakka :)

7.4.2012
Mummy83
Mummy83

Huomenta!

Täällä lammas uunissa.. miehen vanhemmat tulee syömää ja sit lähetää savoon mun isän luo loppu pääsiäiseks :) ja niin hyvä pääsiäistä!

7.4.2012
Felize
Felize

tulimpa aamukahvilla käymään täälläkin.. meillä on vieraita ollu nyt toista yötä ni ei oo paljoo joutanu koneella olemaan.. oikeestaan aika rentouttavaa :D neulottu vaan ton pojan kummin kanssa, ite sukkaa ja sille neuvoin tuon palmikon teon neulomalla ku haikailee tyynynpäällisen perään eikä palmikot onnistu, nyt onnistuu :D

muut nukkuu mut me pojan kanssa töllötellään ostostv:tä ja ootellaa lastenohjelmia.. täytyy puuron laitolle kohta joutua..

7.4.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...