iltakukkujia paikalla?

meillä lapset nukkumassa ja isäntä ystävänsä kanssa tallissa juttelemassa  henkeviä. aattelin repäistä ja tein itselleni paukun intiasta tuomasta coconut fennystä. hyi hemmetti jotta   on  pahaa xD jostain  kumman syystä oli silloin tuijotellut pullon kylkeä että  mistä  senimi on niin tuttu, jotta voisikohan siitä rakentaa pinacoladaa, mutta hotellilla sitten muut tokaisi vain jotta "ostit sit paikallista  pontikkaa..." :D joo, ei mennyt ihan nappiin ei. eikä tuota hajua/makua peitä  mikään vaikka sitä oisikin vain tilkka lasin pohjalla. mahtaapi mennä viemärinavaus-tarvikkeeksi tämä...   kuinkas  muut mammat?

6.4.2012
Blanco
Blanco

yööök...

tästäpä taas mieleen tarina tallinnasta:oltiin meidän ystävä pariskunnan kanssa siellä ja käytiin pippurisäkissä syömässä venäläinen aamupala jonka jälkeen kävellen superalkoon. matkalla siinä sit pysähdyttiin yhteen bubiin että otetaan jotkut päätä selvittävät.naet tilas bailyssia ja miehet:"me otetaan vana tallinnaa..""ei ole"no anna jotain saman tyylistä..anna vaikka minttuviinaa" *jessss* se onki ihan sama aine eri paketissa...

7.4.2012
camotar
camotar

vedin ensikännini 15-vuotiaana vana tallinkilla.  yksi elämäni  häpeällisimmistä hetkistä oli suomen linnan lautan tokasta kerroksesta ylenantaminen alatasolla,  ja alhaalla suurisilmäinen mustatukkainen tyttö kahtomassajotta mistä tuota oikein tullee??

never again sitä litkua!

6.4.2012
Blanco
Blanco

joo ja se piraija vai piranjako se oli??voi kauhee että sitä tuli juotua..*yökköneeeeeen*

toinen mitä EI ole ikävä on malibu..aika mellevän rapsan saa ihteesä kun vetää pelkkää malibua pari pulloa iltaan.

6.4.2012
camotar
camotar

mie en oo voinu juua lonkeroa enää senkesän jälkeenkun KURKOt tuli kauppoihin. ihan yliannostus tulisilloin:O

6.4.2012
Blanco
Blanco

miun viime viikon loppunen juhliminen loppu sit siihen yhteen lonkeroon. ei alkoa mulle. jumanklavita mikä pään särky voi tulla lonkerosta. siis yksi lonkero ja kahen päivän miegreeni...

6.4.2012
camotar
camotar

mie erehdyin ottaa pari muutakin kokeilupaukkua ja tuo viimenen oli  pakko  kaataa viemäriin. ei se maku parantunu vaikka tunki sekaan mitä hyvänsä!

saattaa kohta närästää täälläkin:D

6.4.2012
Blanco
Blanco

hemmetti..mie kohta vetäny pussillisen suklaa bandan jotain karkki sekotuksia tässä varttituntiin..saattaa närästää hetken päästä :DD

6.4.2012
camotar
camotar

Meil tekee mies yötyötä,,siis aina ja tuokaan ei ole siitä helpoimmasta päästä.

 

Musta ei ois kyllä yövuoroa tekemään,joskus tullu sellasta koettua.

6.4.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

hihhi! tuli mieleen vanha ystäväni joka  oli siskonsa kanssa yötöissä baarisiivoojina. kumpainenkin sitten samaan aikaan vieläpä  alkuraskauden pahoinvointikierroksessa, ja  kas, eräs aamuyö matkalla töihin juoppobussilla  potivat kumpikin niin hirmusta pahoinvointia, jotta juoksivat bussista ulos ja antoivat ylen  keskelle katua.

paikalle tuli parahiksi poliisisetä, joka  laski yhteen yksi ynnä yksi.kaksi nuorta naista, perjantai-lauantaivälinen aamuyö  ja kummallakin ykää rinnuksilla.kyssyi heiltä sitten jotta  mihinkäs neideillä matka.  toinen  sitten tokaisi lyhyesti ja ytimekkäästi jotta "baariin",johon virkavalta antoi sanaisen arkkunsa aueta jottei kyllä enää tuossa  kunnossa!

"eikun  me  mennään vaan sinne siivoomaan, me ollaan katos kummatkin raskaana"

oli kuulema mennyt tovi jos toinenkin jotta olivat saaneet poliisisedät uskomaan:D

6.4.2012
Blanco
Blanco

voi änkä änkä tätä miun kirjotusta..vähä vissiin näppäimitöstä taa patterit loppumassa*perk*

6.4.2012
camotar
camotar

joo ei kyllä sopis enää mullekkaan. joskus sitä tehneenä..miun likkakaveri se tekee pekkää yötä..aina! ja kaks pientä lasta sekä mies reissuhommissa. mie kilahtasin. aina sanonukki, että miten urhea nainen se on..e tulis miun hermoilla mitään. ja hään vilä hoitoalalla aikashektistä hommaa tekee..

