...purkaus..

Niin. En oikein tiiä mistä aloittaisin ja kuinka jatkaisin mutta yritän purkaa hieman kirjoittaen, josko se selkeyttäis ajatuksia ja saisin myös teiltä jotain ajatuksia tähän pulmaan. Tai onko tää ees pulma, kaikki asiat pitäis olla ratkaistavissa, tällähetkellä vaan tuntuu pulmalliselta ja ahdistavalta. Mä oon yrittäny, oikeesti oon yrittäny miettiä pohtia ja sopeutua tilanteeseen mut jostain syystä se ei onnistu, mä en halua sopeutua ja jotenki en tiedä tarvitseeko ees. Nimittäin vapaa-aika. Musta tuntuu et mä tukehdun. Mä tukehdun tähän hemmetin oravanpyörään, työ-koti-työ-koti.. ongelma ei niinkään ole se, et neiti ei olis hoidossa joskus viikonloppusin, mutta se, mitä mä haluaisin silloin "vapaina" viikonloppuina tehdä olis vaikka leffajuttuja, syömistä ja ennenkaikkea AIKUISTEN seurassa. Rakastin ennen tanssimista klubeilla, semmosta mä haluisin. Mut mies ei jaksa/halua.. sit kaikki kaverit, siis mitkä kaverit? ne kaikkos ku pierut saharaan ku neiti synty, siitähän on jo kolme vuotta aikaa.. tai on mulla kavereita, mut ne on niiiin perhekeskeisiä enkä heitä tietenkään siitä syyllistä mut mulla ei ole KETÄÄN joka lähtis mun kanssa irrottautumaan, mä tiiän et saisin siit taas voimia arkeen. Sellassia asioita pitää tehdä, joista nauttii.eiks niin? vai oonko vaan turhan itsekäs.Hitto. Viime kerrasta on aikaa yli vuos ja mä niin haluisin mut yksinlähtijäks musta ei ole.Tai ehkä mä marmatan turhaan.

6.4.2012
minimii09
minimii09

jep Blanco, "tavallaan"..... :D

7.4.2012
minimii09
minimii09

no juu,  "ystävä" ja "piikki perslihassa" on kumminkin kaksi eriasiaa:)

7.4.2012
Blanco
Blanco

Sehän siin oliki et jutut meni yksiin tosi hienosti mut sit oli tää toinen vähän erilainen puoli..Muistaakseni asui jossain Jokelan suunnalla et kulkeminen ei silleensä olis ollu vaikeeta.. hän kyl laitto sit viestiä jälkeenpäin viel et häntä ahistaa olla yksin kotona ja sen takia hän usein tuppaa kyläilemään muille ja kyseessähän oli tämmönen pikkasta vajaa 30 v. et..noh. Mistä mä löydän näitä.. :) Kyl varppina löytyy samanhenkisiiki ihmisii mut tää tapaus oli kyl yks yli muitten.

7.4.2012
minimii09
minimii09

minimii09, no siehän tuttavuuden  löysit:D

muistan  tuossa tovia ennen perheen perustamista, oli edellisellä  ukolla pari kaveria, jotka kävi meillä harvoin, mutta kun ne tuli, niin ne tuli isolla lössillä ja asusti  meillä useamman päivän. ymmärtäisin jos ne oisi tullut kaempaa, mutta kun  ne kaikki asui tyyliin 30km päässä:D

olin aina ihan hermona kun  niitä sai parikin päivää potkii pihalle  ennenkö tajusivat lähtä.

7.4.2012
Blanco
Blanco

Viikolla teen pitkää päivää ja kun täältä landelt kaupunkiin ajelee töihin niin työmatkoihin menee yllättävän kauan eikä iltaisin jaksa persustaan nostaa kun kotityötkin odottais...pöhhhhöh.

7.4.2012
minimii09
minimii09

On mulla aikuisiälläkin saatuja tuttavuuksia mutta viimeisin uus tuttavuus sai mut nostamaan kytkintä rivakasti.. Harmittaa ihan että numero tuli annettua mutta minkäs teet. Voi luoja se nainen oli ahdistava, soitteli n. 6krt päivässä ja just ku oltiin tavattu, soitti seuraavana päivänä ja kutsu itsensä meille kylään, no, joo, meillä vaan on aina viikolla tuo meno aika hetkistä kun pitkää päivää painetaan mutta EI, kun tuo keksi ratkaisun näihin pitkiiin päiviin, tulee loppuviikoksi punkkaa:D voi olla et oon outo mut toi oli jotain niiin hirrrrveen hirrveen outoa mun mielestä..tiesi kyllä että olen perheellinen eikä kysymys ollu mistään ihastumisesta..eihän?

7.4.2012
minimii09
minimii09

juuh, tuttu tunne. pääosin kaipaan leffailtaa miehen kans sohvalla maaten, yhdessä kyläilyä jonkun kavereitten luona jne. mutta juu, viimeksi viikko sitten itkin miehelle jotta nyt on niin paljon eletty vaan autojen mukaan, jotta nyt ei pää nollaannu pelkällä leffaillalla, vaan tää mamma karkaa kohta baariin ja tulee vain  kontaten kotiin:D!

juu,normaalisti kun mun hurja juominen perustuu yhteen siideriin tai paukun lipitykseen kerran kuussa,  niin kyllä täytyy  myöntää jotta esimerkiksi firman pikkujoulu discohelvetissä, ämpärillinen viinaa, jalat  kipeät korkeista koroista ja tahmea tanssilattia  auttoi huuuurjan  paljon taas normiarkea:D ja tyttöjen  18v-synttäreillä aamuun saakka ystävän kanssa höpöttely  ja ketjussa poltto auttoi sekin.

viikko sitten miut pelasti nemo83:n esittelytilaisuus johon myö  mentiin miehen ja aikuisten lasten kanssa, syötiin hyvin ja mie kauhoin boolia, sitten yhet baarissa ja yhteistä aikaa. aijai..:) oli tällä mammalla ihanan raukia olo katkonaisesta yöstä ja aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta. ihan eri tavalla oli voimia ottaa aamukitinät ja autojen hajoamiset vastaan.

6.4.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...