6.4.2012
camotar
camotar

tyttö, uskomatonta:D

mun ainoainen yövuoroni  ajottui jotakuinkin 16-04 ajalle ja that´s  it!  joskus vetänyt sitten niinsanottuja tuplavuoroja, 8-23, ja niissäkin mehut pois. joskus satunnaiset aamu 4ltä tai 5ltä alotukset olleet ihan ok, jos se päivä silti ollut  8h mittanen  et on päässy sit  kotiin torkkuu ennen lasten tuloa.

mut silti... ei taivas miten vuorotyöläiset jaksaa:D

6.4.2012
Blanco
Blanco

Yötyöt ja neljä pienehköä lasta..ei hyvä yhdistelmä. Sieltä ne eteisessä jo mua vastaan aamulla tulee 0630-07, kun kotio pääsen :D Olosuhteiden pakosta meillä näin. Teen tosin nyt siten, että 2x yö 1930-0630 ja sitten heti toisen yön jälestä seuraavana päivänä iltaan..ja 2 vapaata.Ja nyt alkaa 16.4 60% työ-aika, palkka pienenee, mutta jaksaapahan paremmin.

Mutta mikä tässä on hyvää..mä voin syödä kaikkea epäterveellistä keskellä yötä, ihan luvan kanssa

6.4.2012
tyttö
tyttö

MINÄ!!! siis voi herrijee..lapset on nyt ollu hiljaa vasta 15 minuuttia..voi venäjä, että tuntu, et ilta ei lopu millään. neiti kun oli silmät lurpallaan ni annoin iltavellin(ysin maissa) no siitäkös sitä piristyttiin. sit lekuttiin sen kanssa ja pelasin esikon kanssa afrikan tähteä toisella kädellä helistintä heilutin..

sit kun mie neitin laitoin sänkyyn ni taas kuuluu kälätys ja kappas..kakka on housussa ja no arvatkaapa piristykö taas kun pesulla käytti :DD

onnex ne nyt nukkuu..tartteis vielä koirat ruokkia. sikäli tuo hirvenliha on jo jäähtyny sille tolalle että voi syöttää. mie keittelin niille illalla appiukolta saatuja vanhoja hirvenlihoja.

6.4.2012
camotar
camotar

yötyöläisille pakko nostaa hattua. itse syksyllä kokeilin, mutta ekan yövuoron jälkeen totesin jotta tämä mamma  ei niihin kyllä kykene. ei siinä valvomisessa niinkään, kun iltapäivästä aikaseen aamuun on liki minuuttiaikataulu, ei hirveästi ehtinykkään väsy tulla, mutta se palautuminen siitä valvomisesta... jessus! kaikenlisäksi ajoin rusakon yli kotimatkalla ja itku meinasi tulla. ei sillä ettäkö se juuri yötyöstä oisi johtunu:D

6.4.2012
Blanco
Blanco

Kukkuu.. Täällä kans on juuret kasvanut perseestä penkkiin. Ylös ei muka pääse ja väsyttäiskin. Ukko tossa pelaa, niin ei töllöökään nää. Tai siis ei jaksa mennä makkariin kattoon.. HAH, helppo ois vaan maata ja kattoo töllä, mutta ne juuret. *pyytää punastellen juurisaksia*

Olin muuten tänään saada sydärin, kun käytiin tyttöjen kans kävelyllä. Vauvva tosin nukku rattaissa ja isompi käveli muka kiltisti. Oli juosta auton alle. Onneksi se autoilia huomasi jo kaukaa, että on lapsi "irti" ja jarrutteli hyvän tovin. Loppujen lopuksi lapsi oli niin viisas, että usko äitiä kun äiti karjasi "EI!" ja huomasi sen auton. Sitten joutu istuun kiltisti omalla paikalla tuplissa.

6.4.2012
hanna851
hanna851

Ihan vaan sen takia,ku kerran erehyksissä menny muka ajoissa nukkumaan,niin sitä on sitte herännykki ajoissa ja sitte ku noilla lapsosilla on joku ihme tutka "äiti nous nyt sängystä,voidaan herätä mekin" :DD

6.4.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Minäkin olen, tosin töissä. Toinen yövuoro menossa..normaalisti mulla sammuu oma lamppu jo ilta kymmeleltä, jos siihen ei esteitä ole.

6.4.2012
tyttö
tyttö

ootkos sie aamuvirkku sittenjos siihen aikaan jo muutoin kukkuisit:O? vai työrytmi vielä päällä?

mie oon iltavirkku ja aamuntorkku, kun lomille päästään. näin arkisin  oon niinpuhki jotta oon sekä  illan, että aamuntorkku:D

6.4.2012
Blanco
Blanco

kukkuu kukkuu...

 

Tässä sitä notkutaan koneella ja sivusilmällä katon tota nelosen leffaa.Tosin mä oisin iha valmista kauraa nukkumaanki,mutta en taida "uskaltaa" viel ihan mennä tai sitä kukkuu sitte jo viideltä aamulla hereillä.

6.4.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

up up

6.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...